ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...Fox News: Υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό από το δεύτερο εξάμηνο του 2023;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...Fox News: Υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό από το δεύτερο εξάμηνο του 2023;

7 Δεκεμβρίου, 2022 33 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,370
Μοίρασέ το

 

 

Υπάρχει μια στρατιωτική τακτική πολέμου που λέει: Όταν θέλεις να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη και σφοδρή επίθεση σε έναν εξελισσόμενο πόλεμο, προσποιήσου νωρίτερα ότι υποχωρείς και έτσι αυτός που έχεις σκοπό να επιτεθείς θα χαλαρώσει τις άμυνες του πιστεύοντας πως τελείωσε ο πόλεμος και εκεί επάνω στην χαλάρωση του, κάνε του επίθεση με όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις χωρίς έλεος!

 

Το λέγαμε εδώ και καιρό στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πως η “υποχώρησή τους” θα είναι  υποκριτική και για λίγο διάστημα… όσοι πίστεψαν πως τέλειωσε το σήριαλ του κορονοϊού, είναι βαθιά νυχτωμένοι…

Τώρα αρχίζει το… σκληρό ροκ… για όλους μας και όλοι μας θα δώσουμε εξετάσεις…

Η νέα χρονιά, ξεκινάει με τεράστιες πολύπλευρες επιθέσεις κατά της ανθρωπότητας… Ενεργειακή, Επισιτιστική Κρίση, τεράστια Κρίση Αξιών, διάλυση οικονομιών, στημένες εξεγέρσεις, χάος και νέα εμβόλια…

Ο χρόνος που μας απομένει για να λειτουργήσουμε επιτέλους συλλογικά και όχι ατομικά, είναι ελάχιστος…

Μακριά από πόλεις, μικροί λαχανόκηποι και λίγα οικόσιτα ζώα, και αλληλεγγύη…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Η παρακάτω εικόνα του Καθηγητή Κωνσταντίνου Βαθιώτη,  και η επόμενη του αείμνηστου Καθηγητή Ιατρικής Ζελένκο, μας εμπνέει, μας δυναμώνει και μας δείχνει τον δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…

 

Υ.Γ.2. Και να είστε έτοιμοι για την τελευταία εικόνα…

 

 

Υπάρχει μια στρατιωτική τακτική πολέμου που λέει: Όταν θέλεις να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη και σφοδρή επίθεση σε έναν εξελισσόμενο πόλεμο, προσποιήσου νωρίτερα ότι υποχωρείς και έτσι αυτός που έχεις σκοπό να επιτεθείς θα χαλαρώσει τις άμυνες του πιστεύοντας πως τελείωσε ο πόλεμος και εκεί επάνω στην χαλάρωση του, κάνε του επίθεση με όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις χωρίς έλεος!
 
Τι ψήφισε η επιτροπή CDC;
 
Στις 20 Οκτωβρίου, η συμβουλευτική επιτροπή του CDC ψήφισε υπέρ της προσθήκης  για την προώθηση των εμβολίων κατά του COVID-19 στα προγράμματα εμβολιασμού παιδιών και ενηλίκων για το 2023, δήλωσε η Kate Grusich, εκπρόσωπος του CDC, πριν από την ψηφοφορία.
Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, σχολίασε, γράφοντας στο Twitter : «Το CDC πρόκειται να προσθέσει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας, το οποίο θα καθιστούσε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλα τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο».
 
Ο  παρουσιαστής το συγκεκριμένο θέμα το συζήτησε επίσης και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής στις 18 Οκτωβρίου και αναφέρθηκε πως υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο με ορόσημο το 2023 για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλο τον πλανήτη. 
Όσοι αρνούνται το εμβόλιο δεν θα τους κυνηγήσει κανείς με την σύριγγα στο χέρι, αλλά πλέον όποιος δεν θα έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, δεν θα μπορεί να αγοράσει, να πουλήσει, να κάνει μια οικονομική συναλλαγή, να μετακινηθεί ελεύθερα και γενικά θα αποκοπεί από την κοινωνία.
Μάλιστα γίνεται λόγος πως οι νέες βιομετρικές ταυτότητες θα συνδυάζονται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
 
Γεγονός που ενισχύει το σενάριο του καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού από το 2023 είναι οι αποφάσεις που έλαβαν χώρα στους G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας όσων αφορά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
 
Η αντίθετη φωνή είπε στο PolitiFacti ότι είναι όλα ψέματα και πως η ψήφος της επιτροπής για τη συμπερίληψη των εμβολίων κατά του COVID-19 στο πρόγραμμα ρουτίνας εμβολιασμού του CDC είναι απλώς μια σύσταση για το ποια εμβόλια πρέπει να χορηγούνται. Δεν είναι εντολή.
Παρόλο που οι παγκόσμιοι κρατικοί αξιωματούχοι λαμβάνουν υπόψη τις συστάσεις της επιτροπής του CDC κατά τον καθορισμό των αποφάσεων τους, οι ειδικοί είπαν ότι κανένα κράτος δεν ακολουθεί κατά γράμματα τις συστάσεις του CDC. 
Οι συστάσεις της συμβουλευτικής επιτροπής έχουν επιρροή, αλλά δεν είναι καθοριστικές, δήλωσε ο Ντόριτ Ράις, εμπειρογνώμονας στις εντολές εμβολίων στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Κολλέγιο Νομικής Χάστινγκ. 
Το CDC αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του Carlson, κάνοντας retweet και προσθέτει: «Τα κράτη θεσπίζουν τα υποχρεωτικά εμβόλια σε ενήλικες και παιδιά και όχι το ACIP ή το CDC.

Πηγή

 

Προβολές : 4,370


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα