ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Το WEF απαιτεί «Τέλος της γεωργίας». Προγραμματισμένος λιμός: Η Γερμανία διέταξε τα αγροκτήματα να «διακόψουν τη λειτουργία τους»

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Το WEF απαιτεί «Τέλος της γεωργίας». Προγραμματισμένος λιμός: Η Γερμανία διέταξε τα αγροκτήματα να «διακόψουν τη λειτουργία τους»

7 Δεκεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:887
Μοίρασέ το

 

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να μειώσει δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω ενορχηστρωμένων ελλείψεων τροφίμων σε ολόκληρο τον κόσμο, για τις οποίες θα κατηγορήσει την «υπερθέρμανση του πλανήτη».

 

 

 

Αν έχετε την αίσθηση πως αυτό που συμβαίνει στην Ολλανδία και στην Γερμανία δεν θα έλθει στην Ελλάδα και μάλιστα λιαν συντόμως, φροντίστε ν’ αλλάξετε αίσθηση…

Κι επειδή έχω την αίσθηση, για να μην πω την βεβαιότητα πως οι αγρότες πάλι θα εξαπατηθούν από τα τσογλάνια τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ, και θα κάνουν μια τρύπα στο νερό, ας πάρουν στους ώμους τους την σκληρή πραγματικότητα, ας πάρουν τα τρακτέρ τους, όχι για να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα, αλλά για να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα…

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΕΙΝΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΕΡΠΕΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ Ή ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΡΑΤΖΟΛΑ ΨΩΜΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Το WEF απαιτεί «Τέλος της γεωργίας». Προγραμματισμένος λιμός: Η Γερμανία διέταξε τα αγροκτήματα να «διακόψουν τη λειτουργία τους»

Προγραμματισμένος λιμός: Η Γερμανία διέταξε τα αγροκτήματα να «διακόψουν τη λειτουργία τους» καθώς το WEF απαιτεί «Τέλος της γεωργίας»..

Είμαστε ειλικρινά περίεργοι μέχρι που θα προλάβουν να το φτάσουν όλο αυτό, αυτά τα ανθρωπάκια που μέσω της δικαιολογίας για μια φανταστική κλιματική αλλαγή, προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα και κυρίως βέβαια την διατροφική παραγωγή για να έχουν μόνον αυτοί το προνόμιο να παράγουν και να μας πουλάνε τα μεταλλαγμένα είδη τους..

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να μειώσει δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω ενορχηστρωμένων ελλείψεων τροφίμων σε ολόκληρο τον κόσμο, για τις οποίες θα κατηγορήσει την «υπερθέρμανση του πλανήτη».

Επίσης όπως είπαμε θέλει να εξαλείψει οτιδήποτε του χαλάει τα σχέδια για μια ολοκληρωτική εφαρμογή μεταλλαγμένης τροφής στους ανθρώπους..

Και έτσι μετά την Ολλανδία, βλέπουμε και την Γερμανία να δημιουργεί προβλήματα στους αγρότες της..

Την περασμένη εβδομάδα, η ολλανδική κυβέρνηση, ενεργώντας επίσης υπό τις εντολές του WEF, έκλεισε 3.000 φάρμες για να συμμορφωθεί με τους στόχους του Klaus Schwab για την υπερθέρμανση του πλανήτη…

Αυτή η συντονισμένη επίθεση στον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων εντάθηκε αυτή την εβδομάδα όταν η κυβέρνηση της Γερμανίας διέταξε τους αγρότες να μειώσουν δραστικά τη χρήση λιπασμάτων σε μια προσπάθεια να συμμορφωθούν με την ατζέντα του WEF.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Εν τω μεταξύ, το κόστος των τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκε 17,26 τοις εκατό τον Οκτώβριο του 2022 σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους.
μέσω  Trading Economics .

Ο Μάικ Άνταμς  στο  Natural News  ανέφερε:

Τον τελευταίο χρόνο, η γραφειοκρατία της πράσινης τυραννίας της ΕΕ κατάφερε σχεδόν να καταστρέψει την ενεργειακή σχέση της Δυτικής Ευρώπης με τη Ρωσία, αφήνοντας την ήπειρο απελπισμένη για εισροές ενέργειας για να διατηρήσει το ηλεκτρικό της δίκτυο σε λειτουργία.

Τώρα, ο εφοδιασμός τροφίμων της Ευρώπης δέχεται ευθεία επίθεση μέσω πολλαπλών προγραμμάτων που φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να τερματίσουν τα οικονομικά προσιτά τρόφιμα, την ίδια στιγμή που η ηλεκτρική ενέργεια καθίσταται δυσβάσταχτη για τις επιχειρήσεις και τα οικιακά νοικοκυριά.

«Η Γερμανία απαγορεύει στους αγρότες να λιπάνουν σωστά τη γη για να εξυπηρετήσουν την πράσινη ατζέντα της ΕΕ»,  δηλώνει η Breitbart.com .

«Από την Πέμπτη, η χρήση νιτρικών λιπασμάτων έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό σε μεγάλες εκτάσεις γεωργικής γης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία», αναφέρει ο ιστότοπος, αναφερόμενος σε μια από τις πιο άφθονες περιοχές παραγωγής τροφίμων στη Γερμανία.

Η απαγόρευση προέρχεται από τους γραφειοκράτες της ΕΕ που διεξάγουν πόλεμο κατά του αζώτου, του ουσιαστικού στοιχείου που αποτελεί σχεδόν το 80% της ατμόσφαιρας της Γης και είναι κρίσιμο για την παραγωγή καλλιεργειών. 

Αφού κήρυξαν τον πόλεμο στον άνθρακα – το δομικό στοιχείο της βιολογικής ζωής – οι παγκοσμιοποιητές στοχεύουν τώρα το άζωτο ως μέσο για να κατασκευάσουν σκόπιμα την εκτεταμένη πείνα και τον μαζικό θάνατο (εκτόνωση του πληθυσμού).

 

 

Πηγή

Προβολές : 887


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα