ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ... S.O.S. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ... S.O.S. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...

19 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:789
Μοίρασέ το

 

Η αστυνομία αγνόησε την αποπλάνηση παιδιών στο Όσλο – Πήγα κρυφά για να μάθω τι συνέβαινε και ήρθα αντιμέτωπος με την αστυνομία.

 

 

 

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΣΛΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ…

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

του Peter Imanuelsen

 

Έχετε ακούσει λοιπόν ότι «η αγάπη είναι αγάπη». Ότι ο μόνος λόγος που γιορτάζουν την υπερηφάνεια είναι για να προωθήσουν την αποδοχή και την ανοχή. Πρέπει απλώς να αφήσουμε τους ανθρώπους να αγαπήσουν όποιον θέλουν.

Λοιπόν, φέτος πήγα κρυφά στο Όσλο για να μάθω τι συνέβαινε, επειδή είχα ακούσει ότι θα συνέβαιναν κάποια περίεργα πράγματα.

Βλέπετε, το προωθούν αυτό στα παιδιά. Στην πραγματικότητα, είχαν το δικό τους τμήμα “μίνι υπερηφάνειας” όπου είχαν κάποια drag queen που ονομάζεται “Elektra Puzzz” σε μια παράσταση για μικρά παιδιά. Εξ ορισμού, μια drag queen είναι κάτι που έχει να κάνει με το σεξ. Είναι ουσιαστικά μια στρίπερ, και το κάνουν αυτό για τα παιδιά.

Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό από την ιστοσελίδα υπερηφάνειας του Όσλο.

 

 

 

 

Έτσι ήθελα να διερευνήσω αν ήταν πραγματικά τόσο κακό όσο ήταν διαφήμιση.

ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

Είχαν περιφράξει εντελώς τα πάντα και είχαν ακόμη και φρουρούς ασφαλείας. Έκαναν ένα drag show για μικρά παιδιά και κανείς δεν επιτρεπόταν  (!!!!!!!!!!!!) να παρατηρήσει τι γινόταν στα παιδιά.

Ακούγεται πολύ ύποπτο για μένα …

Ήταν όμως ακόμη χειρότερα.

Αυτό που βρήκα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά κραυγαλέα αποπλάνηση μικρών παιδιών, εκθέτοντάς τα σε υπερσεξουαλικό υλικό σε πολύ νεαρή ηλικία.

Και παρατήρησα ότι γινόταν με έναν πολύ απειλητικό και επιθετικό τρόπο, χρησιμοποιώντας πράγματα που θα τραβούσαν την προσοχή των μικρών παιδιών, εν τω μεταξύ είχε ένα πολύ απειλητικό νόημα όταν έριχνες μια βαθύτερη ματιά …

Το θέμα είναι ότι όχι μόνο είχαν μια «μίνι παρέλαση υπερηφάνειας», αλλά υπήρχαν και μικρά παιδιά παντού. Στην παρέλαση υπερηφάνειας, στην οποία συμμετείχαν περίπου 85 000 άτομα, έβλεπα παιδιά όπου κι αν κοίταζα.

Ένα από τα πιο ενοχλητικά σημεία ήταν όταν οι φετιχιστές του BDSM (*) πέρασαν φορώντας κάποια περίεργη στολή κουταβιού (που παραπέμπει σε πρακτικές κτηνοβασίας) και κατευθύνθηκαν προς ένα μικρό παιδί που στεκόταν ακριβώς δίπλα μου.

 

 

 

Μικρά παιδιά που γονείς έφεραν για να παρακολουθήσουν.

 

Για ποιό λόγο την έφερε η μητέρα της σε αυτό;

Αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν με τα

παράξενα βίτσια τους και εκθέτουν μικρά

παιδιά, αποπλανώντας και προσηλυτίζοντας

αυτά τα παιδιά σε αυτό.

Αλλά γίνεται ακόμη χειρότερο… Υπήρχαν επίσης γυμνοί άνθρωποι που περπατούσαν δίπλα από τα μικρά παιδιά και η αστυνομία στεκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά καθώς συνέβαιναν όλα αυτά.

Και πάλι, αυτό γινόταν ΔΗΜΟΣΙΑ.

Άρα γε, τι γινόταν λοιπόν πίσω από τις κλειστές πόρτες στο drag show του “mini pride”;

Αυτό που είδα με συγκλόνισε.

Έτσι αποφάσισα να αντιμετωπίσω την αστυνομία γι’ αυτό και η απάντησή τους ήταν συγκλονιστική… Και όλα αυτά σε βίντεο…(εντός του συνδέσμου)

(*) Ο όρος BDSM είναι ένα σύνθετο αρκτικόλεξο που αντιπροσωπεύει τις έξι αγγλικές λέξεις “Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism”, οι οποίες μεταφράζονται σε δυάδες ως “Δεσμά & Πειθαρχία” (B/D), “Κυριαρχία & Υποταγή” (D/s) , “Σαδισμός & Μαζοχισμός” (S/M). Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα ευρύ φάσμα ερωτικών δραστηριοτήτων και συμπεριφορών

 

 

https://el.wikipedia.org/wiki/BDSM

ΠΗΓΗ: https://petersweden.substack.com/p/police-ignored-child-grooming-at?utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 

 

Πηγή

Προβολές : 789


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα