Ετοιμαστείτε για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ!!! (βίντεο)

Ετοιμαστείτε για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ!!! (βίντεο)

8 Ιουλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,054
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

Μηταράκης: Νέες ταυτότητες στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας από Σεπτέμβριο!!! Αστυνομικοί με κάμερες σώματος…

Η τροχαία στους δρόμους με tablets σε πλήρη διασύνδεση…

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…

 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…

 

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ…

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ…

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τις προτεραιότητες και τους στόχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περιέγραψε στη Βουλή, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ο Νότης Μηταράκης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε γνωστό ότι η Τροχαία θα ενισχυθεί με προσωπικό ώστε -όπως είπε- να βγει στους δρόμους με tablets σε πλήρη διασύνδεση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα καταλογισμού προστίμων σε περιπτώσεις παραβάσεων που θα μεταβιβάζονται απευθείας στο taxis.

«Βασικός κανόνας είναι το ένστολο προσωπικό να επεμβαίνει άμεσα σε κάθε παράβαση, ανεξαρτήτως υπηρεσίας στην οποία υπηρετεί», είπε ο Νότης Μηταράκης, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τον Σεπτέμβριο προχωρά η έκδοση νέων ταυτοτήτων σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2024 θα προχωρήσει επιπρόσθετα και η έκδοση νέων διαβατηρίων.

«Σχεδιάζουμε να φέρουμε την Αστυνομία στο κινητό του πολίτη, με την εφαρμογή του MyELAS, με πρόσβαση σε εφαρμογή αιτήσεων και ηλεκτρονικών ραντεβού για κάθε υπηρεσία που τον αφορά», είπε και προανήγγειλε την αναμόρφωση του υπάρχοντος σχεδιασμού για τη λεγόμενη Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Έστειλε παράλληλα αυστηρό μήνυμα προς τα στελέχη της ΕΛΑΣ σεβασμού των πολιτών, ενώ διαμήνυσε ότι κρούσματα βίας σε βάρος αστυνομικών δεν θα γίνονται ανεκτά. Επιπλέον δήλωσε, ότι θα χρησιμοποιούνται κάμερες σώματος και οχημάτων για την πιστοποίηση παραβατικών συμπεριφορών.

 

 


Πηγή

Προβολές : 1,054


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα