Επιτροπές «ειδικών»: κερδοσκόποι και μαριονέτες των κυβερνήσεων σε μια παγκόσμια άσκηση βιολογικού πολέμου

Επιτροπές «ειδικών»: κερδοσκόποι και μαριονέτες των κυβερνήσεων σε μια παγκόσμια άσκηση βιολογικού πολέμου

2 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:302
Μοίρασέ το
Η δημόσια υγεία παραμερίστηκε κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού και οι επικεφαλής της δημόσιας υγείας χρησιμοποιήθηκαν ως έμπιστοι «ειδικοί», για να μεταφέρουν διατάγματα αντιμετώπισης βιολογικού πολέμου στον πληθυσμό. Η συνεργασία τους δεν φανερώνει ούτε βλακεία, ούτε ανικανότητα.

Η διατύπωση τέτοιου είδους ισχυρισμών συμβάλλει στη συγκάλυψη της πολύ πιο άθλιας και επικίνδυνης μεταφοράς εξουσίας, που η φαινομενικά «ανόητη» συμπεριφορά τους είχε σκοπό να αποκρύψει.

pandemic puppets

Άρθρο της ερευνητικής δημοσιογράφου Debbie Lerman, που δημοσιεύτηκε στις 26/6/2023 από το Brownstone Institute.

 

Η υγεία του πληθυσμού παραμερίστηκε κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού και οι επικεφαλής της δημόσιας υγείας χρησιμοποιήθηκαν ως «έμπιστοι ειδικοί», για να μεταφέρουν στον πληθυσμό διατάγματα αντιμετώπισης βιολογικού πολέμου. Η συνεργασία τους δεν φανερώνει ούτε βλακεία, ούτε ανικανότητα. Η διατύπωση τέτοιου είδους ισχυρισμών συμβάλλει στη συγκάλυψη της πολύ πιο άθλιας και επικίνδυνης μεταφοράς εξουσίας, που η φαινομενικά «ανόητη» συμπεριφορά τους είχε σκοπό να αποκρύψει.


 

Σκανδαλώδης ανικανότητα. Βαθιά βλακεία. Αδιανόητα λάθη. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πολλοί αναλυτές – συμπεριλαμβανομένου του Dr.Vinay Prasad, του Dr. Scott Atlas και του δημοφιλούς σχολιαστή του Substack eugyppius – εξηγούν το πώς οι επικεφαλής ειδικοί της δημόσιας υγείας θα μπορούσαν να έχουν συστήσει τόσο άθλιες πολιτικές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Και είναι αλήθεια: οι λεγόμενοι ειδικοί σίγουρα αυτο-γελοιοποιήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια: επικεφαλής της δημόσιας υγείας, όπως η Rochelle Walensky και ο Anthony Fauci, κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς ή διαφωνούν επανειλημμένα μεταξύ τους σε θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της επιδημίας, ενώ κορυφαίοι επιστήμονες , όπως ο Peter Hotez στις ΗΠΑ και ο Christian Drosten στη Γερμανία, είναι εξίσου επιρρεπείς σε τέτοιες παλινωδίες και ψέματα. Έπειτα, υπάρχουν οι διεθνούς φήμης ιατρικοί ερευνητές, όπως ο Eric Topol , που κατ’ επανάληψη διαπράττουν οφθαλμοφανή λάθη στην ερμηνεία των ερευνητικών μελετών που σχετίζονται με τον Covid. [αναφ.]

Όλα αυτά τα πρόσωπα προώθησαν δημόσια και επιθετικά μια σειρά από πολιτικές κατά της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της καθολικής χρήσης μάσκας, της κοινωνικής αποστασιοποίησης, των μαζικών τεστ και της καραντίνας υγιών ανθρώπων, των lockdown και των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Φαίνεται σαν μια ξεκάθαρη περίπτωση: Ανόητες πολιτικές και ανόητοι άνθρωποι που ήταν υπεύθυνοι για αυτές τις πολιτικές.

Αυτό μπορεί να ισχύει σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις ηγετών της δημόσιας υγείας ή της ιατρικής που είναι πραγματικά ανίκανοι να κατανοήσουν ακόμη και την επιστήμη επιπέδου γυμνασίου. Ωστόσο, αν δούμε τους κορυφαίους πανδημικούς εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας και ιατρικής ως σύνολο – ένα σύνολο που αποτελείται από τους πιο ισχυρούς, ευρέως δημοσιευμένους και καλοπληρωμένους ερευνητές και επιστήμονες στον κόσμο – αυτή η απλή εξήγηση ακούγεται πολύ λιγότερο πειστική.

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι οι περισσότεροι ιατρικοί ερευνητές λειτουργούν ως πράκτορες για τις φαρμακευτικές εταιρείες και ότι οι επιστήμονες σπάνια ανοίγουν πια νέους δρόμους, νομίζω ότι θα δυσκολευτείτε να ισχυριστείτε ότι δεν έχουν βασικές αναλυτικές δεξιότητες ή ένα στέρεο εκπαιδευτικό υπόβαθρο στους τομείς που έχουν σπουδάσει. Οι περισσότεροι γιατροί και επιστήμονες με μάστερ και διδακτορικά πτυχία ξέρουν πώς να αναλύουν απλά επιστημονικά έγγραφα και να κατανοούν βασικά δεδομένα.

Επιπλέον, εκείνοι οι γιατροί και οι επαγγελματίες της δημόσιας υγείας που θεωρήθηκαν ειδικοί κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» ήταν επίσης αρκετά έξυπνοι ώστε να έχουν ανέβει τα ακαδημαϊκά, επιστημονικά και/ή κυβερνητικά σκαλοπάτια στα υψηλότερα επίπεδα.

Μπορεί να είναι αδίστακτοι, συκοφάντες, άπληστοι ή εξουσιομανείς. Μπορεί να νομίζετε ότι παίρνουν ηθικά φαύλες αποφάσεις. Ωστόσο, το να λέγαμε ότι ο καθένας από αυτούς κατανοεί τα απλά επιστημονικά δεδομένα λιγότερο από, ας πούμε, κάποιον σαν εμένα ή εσάς, θα αψηφούσε την κοινή λογική. Στην πραγματικότητα, θεωρώ ότι είναι μια εύκολη, επιφανειακή άποψη, που δεν καταλήγει στη βασική αιτία της φαινομενικά ανόητης, ανίκανης συμπεριφοράς τους.

Επιστρέφοντας σε ορισμένα συγκεκριμένα παραδείγματα, θα έλεγα ότι είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς, όπως έκανε ο Δρ. Prasad, ότι ο Δρ. Topol, ιδρυτής και διευθυντής του Scripps Research Translational Institute, που έχει δημοσιεύσει πάνω από 1300 peer-reviewed μελέτες και είναι ένας από τους κορυφαίους 10 ερευνητές με τις περισσότερες αναφορές στην ιατρική [αναφ.] δήθεν δεν μπορεί να διαβάσει ερευνητικές εργασίες «σε υψηλό επίπεδο».

Και είναι εξίσου απίθανο ο Anthony Fauci, ο οποίος κατάφερε να αναρριχηθεί και να παραμείνει στην κορυφαία επιστημονική θέση της κυβέρνησης των ΗΠΑ για πολλές δεκαετίες, ελέγχοντας δισεκατομμύρια δολάρια ερευνητικών επιχορηγήσεων, ήταν τόσο ανόητος που δεν ήξερε ότι οι μάσκες δεν σταματούν τους ιούς.

 

Anthony Fauci on Wearing Masks 2019

 

Πρέπει, επομένως, να υπάρχει ένας διαφορετικός λόγος για τον οποίο όλοι οι κορυφαίοι επιστήμονες και οι ειδικοί στη δημόσια υγεία υπέρ του lockdown –με άψογο συντονισμό– άρχισαν ξαφνικά (και συνεχίζουν μέχρι σήμερα) να διαβάζουν λανθασμένα τις μελέτες και να υποστηρίζουν πολιτικές που είχαν δηλώσει στο παρελθόν ότι ήταν περιττές, με αποτέλεσμα να φαίνονται σαν ανόητοι.

Οι ειδικοί της δημόσιας υγείας ήταν απλά οι αγγελιοφόροι της βιολογικής ασφάλειας

Το πιο κρίσιμο γεγονός που πρέπει να γνωρίζετε και να θυμάστε όταν προσπαθείτε να κατανοήσετε την τρέλα της εποχής του κορωνοϊού είναι αυτό:

Οι ειδικοί στη δημόσια υγεία δεν ήταν υπεύθυνοι για την πολιτική της αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Επικεφαλής ήταν η ηγεσία του στρατού, των μυστικών υπηρεσιών και της βιολογικής ασφάλειας.

Σε προηγούμενα άρθρα, εξέτασα με μεγάλη λεπτομέρεια τα κυβερνητικά έγγραφα που δείχνουν το πώς οι τυπικοί κανόνες της δημόσιας υγείας για την διαχείριση μιας πανδημίας απορρίφθηκαν απότομα και κρυφά κατά τη διάρκεια του covid. Η πιο εντυπωσιακή αλλαγή ήταν η αντικατάσταση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας στο τιμόνι της πολιτικής και του σχεδιασμού για την πανδημία.

Ως μέρος της μυστικής αυτής αντικατάστασης, όλες οι επικοινωνίες – που ορίζονταν σε κάθε προηγούμενο έγγραφο πανδημικού προγραμματισμού ως ευθύνη του CDC (σ.σ. ο αμερικανικός ΕΟΔΥ)– αναλήφθηκαν από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, υπό την αιγίδα της Ομάδας Εργασίας του Λευκού Οίκου. Το CDC δεν επιτρεπόταν ούτε να κάνει τις δικές του συνεντεύξεις τύπου!

Όπως σημειώνει μια έκθεση της Γερουσίας από τον Δεκέμβριο του 2022:

Από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2020, το CDC δεν επετράπη να διεξάγει δημόσιες ενημερώσεις, παρά τα πολλαπλά αιτήματα του οργανισμού, και τα αιτήματα των μέσων ενημέρωσης προς το CDC «σπάνια απαντήθηκαν». Το HHS δήλωσε ότι στις αρχές Απριλίου 2020, «μετά από πολλές προσπάθειες να λάβει εγκρίσεις», το Γραφείο του Βοηθού Γραμματέα Δημοσίων Υποθέσεων «σταμάτησε να ρωτά» τον Λευκό Οίκο «για κάποιο διάστημα». (σελ. 8)

Όταν οι ειδικοί της δημόσιας υγείας και της ιατρικής καταλάμβαναν όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες και το διαδίκτυο με «συστάσεις» που παρότρυναν σε καθολική χρήση μάσκας, σε μαζικά τεστ και καραντίνες ασυμπτωματικών ατόμων, στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, και σε άλλες πολιτικές κατά της δημόσιας υγείας – ή όταν προωθούσαν καταφανώς λανθασμένες μελέτες που υποστήριζαν την ατζέντα της βιολογικής ασφάλειας περί «καραντίνας μέχρι εμφάνισης των εμβολίων» δεν το έκαναν επειδή ήταν χαζοί, ανίκανοι ή άστοχοι.

Εκτελούσαν τον ρόλο που τους είχαν δώσει οι ηγέτες της εθνικής ασφάλειας/βιολογικής άμυνας: να είναι τα έμπιστα δημόσια πρόσωπα που θα έκαναν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι η καραντίνα μέχρι το εμβόλιο ήταν μια δικαιολογημένη απόκριση της δημόσιας υγείας.

Γιατί οι επικεφαλής της δημόσιας υγείας συμμορφώθηκαν με την ατζέντα της βιολογικής ασφάλειας;

Πρέπει να φανταστούμε τους εαυτούς μας στη θέση των εμπειρογνωμόνων της δημόσιας υγείας και της ιατρικής σε κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις, όταν το δίκτυο μυστικών υπηρεσιών-στρατού-βιολογικής ασφάλειας ανέλαβε την αντιμετώπιση της «πανδημίας».

Τι θα κάνατε αν ήσασταν ένας δημόσιος υπάλληλος ή επιστήμονας, που εξαρτάται από τις κρατικές επιχορηγήσεις, και σας έλεγαν ότι η πολιτική της καραντίνας μέχρι τον εμβολιασμό ήταν στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το συγκεκριμένο, εργαστηριακά κατασκευασμένο, πιθανό βιολογικό όπλο;

Πώς θα συμπεριφερόσασταν αν ένα πρωτοφανές γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία συνέβαινε στην βάρδιά σας: ένας κατασκευασμένος ιός που σχεδιάστηκε ως πιθανό βιολογικό όπλο εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο, και οι άνθρωποι που τον σχεδίασαν [*] σας είχαν πει ότι η τρομοκράτηση ολόκληρου του πληθυσμού, ώστε να κλειδωθεί και να περιμένει ένα εμβόλιο, ήταν ο μόνος τρόπος να σταματήσει να σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους;

[ *Δείτε σχετικά το άρθρο του βραβευμένου δημοσιογράφου Jon Miltimore για το FEE: «Η αναπάντεχη αλήθεια για το πώς δημιουργήθηκε ο κορωνοϊός» ]

Πιο ωμά, εάν η θέση και η εξουσία σας εξαρτώνταν από το να ακολουθήσετε ό,τι σας έλεγαν οι εξουσίες στο NSC και το DHS – εάν το διακύβευμα ήταν η δουλειά σας και ο βιοπορισμός σας – θα πηγαίνατε ενάντια στο αφήγημα και θα κινδυνεύατε να τα χάσετε όλα;

Και, εντέλει, από μια λιγότερο έντιμη σκοπιά: τι θα γινόταν αν σας δινόταν η ευκαιρία να κερδίσετε πολύ περισσότερα χρήματα ή/και εξουσία, υποστηρίζοντας πολιτικές που μπορεί να μην ήταν, δα, ο χρυσός κανόνας της δημόσιας υγείας, αλλά που θα λέγατε στον εαυτό σας ότι θα μπορούσαν να επιφέρουν σημαντικές καινοτομίες (εμβόλια/αντίμετρα) που θα έσωζαν την ανθρωπότητα από μελλοντικές πανδημίες;

Γνωρίζουμε πώς απάντησαν σε αυτές τις ερωτήσεις οι πιο εξέχοντες «ειδικοί» για τον κορωνοϊό. Όχι επειδή ήταν ανόητοι, αλλά επειδή είχαν πολλά να χάσουν ή/και πολλά να κερδίσουν ακολουθώντας το αφήγημα της βιολογικής άμυνας – και επειδή τους είπαν ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν αν δεν το έκαναν.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η κατανόηση των κινήτρων των επικεφαλής της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια της επιδημίας

Παραδόξως, το να θεωρούνται οι ειδικοί στη δημόσια υγεία ηλίθιοι και ανίκανοι στην πραγματικότητα ενισχύει το επίσημο αφήγημα: ότι τα lockdown και τα εμβόλια ήταν μέρος ενός σχεδιασμού της δημόσιας υγείας. Σε αυτήν την ανάγνωση, η ανταπόκριση της δημόσιας υγείας μπορεί να ήταν άθλια ή μπορεί απλά να πήγε στραβά, ωστόσο ήταν απλώς ένα ανόητο σχέδιο της δημόσιας υγείας, το οποίο σχεδιάστηκε από ανίκανους ηγέτες της δημόσιας υγείας.

Ένα τέτοιο συμπέρασμα οδηγεί σε εκκλήσεις για λανθασμένες και αναγκαστικά αναποτελεσματικές λύσεις: Ακόμα κι αν αντικαθιστούσαμε κάθε εργαζόμενο του υπουργείου υγείας ή το απο-χρηματοδοτούσαμε, ή κάναμε το ίδιο ακόμα και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) συνολικά, και πάλι δεν θα λύναμε το πρόβλημα και θα ήμασταν έτοιμοι να επαναλάβουμε ξανά όλο το φιάσκο της «πανδημίας».

Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί μια τέτοια επανάληψη είναι να αναγνωρίσουμε την καταστροφή του Covid ως αυτό που ήταν: μια διεθνής αντιτρομοκρατική επιχείρηση, επικεντρωμένη μυωπικά στα lockdown και τα εμβόλια, που απέκλεισε όλα τα παραδοσιακά και δοκιμασμένα στο χρόνο πρωτόκολλα της δημόσιας υγείας.

Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας στο γεγονός ότι, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου (αν όχι νωρίτερα), έχουμε παραχωρήσει τον έλεγχο των υπηρεσιών που υποτίθεται ότι είναι αρμόδιες για τη δημόσια υγεία σε ένα διεθνές καρτέλ μυστικών υπηρεσιών, στρατιωτικών και φαρμακευτικών εταιρειών.

Αυτή η «σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα», μεταξύ εμπειρογνωμόνων της βιολογικής τρομοκρατίας και κατασκευαστών εμβολίων, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη δημόσια υγεία, παρά μόνο ως πρόσχημα για την εξαιρετικά μυστική και προσοδοφόρα έρευνα και ανάπτυξη αντίμετρων βιολογικού πολέμου.

Η δημόσια υγεία παραμερίστηκε κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού και οι επικεφαλής της δημόσιας υγείας χρησιμοποιήθηκαν ως έμπιστοι «ειδικοί», για να μεταφέρουν διατάγματα αντιμετώπισης βιολογικού πολέμου στον πληθυσμό. Η συνεργασία τους δεν φανερώνει ούτε βλακεία, ούτε ανικανότητα. Η διατύπωση τέτοιου είδους ισχυρισμών συμβάλλει στη συγκάλυψη της πολύ πιο άθλιας και επικίνδυνης μεταφοράς εξουσίας, που η φαινομενικά «ανόητη» συμπεριφορά τους είχε σκοπό να αποκρύψει.

[ Δείτε επίσης τα υπόλοιπα μεταφρασμένα άρθρα της Debbie Lerman:
«Τα lockdown ήταν μέτρα αντιτρομοκρατίας, όχι δημόσιας υγείας»
«Κι αν ο κορωνοϊός είχε αντιμετωπιστεί φυσιολογικά, όπως στην Σουηδία;» ]


Η Debbie Lerman, συνεργάτης του Brownstone από το 2023, είναι πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας από το Χάρβαρντ. Είναι δημοσιογράφος επιστημονικών θεμάτων και καλλιτέχνις στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

 

Πηγή

Προβολές : 302


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα