Ετοιμαστείτε για κατέβασμα εκατομμυρίων ιστοσελίδων και σελίδων στο διαδίκτυο που αντιστέκονται... WEF 2023: “Οι αντίθετες απόψεις κλονίζουν την εμπιστοσύνη στις πολιτικές μας. Πρέπει να ελέγξουμε την πληροφόρηση”!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετοιμαστείτε για κατέβασμα εκατομμυρίων ιστοσελίδων και σελίδων στο διαδίκτυο που αντιστέκονται... WEF 2023: “Οι αντίθετες απόψεις κλονίζουν την εμπιστοσύνη στις πολιτικές μας. Πρέπει να ελέγξουμε την πληροφόρηση”!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:368
Μοίρασέ το

 

Οτιδήποτε εμποδίζει την διεθνιστική προπαγάνδα θα χαρακτηρίζεται «παραπληροφόρηση»

 

Στον ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ αυτών που ελέγχουν την πληροφόρηση κατά το 90%, δείχνουν με το δάχτυλο το 10%, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…
Αν λάβουμε υπόψη μας πως η GOOGLE, το FACE BOOK, το  TWITER και όλο ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ είναι μαζί και πίσω από το WEF, τότε αντιλαμβανόμαστε ελπίζω, το τι έρχεται…
Κι όποιος γράφει πως ο Έλον Μάσκ, δεν είναι δικός τους, ας διαβάσει εδώ… και ας βγάλει τα συμπεράσματά του… κι ας αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες όλων των λαών… Είναι δυνατόν μωρέ, ο Σατανιστής μογγόλος που χρηματοδοτείται από την CIA να είναι αντίθετος;;;
Εκατομμύρια ιστοσελίδες παγκοσμίως θα κλείσουν, το ίδιο και όσες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν, θα κατέβουν…
ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ…
Γι αυτό γράφω να διαδώσετε όπου και όσο μπορεί ο καθένας σας την σωστή πληροφόρηση, γιατί έρχονται πολύ σκοτεινοί καιροί, αν δεν αντισταθούμε…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Όποιος γνωρίζει τεχνικούς τρόπους αντίστασης και συνέχισης της πληροφόρησης, ας μας ενημερώσει…

Την αντιμετώπιση των αντίθετων απόψεων τις οποίες θα χαρακτηρίζουν ως «Fake News» θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπου οι διεθνιστικοί κύκλοι και ο εκφραστής τους Κλάους Σβαμπ, αποφασίζουν για το μέλλον των δυτικών κοινωνιών.

Ο Κλάους Σβαμπ λόγω προβλημάτων υγείας απέχει από την ενεργό συμμετοχή, έχει όμως επιβάλλει την ατζέντα του, την οποία και διαχειρίζονται οι «προστατευόμενοί» του από τους τομείς της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των επιχειρήσεων. Άτομα με επιρροή που θεωρούν τον Κλάους Σβαμπ ως τον «μέντορά» τους.

Συγκεκριμένα ο Brian Stelter, πρώην επικεφαλής ανταποκριτής μέσων ενημέρωσης για το CNN και οικοδεσπότης του προγράμματος του CNN, με τον διεθνιστή Seth Moulton, Δημοκρατικό βουλευτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και τον Πρόεδρο και Εκδότη των New York Times, Arthur Gregg Sulzberger είπαν πως «ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης είναι είναι παρών και σαφής».

«Η παραπληροφόρηση στο ευρύτερο σύνολο της παραπληροφόρησης, της συνωμοσιολογίας, της προπαγάνδας, αυτό που ονομάζεται  “πιασάρικο”, ξέρετε, ο ευρύτερος συνδυασμός κακών πληροφοριών, -αυτό καταστρέφει το οικοσύστημα πληροφοριών .

Αυτό που δέχεται επίθεση είναι η εμπιστοσύνη».

Mάλιστα ο Δημοκρατικός βουλευτής Seth Moulton είπε πως «οι Ευρωπαίοι είναι πολύ πιο μπροστά στην αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης από εμάς στις ΗΠΑ».

Mέσω του χαρακτηρισμού παραπληροφόρηση οι διεθνιστικοί κύκλοι που επιχειρούν να ελέγξουν την παγκόσμια εξουσία, προσπαθούν να αποβάλουν και να εκτοπίσουν την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη η οποία θα μπορούσε να καταστρέψει το συλλογικό προγραμματισμό των συνειδήσεων των ανθρώπων.

Με την μέθοδο της πάταξης της παραπληροφόρησης επιτυγχάνουν να φιμώσουν την ελευθερία του τύπου και την ελευθερία της έκφρασης. Κάτι που εν πολλοίς το έχουν καταφέρει ήδη.

Πισωγύρισμα για αυτούς ήταν η απόκτηση του Twitter από τον Έλον Μασκ ο οποίος είναι οπαδός της ελευθερίας της έκφρασης και πλέον οι πολιτικές αυτές έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 368


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα