‘Ερευνα: ΟΛΟΙ οι Ελληνες που είναι μέλη ή συνεργάζονται με το WEF του Klaus Schwab (Μέρος τρίτο: πηγή)

‘Ερευνα: ΟΛΟΙ οι Ελληνες που είναι μέλη ή συνεργάζονται με το WEF του Klaus Schwab (Μέρος τρίτο: πηγή)

7 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:885
Μοίρασέ το

 

Ιδού λοιπόν η πηγή! Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, με ΟΛΑ τα ονόματα των ομιλητών και εισηγητών.

 

 

 

Ολοκληρώνεται η έρευνα που δημοσιεύθηκε σε δυο προηγούμενα μέρη και είναι πολύ ενδιαφέρουσα για όσους συμμετείχαν στο Φόρουμ των Δελφών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΜΕΡΟΣ Α’ εδώ

ΜΕΡΟΣ Β’ εδώ

 

Κανονικά στον τίτλο έπρεπε να γράψω και τη φράση «απάντηση σε ηλίθια πρακτοράκια», γιατί αυτό ακριβώς θα είναι αυτή εδώ η δημοσίευση.

Αυτή η σειρά αποκαλύψεων, τιμήθηκε δέοντος από πολλούς, τους οποίους και τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους. Κι εδώ θα μου επιτρέψετε να αναφέρω τον αγαπημένο μου φίλο Διόδοτο, ο οποίος ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δε δημοσιεύω τίποτε εάν δεν έχω στοιχεία. Θα μου επιτρέψετε να αναφέρω και το ιστολόγιο του Νικολάου Αναξιμάνδρου. Ο Νικόλαος, παρά το ότι δε με γνωρίζει καλά, αναδημοσίευσε αυτήν τη σειρά με την αποκάλυψη των ονομάτων, έχοντας εμπιστοσύνη στο ένστικτό του ότι δεν κάνω καμία απολύτως παραπληροφόρηση. Ευχαριστώ επίσης, όλα τα ιστολόγια που έκαναν αναδημοσίευση!

Από την άλλη, υπήρχαν και τα ηλίθια πρακτοράκια! Ενας μου έγραψε σε σχόλιο ότι γράφω βλακείες και πώς όποιος είναι απλώς προσκεκλημένος, δε σημαίνει ότι ανήκει και στο ΠΟΦ.

Αυτό το ηλίθιο πρακτοράκι, προφανώς δεν ήξερε σε ποιον απευθύνεται. Το PDF που παραθέτω από κάτω ως μία από τις κύριες πηγές μου, αποτελεί χαστούκι στα μούτρα αυτού του ηλίθιου για τον εξής λόγο: ΟΛΟΙ όσοι ανέφερα στα δύο προηγούμενα άρθρα, είναι είτε ιδρυτές και συνιδρυτές του Φόρουμ των Δελφών, είτε Εισηγητές, είτε Ομιλητές, είτε Πρόεδροι Επιτροπών του Φόρουμ.

Απαντώ λοιπόν σε αυτό το ηλίθιο πρακτοράκι που προσπαθεί να βγάλει «λάδι» τ’ αφεντικά του, ότι ΑΛΛΟ προσκεκλημένος απλός κι ΑΛΛΟ ιδρυτής / συνιδρυτής / εισηγητής / ομιλητής / πρόεδρος επιτροπής! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΦ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν’ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Κατάλαβες ηλίθιο πρακτοράκι;

Φυσικά η ηλιθιότητα συνεχίστηκε και με άλλον τρόπο:

Τι ζητάει αυτός; «τρόπο αναγνώρισης και εντοπισμού συνεργατών»; Ρε πάτε καλά ορισμένοι ή να σας δει κανένας ψυχίατρος. Καθώς λοιπόν ο παραπάνω εικονιζόμενος μου ζητάει να αποκαλύψω τους συνεργάτες μου αλλά και τον τρόπο εντοπισμού τους, εγώ αυτό κατάλαβα έτσι όπως το γράφει, τον ενημερώνω ότι πριν από αρκετά χρόνια αναγκάστηκα να σταματήσω τη δράση της ομάδος μου για έναν λόγο: δολοφονήθηκε συνεργάτης μου! Κι αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ…

Από την άλλη, αν εννοεί τον τρόπο εντοπισμού των συνεργατών του ΠΟΦ… μα υπάρχει καλύτερος τρόπος από τον ίδιο τον ΠΟΦ; Οπότε, με δεδομένο ότι είχε την ανυπομονησία να αποκαλύψω τις πηγές μου, πάλι ηλίθιο σχόλιο έκανε. Από την αρχή είχα ξεκαθαρίσει ότι η πηγή θα δοθεί στο τέλος. Κι αυτό, για να μην την εκμεταλλευτούν κάποια συγκεκριμένα ιστολόγια…

Ιδού λοιπόν η πηγή! Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, με ΟΛΑ τα ονόματα των ομιλητών και εισηγητών.

Εννοείται ότι έχω και τη λίστα των προσκεκλημένων, αλλά αυτή θα παραμείνει κρυφή μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Δυστυχώς, τα προβλήματα υγείας που είχα, δε μου επέτρεψαν τη διασταύρωση των τελευταίων ονομάτων, οπότε σας δίνω ολόκληρη τη λίστα να την έχετε στα αρχεία σας.

 

Πηγήhttps://kanenazori.com/2022/06/04/ellines_pof_3/

Προβολές : 885


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα