Εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλες τις ΗΠΑ πιάνουν φωτιά. Πάνω από δώδεκα έχουν καταστραφεί, συμπεριλαμβανομένων δύο αυτήν την εβδομάδα από…αεροπορικά δυστυχήματα!!!

23 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 


Ο Tucker Carlson του FOX News συζητά για εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλη τη χώρα που πιάνουν φωτιά. Πάνω από δώδεκα εργοστάσια έχουν καταστραφεί, συμπεριλαμβανομένων δύο αυτήν την εβδομάδα από…αεροπορικά δυστυχήματα!!!

 

Του Τζούλιαν Κόνραντσον (Julian Conradson) / Μετάφραση του Ιωάννη Κουντούρη του GreekNewsOnDemand.com


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα το δικό μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο Πολλές πολύ μεγάλες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ πυρπολήθηκαν/ανατινάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες!!! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!!

greeknewsondemand

Πολλές πολύ μεγάλες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ πυρπολήθηκαν/ανατινάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες!!! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!!

Πολλές πολύ μεγάλες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ πυρπολήθηκαν/ανατινάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες!!! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 A…

guteurls.de Read full article here

Με το κόστος της ενέργειας να εκτοξεύεται στα ύψη και τον πληθωρισμό που έσπασε ρεκόρ, η κυβέρνηση Μπάιντεν βγήκε τον περασμένο μήνα και προειδοποίησε το κοινό για «ελλείψεις τροφίμων» που πλήττουν τις ΗΠΑ.

Φυσικά, όπως και με την «αύξηση των τιμών Πούτιν», κατηγορήθηκε ο πόλεμος στην Ουκρανία για την πρόκληση των ελλείψεων.

Ο ίδιος ο Μπάιντεν «εξωθήθη» ακόμη και από τους χειριστές του, προειδοποιώντας ότι οι ελλείψεις (σε τρόφιμα, κτλ.) στις ΗΠΑ δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από «πραγματικές».

Λοιπόν, κάτι περίεργο και ανησυχητικό συμβαίνει από τότε που η κυβέρνηση Μπάιντεν έκανε την δυσοίωνη πρόβλεψή της. Τον περασμένο μήνα, υπήρξε ένα μυστηριώδες κύμα καταστροφής που έπληξε την υποδομή επεξεργασίας τροφίμων των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα «πάνω από δώδεκα» εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων να καταστραφούν ολοσχερώς ή να μην λειτουργούν.

Μόνο αυτή την εβδομάδα υπήρξαν ΔΥΟ – ναι δύο – ξεχωριστά περιστατικά όπου ένα αεροπλάνο συνετρίβη σε εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων, το ένα στο Αϊντάχο στις 13 Απριλίου και το άλλο στη Τζόρτζια στις 21, στο General Mills Processing Facility.

Εκτός από τα αεροπορικά δυστυχήματα, υπήρξαν πολλά άλλα περιστατικά αυτόν τον μήνα, όπως πολλές πυρκαγιές και μια ξαφνική έκρηξη λέβητα.

Η χρονική στιγμή αυτής της σειράς καταστροφικών γεγονότων έχει πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται τι στο καλό συμβαίνει;

Το Gateway Pundit εξήγησε αυτή τη σειρά γεγονότων την Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο άρθρο μας με τίτλο Πολλές πολύ μεγάλες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ πυρπολήθηκαν/ανατινάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες!!! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!!

Την Πέμπτη, ο Tucker Carlson έθεσε το θέμα στη νυχτερινή του εκπομπή με καλεσμένο τον Jason Rantz. Σύμφωνα με αυτούς, είτε πρόκειται απλώς για σύμπτωση είτε όχι, υπήξαν αρκετά περιστατικά ομαδοποιημένα στενά μεταξύ τους όπου θα έπρεπε, τουλάχιστον, να εξεταστούν.

Ξεκινώντας το κομμάτι της εκπομπής  του με τα έκτακτα νέα σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα στο General Mills Factory, ο Carlson παρέχει κάποιο υπόβαθρο για μερικά από τα δεκάδες περιστατικά που συνέβησαν τον περασμένο μήνα:

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στις 14 Απριλίου ένα αεροπλάνο συνετρίβη στο Gemstate Processing στο Ανατολικό Αϊντάχο.

 

Τι συμβαίνει εδώ? Φωτιά φαίνεται να παίρνουν τα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλη τη χώρα.

Πριν από μερικές ημέρες, μια πυρκαγιά κατέστρεψε τα κεντρικά γραφεία της Azure Standard – ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς βιολογικών τροφίμων στη χώρα.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, μια πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε μια εγκατάσταση συσκευασίας φρέσκων κρεμμυδιών στο Νότιο Τέξας. Στο Όρεγκον, ένα εργοστάσιο επεξεργασίας τσιπς πατάτας ανέφερε μια έκρηξη σε λέβητα που έστειλε τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

 

Έτσι, συμβαίνουν, φυσικά, τα βιομηχανικά ατυχήματα. Αλλά πρόκειται για πολλά βιομηχανικά ατυχήματα σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος μας προειδοποιεί για ελλείψεις τροφίμων. Είναι [οι μονάδες επεξεργασίας τροφίμων των ΗΠΑ] που χτυπιούνται από αεροπλάνα και παίρνουν φωτιά. Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ;»

Ο Rantz, μια εξέχουσα συντηρητική φωνή και παρουσιαστής της επομπής “The Jason Rantz Show” ενός δημοφιλούς ραδιοφώνου του Σιάτλ, δεν μπορούσε πράγματι να εξηγήσει τη σειρά από ατυχή γεγονότα, αλλά επεσήμανε ότι η χρονική στιγμή όλων είναι «ύποπτη», τουλάχιστον.

Αυτές οι καταστροφές, σε μια εποχή που ήδη αντιμετωπίζουμε ῾ακρωτηριαστικά῾ ζητήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα και με τον πληθωρισμό, θα μπορούσαν να επιδεινωθούν πολύ γρήγορα και να γίνουν καταστροφικές, προειδοποίησε ο Rantz.

Σύμφωνα με τον Rantz:

«Όταν έχεις πάνω από δώδεκα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων και αποθήκες που καταστρέφονται ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές –μόλις τις τελευταίες εβδομάδες– σε μια εποχή που η προσφορά τροφίμων είναι ήδη ευάλωτη– είναι προφανώς ύποπτο και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ελλείψεις του φαγητού. Γι’ αυτό μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται… τι συμβαίνει;

«Μια στιγμή. Μπορώ να σας ζητήσω να κάνετε μια μικρή παύση εκεί; Θέλω απλώς να το ξεκαθαρίσω αυτό για να το καταλάβουν οι θεατές μας – έχουν, επιβεβαιωθεί, πάνω από δώδεκα ατυχήματα απενεργοποίησης σε εργοστάσια τροφίμων τον τελευταίο μήνα – πάνω από δώδεκα;» ρώτησε ο Κάρλσον.

Ο Rantz συνέχισε:

Οπωσδήποτε, και μιλάμε για μερικές πραγματικά σημαντικές εγκαταστάσεις τροφίμων – το Taylor Farms Facility στο Salinas της Καλιφόρνια καταστράφηκε ολοσχερώς από μια πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα. Είχαμε δύο μεγάλα εργοστάσια επεξεργασίας πατάτας στο Μπέλφαστ της πολιτείας Μέιν και στο Γουόρντεν της Ουάσιγκτον, που είχαν “εκσπλαχνιστεί” (“ξεκοιλιαστεί”) εντελώς, κάτι που συμβαίνει σε μια εποχή που έχουμε ήδη έλλειψη πατάτας παγκοσμίως.

 

Μιλούσατε για την προσφορά κρεμμυδιών σε εκείνο το Rio Fresh, αλλά δεν είναι μόνο εγκαταστάσεις αφροτικών προϊόντων. Τον περασμένο μήνα υπήρξε πυρκαγιά που κατέστρεψε ένα εργοστάσιο τροφίμων Nestle στο Jonesborough του Αρκάνσας – και αυτό επηρεάζει τις επωνυμίες κατεψυγμένων τροφίμων όπως τα Hot Pockets ή τα Stouffers, τα οποία μπορεί να αγοράσετε εάν δεν μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκα τρόφιμα από μια αποθήκη που μόλις εξερράγη.

 

…υπάρχει μια σημαντική ανησυχία, φυσικά, ότι αυτό θα επηρεάσει την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Τώρα, για να γίνουμε σαφείς, το timing (χρονική στιμγή) είναι πολύ ύποπτο. Προφανώς είναι ανησυχητικό. Η αστυνομία λέει ότι αυτές οι πυρκαγιές οφείλονται σε ελαττωματικά προβλήματα εξοπλισμού, επομένως δεν λένε ότι αυτό έγινε σκόπιμα. Ούτως ή άλλως, θα έχει προφανώς σημαντικές επιπτώσεις [για] να παίρνουμε το φαγητό μας.

Δείτε την εκπομπή…

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/ready-watch-biden-warns-food-shortages-food-processing-plants-across-country-seem-catching-fire-tucker-asks-going-dozen-factories-ha/

Πηγή

Προβολές : 836


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα