Ετοιμάζουν τους αυριανούς πολίτες να δεχτούν τον «πράσινο» απολυταρχισμό

Ετοιμάζουν τους αυριανούς πολίτες να δεχτούν τον «πράσινο» απολυταρχισμό

22 Φεβρουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:612
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και προτείνω…: ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

 

Η κλιματική αλλαγή γίνεται μάθημα στα ελληνικά σχολεία

Όσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας είναι ο παρακάτω στη φωτό, είναι και η απάτη της κλιμάτικής αλλαγής…
Ένα… κλίμα που θα αποτελεί βασική προπαγάνδα από την είσοδο των παιδιών μας στο σχολείο…
ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ  ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ  ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Αρκεί να προσέξετε τι φοράει η Δόμνα Μιχαηλίδου στο λαιμό της, για να καταλάβετε τι θα διδάσκονται τα παιδιά μας…

Μάθημα για την κλιματική αλλαγή: Είχαμε αναφέρει σε κάποιο προηγούμενο άρθρο ότι οι διεφθαρμένες εξουσίες του κόσμου παρουσιάζουν την «κλιματική αλλαγή» με τόσο δογματικό τρόπο που ομοιάζει με εκδικητικό «θεό» με ημί – επιστημονικό μανδύα, ο οποίος πρέπει να εξευμενιστεί με θυσίες δικαιωμάτων, ελευθεριών και κεκτημένων.

Έφτασε η ώρα λοιπόν που αυτό το θεοποιημένο αφήγημα, αποκτά και το ανάλογο μάθημα «θεολογίας» (και) στα ελληνικά σχολεία ώστε οι νέες γενιές να διαποτιστούν με την κλιματική προπαγάνδα που επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Με στόχο την «ευαισθητοποίηση» των μαθητών σχετικά με την πρόληψη πλημμυρών και δασικών πυρκαγιών και την ενημέρωσή τους για τις επιπτώσεις της «κλιματικής αλλαγής», το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προχωρά στην υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Όπου «ευαισθητοποίηση», εμείς μπορούμε να προσθέσουμε και «πλύση εγκεφάλου», αν αναλογιστεί κανείς ότι η «κλιματική κρίση» έχει γίνει το «μάντρα» της Νέας Εποχής, όπου θα το βρει κανείς να επαναλαμβάνεται ευλαβικά σε κάθε δημόσια δήλωση αξιωματούχου, από τον πιο άσημο τοπικό άρχοντα, μέχρι τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ανάμεσα σε άλλα που δήλωσε για το σχετικό μάθημα προσηλυτισμού των παιδιών στην κλιματική υστερία, είπε ότι: «Είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ, να είμαστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο περιβάλλον και να μαθαίνουμε στα παιδιά μας πώς να το προστατεύουν. Να φροντίσουμε ώστε να κατανοήσουν την αξία της πρόληψης από φυσικές καταστροφές και το κόστος της κλιματικής αλλαγής».

Τα παιδιά μας λοιπόν, πρέπει οπωσδήποτε να μάθουν το «κόστος» που θα τους επιφέρει το να αγνοήσουν ή να υποτιμήσουν τον «θεό» της κλιματικής παράκρουσης. Πρέπει να μάθουν ότι αν αυτός ο «θεός» θυμώσει ακόμα πιο πολύ, θα είναι αποκλειστική τους ευθύνη.

Όχι του κράτους που κάνει αντιπλημμυρικά έργα βιτρίνας και αφήνει ολόκληρους νομούς να πνίγονται. Όχι της κυβέρνησης που αφήνει τους εμπρηστές να αλωνίζουν και χαρίζει τον δασικό πλούτο στους εργολάβους και τα σκιώδη συμφέροντά τους. Όχι του κάθε δισεκατομμυριούχου κοσμοκράτορα που συντηρεί ρυπογόνες βιομηχανίες και παράλληλα προωθεί μια οικοφασιστική ατζέντα που υιοθετείται από τις κυβερνήσεις.

Για τίποτα από αυτά δεν θα κάνει λόγο το μάθημα «ευαισθητοποίησης» για το περιβάλλον. Θα αναδεικνύει την ευθύνη που ανήκει μόνο στον πολίτη. Σε αυτόν μεταφέρεται η υποχρέωση της πρόληψης, ενώ στο όλο και πιο αμέτοχο κράτος αναλογεί μόνο η επιβολή «πράσινων» νόμων, φόρων, προστίμων και παρακολούθησης.

Κάθε απολυταρχικό σύστημα της ιστορίας χρειαζόταν να υποδείξει στον λαό του έναν αποδιοπομπαίο τράγο ως αντιπερισπασμό, έτσι ώστε ο εκφασισμός του κράτους να κρυφτεί πίσω από έναν φανταστικό ή πραγματικό εχθρό. Αυτός ο βολικός εχθρός μπορεί να ήταν ένας ολόκληρος λαός ή ένας ξένος ηγέτης ή μία τρομοκρατική οργάνωση.

Τώρα ο αποδιοπομπαίος τράγος για την παγκόσμια απολυταρχία δεν απαντάται σε ένα πρόσωπο (που εύκολα μπορείς να το απομυθοποιήσεις άλλωστε), άλλα σε ένα τρομοαφήγημα, αόριστο και «εύπλαστο», αυτό της κλιματικής αλλαγής. Ένα αφήγημα που μπορεί να ανατροφοδοτεί την ισχύ του μέσω μιας συντονισμένης καταστροφολογίας και μέσω των επιτηδευμένων καταστροφών που επιτρέπουν στο περιβάλλον αυτοί που παρουσιάζονται ταυτόχρονα ως πράσινοι «μεσσίες».

Οι «πράσινοι» πολίτες του αύριο…

Από την προπαγάνδα των σχολικών αιθουσών και τις νέες «δασκαλεμένες» γενιές που θα βγουν στην κοινωνία, θα στηριχτεί το σχέδιο εξαφάνισης της βαριάς βιομηχανίας καυσίμων και της αποδοχής της ψηφιακής και ηλεκτρονικής εποχής που προωθεί η 4η βιομηχανική επανάσταση του Great Reset.

Η Παιδεία, από εκεί που σύμφωνα με το Σύνταγμα θα έπρεπε να προάγει την «ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης» (Άρθρο 16), όλο και περισσότερο εμπνέει την ανάπτυξη μιας παγκοσμιοποιημένης, νεοεποχίτικης οικολογικής συνείδησης που τοποθετεί το κτίσμα της φύσης στη θέση του Κτίστη – Θεού. Φυσικά η οικολογική σκέψη δεν είναι εξ’ αρχής απορριπτέα. Κάθε άλλο. Είναι απαραίτητη για τη συνύπαρξη του ανθρώπου με τη φύση. Άλλα εδώ δεν μιλάμε για απλή οικολογική ευαισθητοποίηση, άλλα για υστερία και μαζική χειραγώγηση, με πολύ συγκεκριμένες στοχεύσεις.

Η εθνομηδενιστική αντίληψη της Δόμνας Μιχαηλίδου, την κάνει να θεωρεί την έπαρση της σημαίας και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στα σχολεία ως ξεπερασμένα τυπικά του… χθες, άλλα για το νεοταξικό δόγμα της πράσινης «θρησκείας» θεωρεί ότι είναι «επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ» να διδαχτεί στα σχολεία. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του, και η κυβέρνηση δεν κρύβει ποιες είναι οι δικές της.

Η ευλάβεια στην οικολογία με τον τρόπο που μεταφέρεται σήμερα από τα κέντρα εξουσίας, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από ευλάβεια και υποταγή στις επιταγές του οικοφασισμού. Στις σχολικές τάξεις θα διαμορφωθούν οι αυριανοί πολίτες που θα καλοδεχτούν τις πόλεις – φυλακές των 15 λεπτών, τους ληστρικούς φόρους αποτυπώματος άνθρακα, την ενεργειακή επαιτεία από την αυτοκρατορία των «παρόχων», την εναλλακτική διατροφή των εργαστηρίων, την εγκατάλειψη των ΙΧ, τους περιορισμούς των αεροπορικών ταξιδιών, τα ιδιωτικά και παρακολουθούμενα δάση και πολλά άλλα μέτρα που προωθούνται στην πράσινη ατζέντα του Νταβός.

Οι εξουσιαστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι το μέλλον χτίζεται στις σχολικές αίθουσες, και αυτό ακριβώς επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για τη δυστοπία του αύριο…

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 612


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα