Επιτροπή «κουκουλώματος» για την ασύλληπτη τραγωδία των Τεμπών έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δια χειρός Γεραπετρίτη!!!!!!

Επιτροπή «κουκουλώματος» για την ασύλληπτη τραγωδία των Τεμπών έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δια χειρός Γεραπετρίτη!!!!!!

2 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το

 

Αφού έχει νομοθετηθεί ο ειδικός αυτός Οργανισμός και για τα σιδηροδρομικά ατυχήματα γιατί δεν τον συγκροτεί αμέσως η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά πάει να φτιάξει άλλη Επιτροπή;  Τι σημαίνει αυτό;  

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται και τι νομοθετούν;  

Γνωρίζουν πολύ καλά τι τους γίνεται… είναι απόλυτα ήρεμοι γιατί αφενός μεν πέτυχαν τον σκοπό τους να αιματοκυλήσουν και πάλι την Ελλάδα (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ) και αφετέρου  γνωρίζουν πως τα Αφεντικά τους του Βαθέως Παρακράτους των ΗΠΑ, θα τους ξαναβάλουν στην επόμενη ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και με δεδομένη επίσης μια “δικαιοσύνη” που είναι γτπ, δεν τους καίγεται καρφάκι… και θα ξαναπληρώσουν τις πουτάνες των ΜΜΕ, για να τους κάνουν αγιογραφίες…

Σ’ όλα τα ανωτέρω, λάβετε υπόψη σας και έναν λαό που επίσης είναι γτπ και σε λίγες μέρες θα έχει ξεχάσει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, πλην των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, αλλά κι αυτοί αν ανήκουν στα κομματόσκυλα, χαμπάρι δεν θα πάρουν… οπότε ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ…ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ… ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…

Το μόνο που ενδεχομένως τους ανησυχεί είναι μήπως και βρεθεί κανένας ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ…

Αλλά που να βρεθεί ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΡΑΓΙΑΔΩΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό (οι δύο πρώτες φωτο), είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλενέα Επιτροπή για τη διερεύνηση των συνθηκών της ασύλληπτης τραγωδίας των Τεμπών.

Με βάση τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν για τον κ. Μητσοτάκη:  Ή δεν ξέρει τι κάνει η κυβέρνησή του ή πάει να «κουκουλώσει» και όχι να ερευνήσει την ασύλληπτη τραγωδία.

Και αυτό γιατί μόλις πριν ενάμιση μήνα, στις 21.1.2023, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο ν. 5014/2023.  

Με το άρθρο 3 του νόμου αυτού συστήθηκε ως Ανεξάρτητη Αρχή ο Εθνικός Οργανισμός Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων.

Μέχρι σήμερα ο Οργανισμός αυτόςδεν έχει συγκροτηθεί.  Και το μεγάλο ερώτημα είναι: Αφού έχει νομοθετηθεί ο ειδικός αυτός Οργανισμός και για τα σιδηροδρομικά ατυχήματα γιατί δεν τον συγκροτεί αμέσως η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά πάει να φτιάξει άλλη Επιτροπή;  Τι σημαίνει αυτό;  Δεν ξέρουν τι τους γίνεται και τι νομοθετούν;  Ή μήπως επειδή πρόκειται για Ανεξάρτητη Αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται ότι δεν θα είναι «του χεριού» του για «κουκούλωμα»;

Ό,τι από τα δύο και να συμβαίνει δείχνει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε τρικυμία εν κρανίω.  Πάντως ας καταλάβει αυτό: «Κουκούλωμα» δεν θα υπάρξει και οι υπεύθυνοι της ασύλληπτης τραγωδίας των Τεμπών θα λογοδοτήσουν.  Και στον Ελληνικό Λαό στις εκλογές και στη Δικαιοσύνη, όταν έρθει η ώρα.

 

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα