Επόμενος στόχος του Μάκη Βορίδη είναι να «καθαρίσει» τους Σπαρτιάτες από την πολιτική ζωή

Επόμενος στόχος του Μάκη Βορίδη είναι να «καθαρίσει» τους Σπαρτιάτες από την πολιτική ζωή

4 Νοεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:315
Μοίρασέ το

 

Στα σκαριά το πάγωμα της χρηματοδότησης στους Σπαρτιάτες όσο εκκρεμούν δικαστήρια για την κρυφή ηγεσία!

Σε αντίθεση με τον Μάκη, υπάρχει και ο «τελειωμένος» υπουργός που παρακαλάει δημοσιογράφους να «αναδείξουν» το έργο του νομίζοντας ότι έχει ελπίδες να την βγάλει καθαρή!

Επόμενος στόχος του Μάκη Βορίδη είναι να «καθαρίσει» τους Σπαρτιάτες από την πολιτική ζωή - Κλειδί η χρηματοδότηση και οι επόμενες δικαστικές κινήσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί!
Καλλιόπη Σουφλή

Ο Μάκης Βορίδης είναι αποφασισμένος να… κόψει την χρηματοδότηση στους Σπαρτιάτες.

Προφανώς δεν μασάει από αυτά που λέγονται ότι ο Στίγκας έχει κάνει ντιλ με την κυβέρνηση με σκοπό να αναδείξει τις σχέσεις των “προδοτών” υπουργών με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Το πότε θα συμβεί αυτό, μου λένε, για αρχές του νέου χρόνου που θα συνεδριάσει το ανώτατο εκλογοδικείο και θα σταματήσει κάθε χρηματοδότηση μέχρι να ξεμπερδέψει το πράγμα από τα δύο δικαστήρια.

Την υπόθεση την παρακολουθεί από κοντά, λοιπόν, ο Μάκης Βορίδης, και γνωρίζοντας τις προσεκτικές του κινήσεις δεν θα εκπλαγώ εαν τελικά τα δικαστήρια – που είναι γενικώς τα ζώα μου τ΄αργά- πάρουν αποφάσεις μέχρι τις ευρωεκλογές…

Και λέω ευρωεκλογές διότι εκεί θα παιχτούν και άλλα σήριαλ που δεν είναι της παρούσης…

Καμία δόση της χρηματοδότησης στους Σπαρτιάτες όσο εκκρεμούν δικαστήρια

Το πιθανότερο σενάριο είναι τελικά οι Σπαρτιάτες να χάσουν την χρηματοδότηση και να μην γίνει καμία πληρωμή από την στιγμή που εκκρεμούν δύο δικαστήρια.

Το ποινικό για την σχέση στελεχών με τον Η. Κασιδιάρη και το Ανώτατο Εκλογοδικείο για την κρυφή ηγεσία.

Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν συνεδριάσει κάποια στιγμή η Επιτροπή Δεοντολογίας και θέσει το κόμμα υπό περιορισμό όσον αφορά την κτήση της κρατικής επιδότησης…

Ο «τελειωμένος» υπουργός που παρακαλάει δημοσιογράφους να «αναδείξουν» το έργο του

Σε δεινή κατάσταση έχει βρεθεί υπουργός που βάζει το γραφείο τύπου του να παρακαλάει δημοσιογράφους για να «παίξουν καλά το πρόσωπό του και τις πρωτοβουλίες του».

Κανένας δεν παρακαλάει έτσι…  Δυστυχώς, το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει γιαυτόν, έχει πάρει είδηση ότι στο Μαξίμου τον έχουν τελειωμένο, φίλους δεν έχει ούτε στην κυβέρνηση ούτε στο μέγαρο και περιμένει να σωθεί μόνο από θαύμα!

 

 

Πηγή

Προβολές : 315


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα