Ετοιμάζουν οι ΗΠΑ προβοκάτσια με πυρηνικά; Το σενάριο από τον Όλιβερ Στόουν

Ετοιμάζουν οι ΗΠΑ προβοκάτσια με πυρηνικά; Το σενάριο από τον Όλιβερ Στόουν

4 Μαΐου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:250
Μοίρασέ το

 

Όλιβερ Στόοουν: “Αναρωτιέμαι αν οι ΗΠΑ προετοιμάζουν το έδαφος για μια πυρηνική επίθεση χαμηλής απόδοσης άγνωστης προέλευσης κάπου στο Ντονμπάς, η οποία θα σκοτώσει χιλιάδες Ουκρανούς;

Φυσικά, αν συνέβαινε αυτό, Θεός φυλάξοι, όλος ο κόσμος, εκπαιδευμένος σαν το σκυλί του Παβλόφ, θα κατηγορούσε τη Ρωσία.”

 

 

 

Χμ… μόνο τυχαία δεν τα λέει αυτά ο διάσημος σκηνοθέτης…

Το βαθύ παρακράτος που διοικεί τις ΗΠΑ, είναι εξπέρ στις προβοκάτσιες… ΧΑΖΑΡΟΙ, ΓΑΡ…

Τα σημάδια δείχνουν πως θα παιχτεί πολύ σκληρό πολεμικό πόκερ… κι αλοίμονο στους λαούς…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ένα άκρως επικίνδυνο σενάριο περιέγραψε ο γνωστός κινηματογραφιστής Όλιβερ Στόουν.

Το σενάριο σύμφωνα με τον Στόουν περιλαμβάνει μια αμερικανική πρόκληση με πυρηνικά όπλα στο Ντονμπάς προκειμένου να κατηγορηθεί η Ρωσία.

«Αναρωτιέμαι αν οι ΗΠΑ προετοιμάζουν το έδαφος για μια πυρηνική επίθεση χαμηλής απόδοσης άγνωστης προέλευσης κάπου στο Ντονμπάς, η οποία θα σκοτώσει χιλιάδες Ουκρανούς;

Φυσικά, αν συνέβαινε αυτό, Θεός φυλάξοι, όλος ο κόσμος, εκπαιδευμένος σαν το σκυλί του Παβλόφ, θα κατηγορούσε τη Ρωσία.

Αυτή η ενοχή (σ.σ. της Ρωσίας) έχει ήδη καθοριστεί εκ των προτέρων, ανεξάρτητα από το ποιος πάτησε το κουμπί», έγραψε ο Στόουν στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Η Ρωσία έτσι θα μετατρεπόταν σε Σατανά, σε Βελζεβούλ. Λάβετε υπόψιν σας ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε από πού προήλθε μια πυρηνική έκρηξη, ειδικά σε καταστάσεις τόσο γρήγορες και αιφνιδιαστικές, όπως αυτός ο πόλεμος», σημείωσε ο Στόουν.

 

«Θα χρειαστούν πιθανώς μερικές μέρες για να μάθουμε την αλήθεια, αλλά η αλήθεια δεν είναι σημαντική αυτή τη στιγμή για τις ΗΠΑ, θα κατηγορηθεί αμέσως η Ρωσία», υποστηρίζει.

Κατά τη γνώμη του, «μία τέτοια είδους ενέργεια είναι απαραίτητη για την Ουάσιγκτον προκειμένου να επηρεάσει το υπόλοιπο 50% της παγκόσμιας κοινής γνώμης, που δεν ανήκει στο δυτικό στρατόπεδο», καθώς και «να απομονώσει την Κίνα από τη Ρωσία».

Ο Όλιβερ Στόουν δηλώνει σίγουρος ότι σε περίπτωση «πτώσης» της Μόσχας, το Πεκίνο θα είναι ο «επόμενος στόχος».

 

Πηγή

Προβολές : 250


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα