Επόμενη προειδοποίηση από έναν νέο παγκόσμιο ηγέτη του WEF: «Έως και 10 δύσκολοι χειμώνες μπροστά».

Επόμενη προειδοποίηση από έναν νέο παγκόσμιο ηγέτη του WEF: «Έως και 10 δύσκολοι χειμώνες μπροστά».

31 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:317
Μοίρασέ το

 

 

«Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, οι χειμώνες που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Αυτό μπορείτε να περιμένετε.

Ελπίζω για το καλύτερο, να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο».

Το έτος 2030 θα ξημερώσει σε οκτώ «δύσκολους χειμώνες».

Σύμπτωση;

 

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις…

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…

Σημασία έχει να προετοιμαστούμε άμεσα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Κυβερνητικά στελέχη σε όλη την Ευρώπη προειδοποιούν ότι ένας «δύσκολος χειμώνας» είναι μπροστά.

Ο Βέλγος Πρωθυπουργός Alexander De Croo (https://www.weforum.org/agenda/authors/alexanderdecroo) , νέος παγκόσμιος ηγέτης (Young Global Leader) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε ότι όχι μόνο αυτός ο χειμώνας αλλά και τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα.

«Οι επόμενοι πέντε με δέκα χειμώνες θα είναι δύσκολοι», δήλωσε ο De Croo στο λιμάνι της εταιρείας ICO Terminals στο Zeebrugge (https://www.brusselstimes.com/276613/de-croo-the-next-five-to-ten-winters-will-be-difficult). «Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, οι χειμώνες που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Αυτό μπορείτε να περιμένετε. Ελπίζω για το καλύτερο, να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο». Το έτος 2030 θα ξημερώσει σε οκτώ «δύσκολους χειμώνες». Σύμπτωση;

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Σαν χώρα μπορούμε να το χειριστούμε». Ο De Croo δέχεται συνεχή κριτική στα social media. Για παράδειγμα, ο ψυχολόγος Steve Van Herreweghe έγραψε: «Απολαύστε τον τελευταίο σκληρό χειμώνα σας ως μια αυτοαποκαλούμενη μίνι σταρ και κουκλίτσα του Schwab. Όχι μόνο δεν πετύχατε τίποτα, αλλά διαξεύσατε και πολλά. Θα στεγνώσουμε ένα δάκρυ χαράς και θα σας αποχαιρετίσουμε κιόλας».

Μετά τον De Croo, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, επίσης νέος παγκόσμιος ηγέτης του WEF και πρώην τραπεζίτης των Rothschild, προειδοποίησε επίσης για έναν δύσκολο χειμώνα και άλλα προβλήματα που έρχονται. «Ίσως αυτό είναι το τέλος μιας εποχής αφθονίας», είπε δυσοίωνα.

«Η χώρα μας βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής. Βρίσκεται εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα», είπε ο Macron στην πρώτη συνεδρίαση της κυβέρνησής του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. «Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μιας εποχής αφθονίας. Από μια πληθώρα τεχνικών προϊόντων που φαινόταν πάντα διαθέσιμα. Πλούτου σε γη και νερό».

Η ισπανική κυβέρνηση προειδοποίησε επίσης για άσχημους καιρούς. «Δεν ξέρουμε τι είδους χειμώνας έρχεται. Ο χειμώνας θα είναι πολύ σκληρός», δήλωσε η υπουργός Άμυνας Margarita Robles σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό NRE.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 317


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα