ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ... ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΒΕΛΟΝΩΝ «ΙΑ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Τερατώδες Transhumanist Nanopatch για εμβόλια στην παραγωγή

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ... ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΒΕΛΟΝΩΝ «ΙΑ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Τερατώδες Transhumanist Nanopatch για εμβόλια στην παραγωγή

6 Ιουλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:823
Μοίρασέ το

 

 

Με Luciferase, DARPA Military Hydrogel και Cyborg-Insects όπως το SentinelleNN!!!

Επιθέματα AI με μικροσυστοιχία Luciferase, στρατιωτική υδρογέλη DARPA και Cyborg-Insects ως φρουροί

 

 

 

 

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;

ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εισαγωγή Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Όσοι δεν έχουν διαβάσει προηγούμενες έρευνες του κύκλου WuhanGates σχετικά με τη συνωμοσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το SARS-Cov-2 που κατασκευάστηκε στο εργαστήριο (όπως επιβεβαιώθηκε από την Επιτροπή Υγείας της Γερουσίας των ΗΠΑ) έως τις νέες βιοτεχνολογίες για τον έλεγχο των ανθρώπων στο Ο τομέας υγείας με Τεχνητή Νοημοσύνη θα βρει αυτό το άρθρο τόσο συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό που φαίνεται επιστημονικής φαντασίας. Δεν είναι έτσι.

Όπως αποδεικνύεται από τις έρευνές μας που εισήχθησαν ως σύνδεσμος στο κείμενο, τα νέα τερατώδη μπαλώματα με στρατιωτική τεχνολογία που θα ξεκινήσει η παραγωγή στην Αυστραλία αντιπροσωπεύουν την εκλεπτυσμένη εξέλιξη μιας υπερανθρωπιστικής κουλτούρας που πειραματίστηκε επανειλημμένα από την κυβέρνηση Obama-Biden, από το Graphene Flagship project του Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χάρη στην τόνωση του παγκόσμιου σχεδίου ανοσοποίησης που προωθείται από τον Μπιλ Γκέιτς με το Ίδρυμα Ροκφέλερ από το 1999.

Video Player is loading.

Η πανδημία που βασίζεται σε έναν τεχνητό ιό ήταν το κοινωνικό εργαλείο που επέτρεψε τον μαζικό πειραματισμό επικίνδυνων και πολύ συχνά θανατηφόρων ορών γονιδίων mRNA.

Άνοιξαν την πόρτα για την επίσημη είσοδο του μετανθρωπισμού στην ανθρώπινη κοινωνία, όπως μπορεί να γίνει κατανοητό από αυτό το άρθρο.

ακολουθήστε τα Gospa News στο Telegram


LUCIFERASE MICROARRAY patches CONTAIN DARPA HYDROGEL & ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΕΝΤΟΜΟΥΣ CYBORG SENTINELS

Δημοσιεύτηκε αρχικά από την Dr. Ariyana Love στο Blog της

Η Δρ. Ariyana Love είναι μια διάσημη ειδικός στη φυσιοπαθητική ιατρική, δημοσιογράφος και ακτιβίστρια

Όλοι οι σύνδεσμοι προς τα άρθρα Gospa News έχουν προστεθεί μετά

Η πρώτη μονάδα “εμβόλιο” του Κουίνσλαντ άνοιξε μόλις χθες στην Αυστραλία. Το έμπλαστρο μικροσυστοιχίας για την τεχνολογία ενδοδερμικής χορήγησης ονομάζεται επίσης Nanopatch και απευθύνεται στα παιδιά μας .

Η δήλωση της κυβέρνησης του Κουίνσλαντ

Τα 3D εκτυπωμένα επιθέματα μικροσυστοιχίας (MAP’s) αποτελούνται από μια σειρά προεξοχών μεγέθους μικρομέτρου που μπορούν να τρυπήσουν ανώδυνα το δέρμα και να αποκτήσουν πρόσβαση στο επιδερμικό/δερμικό στρώμα, μεταφέροντας φάρμακα και χημικές ουσίες στα διάμεση υγρά του ανθρώπινου σώματος. Επιτρέπει επίσης τον εξωτερικό έλεγχο της καθυστερημένης απελευθέρωσης των φαρμάκων και την επαναλαμβανόμενη δόση με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η τεχνολογία αναπτύχθηκε ήδη στη δεκαετία του 1970.

Το μέγεθος του επιθέματος μικροσυστοιχίας

Τον Μάιο του 2023, η Micron Biomedical ανακοίνωσε δεδομένα Φάσης 1/2 από την πρώτη κλινική δοκιμή ενός εμπλάστρου «εμβόλιο» σε παιδιά – συμπεριλαμβανομένων βρεφών ηλικίας έως εννέα μηνών. Αυτή η μελέτη δοκιμάστηκε σε παιδιά της Γκάμπιας.

Τον Οκτώβριο του 2022, ξεκίνησε η πρώτη επίσημη δοκιμή επιθέματος Luciferase σε παιδιά που χρησιμοποιούν εικονικό φάρμακο στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Επικεφαλής της δίκης ήταν ο Βαξξάς. Ένας αριθμός κλινικών δοκιμών φάσης 1 σε ενήλικες διεξήχθη ήδη από τον Vaxxas σύμφωνα με τον Διευθυντή Έργου, Ben Baker.

Η εξέλιξη της έρευνας του έργου

Η Vaxxas, που ιδρύθηκε από την εταιρεία εμπορευματοποίησης UQ UniQuest το 2011, έλαβε 30 εκατομμύρια δολάρια (22 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) μέσω της Αρχής Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA) για να υποστηρίξει την ανάπτυξη «πανδημίας» του επιθέματος μικροσυστοιχίας υψηλής πυκνότητας (HD-MAP). ). Το Vaxxas συνεργάζεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και χρηματοδοτείται από τους Bill και Melinda Gates . Το έμπλαστρο μικροσυστοιχίας υποτίθεται ότι προορίζεται για τον εμβολιασμό παιδιών από χώρες μεσαίου έως χαμηλού εισοδήματος με ιλαρά, ερυθρά και πολιομυελίτιδα.

Αυτή η τεχνολογία επιθεμάτων μικροσυστοιχιών έχει προγραμματιστεί να είναι υποχρεωτική για παιδιά σε όλο τον κόσμο και είναι στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών για παιδιά στην Αυστραλία. Η UNICEF οδηγεί την έρευνα, την ανάπτυξη και την κλίμακα των επιθεμάτων μικροσυστοιχιών για παιδιά. Είναι πρόθυμοι να «εντοπίσουν εμπόδια για την κλιμάκωση και τη διερεύνηση της ανάγκης για κίνητρα έλξης της αγοράς που θα πυροδοτήσουν το ενδιαφέρον και την έγκριση από τους κατασκευαστές εμβολίων ». Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Βλαβών (ΠΟΥ) εμπλέκεται στην προώθηση του επιθέματος μικροσυστοιχίας ιλαράς-ερυθράς στα παιδιά.

DNA ανθρώπινης προέλευσης

Το αντίσωμα που χρησιμοποιείται στα επιθέματα μικροσυστοιχίας (MA) προέρχεται από ανθρώπινη προέλευση, σύμφωνα με την επιστημονική βιβλιογραφία (Βλ. παράγραφο #4 και 2.2. Μελέτη σταθερότητας αντισωμάτων) . Τα έμπλαστρα χρησιμοποιούν «μη ειδική ανθρώπινη Ig» και την «ανθρώπινη hlg» που είναι ένα ανθρώπινο αντιγόνο λευκοκυττάρων , καθώς και άλλες «μη ειδικές» ποσότητες ανθρώπινου πλάσματος DNA, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου lgG1 και του ανθρώπινου lgG2 . Είναι γνωστό ότι η έγχυση ανθρώπινου DNA σε ανθρώπους προκαλεί φλεγμονή, αυτοάνοση και ταχεία ανάπτυξη καρκίνου.

Το επίθεμα ΜΑ πυρήνα-κέλυφος έχει δύο καθυστερημένες απελευθερώσεις ριπής στις ημέρες 10 και 21. Στα έμπλαστρα περιλαμβάνεται η χρήση «μη αποικοδομήσιμου πολυ(αιθυλενίου-συν-οξικού βινυλεστέρα) ( EVA, για την παρατεταμένη απελευθέρωση ανθρώπινου DNA ), υαλουρονικού οξέος ικριώματα, γλυκόλη χιτοζάνη και οξειδωμένα αλγινικά υδρογέλες». (Βλέπε παράγραφο δύο).

Η γλυκόλη χιτοζάνη είναι DNA εντόμων που είναι εξαιρετικά τοξικό για τον άνθρωπο. Δεν έχει εγκριθεί ποτέ από τον FDA για χρήση σε ανθρώπους. Τα ικριώματα με βάση το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιούνται για τη μηχανική ιστών , όπως και το συνθετικό mRNA .

Οι Johnson και Johnson ανέπτυξαν το έμπλαστρο μικροσυστοιχίας Λουσιφεράσης (Βλ. παράγραφο με τίτλο, 2.3. Φορέας) που περιέχει τον φορέα αδενοϊού 5 για στοχευμένη διαγραφή των γονιδίων Ε1 και Ε3, που βρίσκονται στο χρωμόσωμα Χ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΠΙΓΕΝΗΤΙΚΗ: Τα εμβόλια διαγράφουν ανθρώπινα γονίδια και διαμολύνουν κύτταρα με Έμπολα/Μάρμπουργκ


Αυτή η επιστημονική εργασία αποκαλύπτει ότι η υδρογέλη Luciferase είναι χιμαιρικό DNA από γονιδιωματικό μάτισμα ειδών. Τα έμπλαστρα Luciferase κυκλοφορούν στο εμπόριο (Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας) ως κάτι που θα «μειώσει το ποσοστό των μολύνσεων από τον ιό HIV». Παρεμπιπτόντως, οι κυβερνήσεις εξαναγκάζουν τα σχολεία να επιβάλλουν τεστ HIV σε παιδιά.

Υδρογέλη DARPA

Το Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) είναι μια υπηρεσία έρευνας και ανάπτυξης του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη αναδυόμενων τεχνολογιών για χρήση από τον στρατό.

Η υδρογέλη της DARPA αντιγράφεται σε ορθογώνιες κρυσταλλικές δομές μέσα σε λίγα λεπτά μετά την επαφή με τα σωματικά υγρά. Αναπτύσσεται ένα κρυσταλλικό περίβλημα πάνω από τους μυς σας και κάτω από το δέρμα σας που είναι μαγνητικό. Λειτουργεί ως κεραία μέσα στο ανθρώπινο σώμα που μπορεί να μεταδώσει τα εσωτερικά σας δεδομένα μέσω του Διαδικτύου και να λάβει εντολές από πύργους καθώς αναπαράγει και επεκτείνεται σε ολόκληρο το σώμα.

Ολόκληρα παράσιτα «εμβόλια»

Επίσης, σε ορισμένες ενσωματώσεις των επιθεμάτων υδρογέλης DARPA περιέχονται οι Sentinels. Στο πλαίσιο ενός εξαιρετικά ταξινομημένου προγράμματος, η DARPA εξοπλίζει έντομα για δεκαετίες, όπως τα κουνούπια ΓΤΟ που φέρουν αυγά παρασίτων ΓΤΟ κωδικοποιημένα με συνθετικό mRNA. Αυτά τα αυγά παρασίτων είναι αλλιώς γνωστά ως «εμβόλια ολόκληρων παρασίτων».


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τα παράσιτα ελονοσίας στα «εμβόλια» στοχεύουν τον πλακούντα, σκοτώνουν μωρά στη μήτρα


Αυτό το άρθρο με κριτές πραγματεύεται τα «Κυροσυντηρημένα εμβόλια ολόκληρων παρασίτων» χρησιμοποιώντας το θανατηφόρο παράσιτο της ελονοσίας P. falciparum για να στοχεύσει συγκεκριμένα τα CD4+ Τ κύτταρα και να τα καταστρέψει προκαλώντας κυτταρικό θάνατο. Διαβάστε επίσης εδώ , εδώ και εδώ .

Οι Φρουροί

Οι φρουροί βρίσκονται επίσης στα έμπλαστρα μικροσυστοιχίας υδρογέλης Luciferase της DARPA.

Η DARPA διαθέτει ένα πλήρες πρόγραμμα Hybrid Insect MEMS που ονομάζεται “Sentinel”. Το DOD συμμετέχει επίσης σε αυτό. Μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης για αυτό το έργο προέρχεται από το Γραφείο Τεχνολογίας Microsystems (MTO) της DARPA, το οποίο έχει αφιερώσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στο πρόγραμμα Hybrid Insect MEMS (HI-MEMS).

Κυβερνητικοί μικροοργανισμοί ως φρουροί

Τα Micro-Electro-Mechanical Systems (MEMS), αλλιώς γνωστά ως μικρομηχανικές συσκευές χρησιμοποιούν οργανικά έντομα που έχουν μετατραπεί σε εξωτερικά ελεγχόμενες ηλεκτρομηχανικές συσκευές και «ζωντανούς» βιοαισθητήρες, χρησιμοποιώντας γενετικά τροποποιημένους μικροοργανισμούς. Τα μικρο-μηχανικά συστήματα τοποθετούνται μέσα στα έντομα κατά τα πρώιμα στάδια της μεταμόρφωσης, επιτρέποντας τη διεπαφή ιστού-μηχανής και τον έλεγχο της κίνησης των εντόμων. Τα σάιμποργκ εντόμων έχουν το μεγαλύτερο μέρος του μηχανήματος μέσα στο σώμα του εντόμου παρέχοντας κρυφά ρομπότ που χρησιμοποιούν ενεργοποιητές μυών. Οι τροχιές κίνησης λαμβάνονται είτε από συντεταγμένες GPS, είτε με χρήση τηλεχειριστηρίου RF, οπτικών σημάτων υπερήχων. Οι Sentinels λειτουργούν ως μικροαισθητήρες και μπορούν επίσης να ρυθμίσουν τις δέσμες φωτός. Μέσω της ετερογενούς ολοκλήρωσης, έχουν συγχωνεύσει τους Sentinels σε ένα σύστημα νανοτεχνολογίας κυκλωμάτων.

Αν και αυτό είναι ένα εξαιρετικά διαβαθμισμένο και μυστικό έργο, υπάρχει ένα ίχνος χαρτιού. Το 2018, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέθεσε στην DARPA μια σύμβαση έρευνας και ανάπτυξης για τη χρηματοδότηση του έργου SENTINEL # HR001118S0005 της DARPA ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Sentinel καταχωρήθηκε από το GeneNews, το 2010. Το δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Sentinel # 7.662.558, με τίτλο «Method of profiling gene expression in a human subject» καταχωρήθηκε το 2018.

Αλλά ποιος θα μπορούσε να προβλέψει ότι οι Sentinels θα χρησιμοποιηθούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα; Από το 2009, τα Sentinels χρησιμοποιούνται εσωτερικά για εκτομή καρκίνου του μαστού . Μπορούν να τεμαχίσουν ακριβώς μέσα από όγκους, γεγονός που εξηγεί γιατί οι πελάτες μου τραυματίζονται εσωτερικά από αυτούς τους Φρουρούς, προκαλώντας τρομερό πόνο και προκαλώντας την εμφάνιση κόκκινων δερματικών αλλοιώσεων. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών και βιβλιογραφία με κριτές από ομοτίμους, οι Sentinels εκτοξεύουν ηλεκτρομαγνητικές δέσμες και προσπαθούν να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα χρησιμοποιώντας ηλεκτρισμό. Δανείζονται από το νευρικό σύστημα και μπορούν να «διαβάσουν σκέψεις», να προβλέψουν τις κινήσεις σας και να προσπαθήσουν να ελέγξουν τον οικοδεσπότη τους.

Το σύστημα ενθυλάκωσης (νανοτεχνολογίας) που βασίζεται σε υδρογέλη για γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMMs) ενσωματώνει ένα βιοσυμβατό πολυστρωματικό σκληρό κέλυφος και έναν πυρήνα με βάση το αλγινικό. Οι φρουροί είναι ο βασικός ελεγκτής του Λειτουργικού Συστήματος. Ρυθμίζουν την επικοινωνία από κύτταρο σε κύτταρο μεταξύ των παρασίτων AI, των οργανοειδών, των υδάτων, των σκουληκιών και των δηλητηριωδών αναερόβιων βακτηρίων in vivo, όπως δείχνει το συνδεδεμένο έγγραφο .

Σύστημα παράδοσης όπλων DARPA

«Τα μικροηλεκτρονικά ολοκληρωμένα κυκλώματα μπορούν να θεωρηθούν ως οι «εγκέφαλοι» ενός συστήματος και το MEMS αυξάνει αυτή την ικανότητα λήψης αποφάσεων με «μάτια» και «βραχίονες», για να επιτρέψει στα μικροσυστήματα να ανιχνεύουν και να ελέγχουν το περιβάλλον. Οι αισθητήρες συλλέγουν πληροφορίες από το περιβάλλον μέσω της μέτρησης μηχανικών, θερμικών, βιολογικών, χημικών, οπτικών και μαγνητικών φαινομένων.

Τα ηλεκτρονικά στη συνέχεια επεξεργάζονται τις πληροφορίες που προέρχονται από τους αισθητήρες και μέσω κάποιας ικανότητας λήψης αποφάσεων κατευθύνουν τους ενεργοποιητές να ανταποκριθούν μετακινώντας, τοποθετώντας, ρυθμίζοντας, αντλώντας και φιλτράροντας, ελέγχοντας έτσι το περιβάλλον για κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα ή σκοπό. Επιπλέον, επειδή οι συσκευές MEMS κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τεχνικές παραγωγής παρτίδας, παρόμοιες με τα IC, μπορούν να τοποθετηθούν πρωτόγνωρα επίπεδα λειτουργικότητας, αξιοπιστίας και πολυπλοκότητας σε ένα μικρό τσιπ πυριτίου με σχετικά χαμηλό κόστος».

Διάφορα σχήματα μπαλωμάτων μικροσυστοιχιών με τεχνητή νοημοσύνη

Η DARPA παραδέχεται ανοιχτά ότι χρησιμοποιεί AI για διεπαφή υπολογιστή εγκεφάλου με ανθρώπους μέσω του προγράμματος Εξηγήσιμης Τεχνητής Νοημοσύνης (XAI) της . Οι φρουροί περιέχονται σε ένα μικρό τσιπ πυριτίου που μοιάζει πολύ με τα τσιπ που βρέθηκαν στα φιαλίδια του Covid-19 του Dr. Pablo Campra .

Το 2017, η Φινλανδία ανέπτυξε υδρογέλη νανοκυτταρίνης-αλγινικής κατάλληλης για τρισδιάστατη εκτύπωση.

Οι εμφυτεύσιμοι βιοαισθητήρες υδρογέλης έχουν προγραμματιστεί να χρησιμοποιηθούν σε εμβολιασμούς Covid-19 και επιθέματα μικροσυστοιχιών. Η Hillman Laboratories σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο John Hopkins, παραδέχεται ότι θέλουν να « πάρουν τα μπαλώματα μικροσυστοιχιών πόρτα σε πόρτα ».

Το μικροτσίπ idrogel

Ένας από τους πελάτες μου έπεσε θύμα πιλοτικού προγράμματος της αμερικανικής κυβέρνησης στο Σιάτλ Ουάσιγκτον. Τα κουνούπια ΓΤΟ εξαπολύονται στη Φλόριντα και σε άλλες πολιτείες επίσης. Η πελάτισσά μου, η κόρη της και η καλύτερή της φίλη μαζεύτηκαν σε μια εκδήλωση στην εκκλησία όταν «χτύπησαν τα κουνούπια», όπως το έθεσε. Αυτά τα κουνούπια ήταν μικρότερα από τα τυπικά κουνούπια που έχουν στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και είχαν ασυνήθιστα σημάδια. Δεν μπορούσαν να αισθανθούν τα τσιμπήματα αλλά είδαν το δάγκωμα του κουνουπιού. Αργότερα, άτομα από το εκκλησίασμα ξέσπασαν σε λυγμούς όπου δαγκώθηκαν και είχαν τρομερούς πόνους σε όλο τους το σώμα.

Τώρα η πελάτισσά μου και η κόρη της έχουν γεμίσει με φρουρούς που σέρνονται παντού στο σώμα τους και τους βασανίζουν. Αυτοί οι Sentinel ανήκουν στο έργο της DARPA για τα οπλισμένα έντομα. Η καλύτερη φίλη των πελατών μου δεν άντεξε και πέθανε πριν ανακαλύψουν τα πρωτόκολλά μου. Έχω αρκετούς άλλους πελάτες τους οποίους βασανίζουν οι Sentinels και τα πρωτόκολλά μου τους βοηθούν. Άλλοι πελάτες έχουν ήδη αποτοξινώσει την υδρογέλη Sentinel και DARPA από το σώμα τους.

Δημοσιεύτηκε αρχικά από την Dr. Ariyana Love στο Blog  της

Η Δρ. Ariyana Love είναι μια διάσημη ειδικός στη φυσιοπαθητική ιατρική, δημοσιογράφος και ακτιβίστρια


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΝΑΙ! Νανο-βιοτεχνολογία υδρογέλης σε εμβόλια και δοκιμές ρινικού επιχρίσματος ικανές να συνδέουν ηλεκτρονικά τον ανθρώπινο εγκέφαλο με το σύννεφο ασύρματα» από το State of The Nation.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε δωρεά στην ερευνητική έρευνα και το υπουργείο της Δρ. Ariyana Love, εδώ .


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΩΝ COVID-19 & VACCINES

GOSPA NEWS – WUHAN-GATES ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

 

Πηγή μετάφρασης 

Προβολές : 823


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα