Επιχείρηση Πλημμύρας των Σιωνιστικών Μέσων (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Επιχείρηση Πλημμύρας των Σιωνιστικών Μέσων (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

18 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:451
Μοίρασέ το

 

Ακόμη και πριν από την ίδρυση του παράνομου τρομοκρατικού κράτους του Ισραήλ, ένοπλες σιωνιστικές εβραϊκές συμμορίες διέπραξαν φρικτά εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία, σφαγές όλων των κατοίκων πολλών παλαιστινιακών πόλεων, ομαδικούς βιασμούς νεαρών κοριτσιών και πετώντας βρέφη με τις ξιφολόγχες τους, όπως πολλοί από αυτούς είχαν ομολογήσει γελώντας σε ισραηλινά ντοκιμαντέρ, διαγράφοντας τις πόλεις τους για να καλύψουν τα εγκλήματά τους και την εθνοκάθαρση εκατοντάδων χιλιάδων χριστιανών και μουσουλμάνων Παλαιστινίων.

Σχεδόν όλες οι δυτικές πηγές μέσων ενημέρωσης συμμετείχαν σε αυτήν την εκστρατεία κατακλυσμού των μέσων ενημέρωσης.

 

Μέρος της αντιμετώπισης της παλαιστινιακής στρατιωτικής επιχείρησης Al-Aqsa Flood για να ξεσπάσει από το βάναυσο γενοκτονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης που ονομάζεται Λωρίδα της Γάζας, τα παγκόσμια σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης ξεκίνησαν μια αντίθετη επιχείρηση Media Flood, μια επείγουσα διακλάδωση των συνεχιζόμενων 75 ετών παραπληροφόρησης, γεγονός- διαστρεβλωτική και υποδαυλιστική εκστρατεία μέσων ενημέρωσης Ως προς την πλύση εγκεφάλου των μυαλών του δυτικού πληθυσμού κατά των Αράβων γενικά και των Παλαιστινίων ειδικά.

Μέσω του δημιουργημένου συστήματος Federal Reserve Banking τους, το οποίο είναι ιδιωτικό και όχι ομοσπονδιακό, και τα έντυπα τυπωμένα χρήματα σε δολάρια, οι Σιωνιστές Ασκενάζι Εβραίοι μπόρεσαν να ιδρύσουν, να αγοράσουν και να διεισδύσουν σε όλους τους σημαντικούς πόρους των δυτικών μέσων ενημέρωσης, ακόμη και στις χριστιανικές εκκλησίες, για να περιθωριοποιήσουν τις παλαιστινιακές ιστορίες και να διαδώσει τα προπαγανδιστικά της ψέματα για τον μύθο της επιστροφής των ζηλόφθονων μισητών και διωκόμενων Εβραίων στη γη της επαγγελίας του Θεού τους.

Οι ευκολόπιστες νεαρές εβραϊκές γενιές εκπαιδεύτηκαν, υποβλήθηκαν σε πλύση εγκεφάλου, βυθίστηκαν και κατήχθησαν στον αποικιακό ρατσιστή που μισούσε την εξτρεμιστική θρησκευτική σιωνιστική ιδεολογία. Οι αφελείς Δυτικοί Χριστιανοί κηρύχθηκαν στον παγανιστικό, παράλογο, τυφλό, αυτοαντιφατικό Σιωνιστικό Χριστιανισμό με έναν ρατσιστή θεό, που αγαπά ΜΟΝΟ τους ΑΝΩΤΕΡΟΙ Εβραίους, όχι όλη την ανθρωπότητα, τονίζοντας ότι αυτός ο θεός ευλογεί μόνο αυτούς που ευλογούν το Ισραήλ.

Ακόμη και πριν από την ίδρυση του παράνομου τρομοκρατικού κράτους του Ισραήλ, ένοπλες σιωνιστικές εβραϊκές συμμορίες διέπραξαν φρικτά εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία, σφαγές όλων των κατοίκων πολλών παλαιστινιακών πόλεων, ομαδικούς βιασμούς νεαρών κοριτσιών και πετώντας βρέφη με τις ξιφολόγχες τους, όπως πολλοί από αυτούς είχαν ομολογήσει γελώντας σε ισραηλινά ντοκιμαντέρ, διαγράφοντας τις πόλεις τους για να καλύψουν τα εγκλήματά τους και την εθνοκάθαρση εκατοντάδων χιλιάδων χριστιανών και μουσουλμάνων Παλαιστινίων.

 

Ωστόσο, οι ευρωπαϊκές χώρες και οι Ηνωμένες Πολιτείες, που ήθελαν να απαλλαγούν από το εβραϊκό τους πρόβλημα, έκλεισαν τα «ανθρωπιστικά» μάτια τους σε αυτά τα εγκλήματα πολέμου και αναγνώρισαν και υποστήριξαν το παράνομο τρομοκρατικό κράτος του Ισραήλ, αγνοώντας τα δικαιώματα εκατοντάδων χιλιάδων Παλαιστινίων θύματα.

Τα φιλοσιωνιστικά δυτικά μέσα ενημέρωσης περιθωριοποίησαν επίσης τα Παλαιστίνια θύματα και δόξασαν τον ισραηλινό τρόμο.

Όλες οι προσπάθειες των Παλαιστινίων να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να επιστρέψουν στα κλεμμένα σπίτια και την κλεμμένη γη τους περιθωριοποιούνται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και κατηγορούνται σκληρά ως μισητές και αντισημιτικές, αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι είναι Σημίτες, ενώ η πλειοψηφία των Ισραηλινών πολιτών είναι μη σημιτικοί Ασκενάζι.

Το φυσικό ολοκαύτωμα που διέπραξε το Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων συνοδεύεται από ένα φρενήρη ολοκαύτωμα των δυτικών μέσων ενημέρωσης κατά της παλαιστινιακής ιστορίας.

 

Η διαγραφή πολλών παλαιστινιακών πόλεων συνοδεύεται από τη διαγραφή όλων των παλαιστινιακών ονομάτων στους δυτικούς επίσημους γεωγραφικούς χάρτες, ακόμη και στους Χάρτες Google, που αντικατέστησαν τα παλαιστινιακά ονόματα με τα ισραηλινά ονόματα.

 

Το Ισραήλ για αυτούς εκτείνεται από τις ακτές της Μεσογείου δυτικά έως τον ποταμό Ιορδάνη ανατολικά, καλύπτοντας όλη την ιστορική παλαιστινιακή γη.

Τα ΜΜΕ της Δυτικής Σιωνιστικής ιδιοκτησίας και ελεγχόμενα περιγράφουν ψευδώς και παρουσιάζουν εκτενώς τις ισραηλινές γενοκτονικές τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Παλαιστίνης και των γειτονικών της αραβικών χωρών.

Αίγυπτος, Ιορδανία, Συρία και Λίβανος, ως αυτοάμυνα ενάντια στα φανατικά μουσουλμανικά έθνη, που προσπαθούν να εξοντώσουν τους «βιβλικούς» Ισραηλινούς Εβραίους.

Πρόσφατα, ο αυτοαποκαλούμενος Σιωνιστής Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ξεκίνησε αυτή την επιχείρηση σιωνιστικής πλημμύρας των μέσων ενημέρωσης όταν είπε ψέματα στην ομιλία του ότι είδε φωτογραφίες Ισραηλινών βρεφών με κομμένα κεφάλια και Ισραηλινών γυναικών να βιάζονται και να παρελαύνουν ως τρόπαια από το ISIS όπως οι Παλαιστίνιοι, τρομοκράτες της Χαμάς.

 

 

Αυτό μου θυμίζει τα κραυγαλέα ψέματα σχετικά με τους ιρακινούς στρατιώτες που ξεκόβουν τα βρέφη του Κουβέιτ από τις θερμοκοιτίδες και τα υποτιθέμενα ιρακινά όπλα μαζικής καταστροφής.

 

 

Ο Μπάιντεν αγνόησε να αναφέρει το γεγονός ότι το ISIS δημιουργήθηκε, χρηματοδοτήθηκε και εξοπλίστηκε από το Ισραήλ και την κυβέρνηση Ομπάμα, όπως αποκαλύφθηκε από πολλές αναφορές και βίντεο, και μάλιστα καυχήθηκε από τη Χίλαρι Κλίντον, πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

 

Επίσης, οι Times of Israel ανέφεραν τον Ιούνιο του 2015 ότι το Ισραήλ είχε αναγνωρίσει ότι βοηθούσε Σύριους αντάρτες (ISIS).

Αν και αυτοί οι ισχυρισμοί αποσύρθηκαν αργότερα από την κυβέρνηση του Μπάιντεν, εξακολουθούν να αναφέρονται στις συνεδριάσεις του ΟΗΕ για να δικαιολογήσουν την αποστολή δύο αμερικανικών ομάδων αεροπλανοφόρων. η ομάδα αερομεταφορέων USS General Ford και η ομάδα μεταφορέων USS Eisenhower, δύο βρετανικά πολεμικά πλοία και γαλλικά πυρομαχικά, στις ανατολικές ακτές της Μεσογείου υποτίθεται ότι για να απελευθερώσουν Αμερικανούς και Ευρωπαίους «ομήρους» και να αποτρέψουν οποιαδήποτε περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης, ενώ η πραγματική προαναφερθείσα

 

Ο στόχος είναι να παράσχει στο Ισραήλ όλα τα είδη όπλων για να διαπράξει άλλη μια παλαιστινιακή Nakba (καταστροφή) σε μια άλλη γενοκτονική εθνοκάθαρση και αναγκαστική μεταφορά των κατοίκων της Γάζας στην έρημο του Σινά.

Σχεδόν όλες οι δυτικές πηγές μέσων ενημέρωσης συμμετείχαν σε αυτήν την εκστρατεία κατακλυσμού των μέσων ενημέρωσης. Μπλοκαρίστηκαν τα αραβικά τηλεοπτικά μέσα.

 

Η Γαλλία απενεργοποίησε τον δορυφόρο Eutelsat για να μπλοκάρει όλα τα βίντεο που έδειχναν τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς αμάχων στη Γάζα με τέσσερις τόνους βομβών που προμήθευσαν οι Αμερικανοί, ακρωτηριάζοντας και ξεσκίζοντας τα πτώματα Παλαιστινίων βρεφών.

 

Αυτές οι ισραηλινές συνεχείς βάναυσες επιδρομές αγνοούνται, ενώ τονίζεται και καταδικάζεται κάθε «τρομοκρατική» Παλαιστινιακή επίθεση εναντίον ισραηλινών πόλεων (αποικιών).

Τα αμερικανικά ΜΜΕ είχαν αγνοήσει τις 2.450 απώλειες αμάχων Παλαιστινίων (μέχρι τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου και ο αριθμός αυτός αυξάνεται κάθε λεπτό) ενώ έδωσαν έμφαση στα θύματα των Ισραηλινών Εβραίων «αμάχων» αγνοώντας ότι κάθε Ισραηλινός πολίτης είναι στρατιώτης στο Ισραήλ. στρατός. Η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική στον ισραηλινό στρατό για όλους τους Ισραηλινούς από την πρώιμη εφηβεία.

Οι δυτικές εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια ήθελαν να περιγράψουν τη Χαμάς ως χαρακτηρισμένη τρομοκρατική οργάνωση, σκοπός της οποίας είναι να δολοφονήσει και να σφαγιάσει «Εβραίους», όχι Ισραηλινούς κατακτητές, για να προκαλέσει τη συμπάθεια των Εβραίων του κόσμου και των Αμερικανοσιωνιστών Χριστιανών. Πραγματοποιούν συνεντεύξεις μόνο με φιλοσιωνιστές σχολιαστές και τους λεγόμενους ειδικούς, αλλά αρνούνται παρόμοιες συνεντεύξεις σε οποιονδήποτε φιλοπαλαιστίνιο εμπειρογνώμονα.

Τα φιλοσιωνιστικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν την προσεκτικά επιλεγμένη ορολογία της έκθεσής τους που είναι φορτισμένη με κρυφά μετα-μασάζ για να προγραμματίσουν την αντίληψη του κοινού τους.

 

Για παράδειγμα, περιγράφουν αυτόν τον πόλεμο ως «πόλεμο Χαμάς-Ισραήλ» και όχι ως «Παλαιστινιακό Απελευθερωτικό Αγώνα» ή «ξέσπασμα από 17 χρόνια φυλάκιση», «Εβραία θύματα» και όχι ως θύματα Ισραηλινών και Παλαιστινιακές απώλειες πολιτών ως «Νεκρές» αλλά ισραηλινές απώλειες ως «δολοφονηθέντες», «τρομοκρατική ομάδα Χαμάς» και όχι Παλαιστίνιοι αντάρτες μαχητές της ελευθερίας, «απρόκλητος πόλεμος της Χαμάς» μάλλον η φυσική συνέπεια του ισραηλινού τρόμου πολλών ετών εναντίον των Παλαιστινίων.

 

Η πίεση προκαλεί τελικά μια έκρηξη, και αυτή είναι μια παλαιστινιακή έκρηξη.

Διαδίδουν μη επαληθευμένα ψέματα για σφαγές σε πόλεις του νότου του Ισραήλ ενώ δείχνουν μόνο μια γήινη τρύπα που προκλήθηκε από παλαιστινιακό πύραυλο ή αναφέρουν για τη ζωή ενός σιωνιστή κιμπούτς που μετατράπηκε από «ειδυλλιακό όραμα σε σκηνές τρόμου», ενώ αγνοούν να αναφέρουν ότι αυτές οι πόλεις και Τα κιμπούτς χτίστηκαν παράνομα σε κλεμμένη παλαιστινιακή γη.

Τμήματα της Γάζας πριν και μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Επίσης, δεν αναφέρουν ποτέ την επαληθευμένη και τεκμηριωμένη υπηρεσία υγείας και η UNRWA αναφέρει ότι μέχρι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου υπήρχαν τουλάχιστον 2.185 παλαιστινιακά κτίρια κατοικιών εντελώς ισοπεδωμένα με το έδαφος στα κεφάλια των πολιτών τους από άγριους ισραηλινούς βομβαρδισμούς με βόμβες που προμήθευαν οι Αμερικανοί , και περισσότεροι από 2.450 Παλαιστίνιοι πολίτες δολοφονήθηκαν από ισραηλινούς βομβαρδισμούς αδιάκριτου μεταξύ των οποίων 745 παιδιά, 458 γυναίκες και 9.200 τραυματίστηκαν με τουλάχιστον 1600 παιδιά και βρέφη με μόνιμες αναπηρίες εκτός από το σοβαρό ψυχολογικό τραύμα.

Οι δυτικές εταιρείες που έχουν υποκαταστήματα στο Ισραήλ πιέστηκαν να στείλουν email σε όλους τους υπαλλήλους τους δηλώνοντας την υποστήριξή τους στην υποτιθέμενη αυτοάμυνα του Ισραήλ, σε μια κρυφή προειδοποίηση ότι οποιοσδήποτε υπάλληλος τολμήσει να διεκδικήσει υποστήριξη στους Παλαιστίνιους μπορεί να απολυθεί. Η Air Canada πιέστηκε να απολύσει τον Αιγύπτιο Καναδό πιλότο της, Mustafa Azzo, επειδή δημοσίευσε τη φωτογραφία του με την παλαιστινιακή σημαία κρεμασμένη από το λαιμό του στο Instagram.

Πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν ενταχθεί σε αυτήν την επιχείρηση του Σιωνιστικού Media Flood λογοκρίνοντας και διαγράφοντας όλες τις φιλοπαλαιστινιακές δημοσιεύσεις που αποκαλύπτουν τον ισραηλινό τρόμο και ακυρώνοντας τους λογαριασμούς φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστών.

 

Επίσης, έκοψαν την ηλεκτρονική κίνηση του Διαδικτύου από πολλές αραβικές χώρες προς τη Δύση για να κρατήσουν τη Δύση στο σκοτάδι, ενώ δημοσιεύουν κάθε είδους διαφημίσεις και πλαστές αναρτήσεις βίντεο υπέρ του Ισραήλ.

 

Γνωστές Αμερικανίδες ηθοποιοί, τραγουδίστριες και ακτιβιστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης παροτρύνθηκαν/πιέστηκαν κατά κάποιο τρόπο να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ.

Θα αναφέρω εδώ μόνο δύο διάσημα περιστατικά.

 

Η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις δημοσίευσε την υποστήριξή της στον «Τρόμο από τους Ουρανούς» του Ισραήλ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία παλαιστίνιων παιδιών, που έγιναν στόχος ισραηλινών βομβών φωσφόρου. Ο νεαρός Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα ενός παλαιστινιακού σπιτιού που κατεδαφίστηκε πλήρως, που βομβαρδίστηκε στον ισραηλινό βομβαρδισμό στη Λωρίδα της Γάζας το 2021, ζητώντας από τους οπαδούς του να προσευχηθούν για το Ισραήλ.

 

Αφού γελοιοποιήθηκαν για την άγνοιά τους, οι δυο τους έσπευσαν να διαγράψουν τις φωτογραφίες.

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στόχευσαν σκόπιμα τοπικούς και διεθνείς ρεπόρτερ στη Γάζα σκοτώνοντας πολλούς από αυτούς και βομβαρδίζοντας τα γραφεία τους, στοχεύοντας πύργους διαδικτύου και τηλεφώνου για να αποτρέψουν αυτούς τους ρεπόρτερ από το να μεταδώσουν τις φρικιαστικές εικόνες του παλαιστινιακού ολοκαυτώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Στοχεύουν επίσης δημοσιογράφους στα σύνορα του Λιβάνου, σκοτώνοντας τον δημοσιογράφο του Reuters, Issam Abdullah, και τραυματίζοντας άλλους έξι δημοσιογράφους από το Agence France-Press και το Al-Jazeera. Πολλά από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είχαν ερευνήσει και απείλησαν τους Άραβες ρεπόρτερ και τους υπαλλήλους τους να μην κάνουν καμία φιλοπαλαιστινιακή ή αντι-ισραηλινή ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για να αντιμετωπίσουν τη σκόπιμη στόχευση των δημοσιογράφων από το Ισραήλ, αμερικανικά εταιρικά μέσα άρχισαν να μαγνητοσκοπούν βίντεο ψεύτικων ειδήσεων της Χαμάς που στόχευε δημοσιογράφους για να κατηγορήσουν τη Χαμάς ότι στόχευσε κατά λάθος τους δολοφονημένους Άραβες δημοσιογράφους.

Το CNN έσπευσε να μεταδώσει ένα από τα ψεύτικα βίντεό του που υποτίθεται ότι έδειχνε την ομάδα ρεπορτάζ του κάτω από τα πυρά της Χαμάς. Ωστόσο, αυτό το βίντεο είχε ακόμα τη φωνή του παραγωγού του που καθοδηγούσε τους ηθοποιούς και τον κάμεραμαν πώς να ενεργήσουν. Αυτό το σκανδαλώδες ψεύτικο βίντεο καταγράφηκε από δημοσιογράφο του Al-Alam πριν διαγραφεί.

Ένα άλλο βίντεο της ισραηλινής ειδικής δύναμης σε εκπαίδευση που διαφημίζεται ως « Η ελίτ του IDF σώζει 250 ομήρους την πρώτη μέρα » δημοσιεύτηκε, δυστυχώς, στον ιστότοπο VT Uncensored Foreign Policy με τον ίδιο τίτλο από τον φιλοσιωνιστή Δρ. Rich Swier μεταξύ άλλων υποστηρικτών του. Άρθρα του Ισραήλ που περιγράφουν τους Παλαιστίνιους μαχητές της ελευθερίας ως τρομοκράτες. Φαίνεται ότι ο φιλοσιωνιστής Δρ. Swier μπόρεσε να διεισδύσει με επιτυχία στον ιστότοπο του VT.

Αυτός είναι ο Δρ. Swier, ο οποίος τόλμησε να επικρίνει το άρθρο του ανώτερου συντάκτη του VT Jonas Alexis «Η διαβολική κοσμοθεωρία του Νετανιάχου (και του Ισραήλ) », το οποίο υποστηρίχθηκε με αναφορές πολλοί από τους οποίους είναι Εβραίοι Ισραηλινοί, δειλοί και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια επιστημονική συζήτηση που τον κάλεσε ο Αλέξης, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει χρόνο να το κάνει. Για να κατανοήσετε «μερικές» από τις φιλοϊσραηλινές απογοητεύσεις του Swier, σας παραπέμπω στο άρθρο του Alexis «Rich Swier’s Defense of the Terrorist State of Israel – Ενημέρωση».

 

Η Επιχείρηση Πλημμύρας των Σιωνιστικών Μέσων έχει μακρά ιστορία και πολλούς κλάδους τους οποίους μόνο ένα άρθρο μπορεί να δώσει μια ματιά.

 

Του Δρ Ηλία Ακλέχ

 

Πηγή

Προβολές : 451


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα