ΕΤΟΙΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΠΟΛΟ...

ΕΤΟΙΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΠΟΛΟ...

23 Ιουνίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:717
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και αναρωτιέμαι:

Αποτελέσματα εκλογών: Έως τις 21:00 θα ξέρουμε αυτοδυναμία, έδρες και ποιοι μπαίνουν στη Βουλή

Όταν γνωρίζεις ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
ΤΟΤΕ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ… ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…
ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ…
ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

Νωρίς θα μάθουμε και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τα αποτελέσματα της κάλπης. Έως τις 21:00 το βράδυ τα πάντα θα έχουν (σχεδόν) ξεκαθαρίσει.

«Τα αποτελέσματα θα είναι πάλι νωρίς. Την προηγούμενη φορά είχαμε σχεδόν το 90% πριν τις 22:00. Θεωρώ ότι τώρα θα το έχουμε ακόμα γρηγορότερα», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, δυο 24ωρα πριν από τις εκλογές.

Έως τις 21:00 θα είναι γνωστό αν υπάρχει αυτοδυναμία και πόσες έδρες έχει κάθε κόμμα και το ποια κόμματα μπαίνουν ή δεν μπαίνουν, ανέφερε ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Παράλληλα, κάλεσες τους πολίτες να μπουν στο «Μάθε που Ψηφίζεις» για να είναι σίγουροι για το εκλογικό κέντρο όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Γιατί σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί να υπάρξουν εκλογές αφού κάποια σχολεία είναι εξεταστικά κέντρα λόγω των ειδικών μαθημάτων ή είναι βαθμολογικά κέντρα.

«Είναι περίπου 30 σχολεία ανά την όλη την Ελλάδα και κάποιοι δήμοι όπως για παράδειγμα η Κηφισιά, όπου ψηφίζει ο πρωθυπουργός, έχουν αλλάξει δύο σχολικά συγκροτήματα για λόγους προσβασιμότητας» συμπλήρωσε ο Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών.

«Άρα δεν έχουμε μεγάλες διαφορές. Οι ετεροδημότες που είναι πρόσθετοι σε σχέση με την προηγούμενη φορά και είναι περίπου 30.000 καινούριοι, καλό θα είναι να μπουν μέσα στο σύστημα για να δουν ακριβώς ποιο είναι το εκλογικό τους τμήμα, δεδομένου ότι την προηγούμενη φορά είχαν ψηφίσει στο εκλογικό τμήμα όπου υπάγονται. Να πω επίσης ότι κανονικά ξεκινάνε το Σάββατο οι απόδημοι οι οποίοι είναι συν 3000 περίπου. Είναι 25.610, τα 99 εκλογικά τμήματα έγιναν 102».

Όσον αφορά στα ψηφοδέλτια, ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης τόνισε ότι πρέπει να πετάξουμε τα ψηφοδέλτια από τις προηγούμενες εκλογές γιατί είναι άκυρα. Τα ψηφοδέλτια της 25ης Ιουνίου δεν θα έχουν τα ονόματα με αλφαβητική σειρά αλλά με τη σειρά των ψήφων που πήρε κάθε υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αν, από κεκτημένη ταχύτητα, μπει σταυρός στο ψηφοδέλτιο, είναι στην κρίση του δικαστικού αντιπροσώπου να το ακυρώσει ή όχι, σημείωσε ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

Πηγή

Προβολές : 717


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα