΄Ετσι σχεδιάζουν την κατάρρευση της Ελλάδας!!! Πρώτα καθημερινές διακοπές ρεύματος και μετά ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ!!!

΄Ετσι σχεδιάζουν την κατάρρευση της Ελλάδας!!! Πρώτα καθημερινές διακοπές ρεύματος και μετά ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ!!!

22 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:905
Μοίρασέ το

Σελίδα με καθημερινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στον ΔΕΔΔΗΕ… επειδή “είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία”!!!

Από «έκτακτες» διακοπές ρεύματος γίνανε τακτικές μέχρι να μας το κόψουν τελείως!

 

 

 

Για να δείτε πόσο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ …. ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΛΟΓΕΣ…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ;;;

Σκεφθείτε το … οι σκέψεις, φέρνουν αποτελέσματα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αχ καημένε ραγιαδάκο μου, πως σε εμπαίζουν όλα τα κόμματα…

Η κατάρρευση της Ελλάδας: Σελίδα με καθημερινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στον ΔΕΔΔΗΕ γιατί «είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία»!

Οι τελευταίες πινελιές από την κατάρρευση της χώρας που ξεκίνησε το 2010 μπαίνουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ο ΔΕΔΔΗΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του, κάνει πλέον τακτικές τις «έκτακτες» διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα ως απόρροια της ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης όπου καταρχήν έκλεισαν τα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια και σταμάτησαν την εξόρυξη λιγνίτη και εν συνεχεία κήρυξαν τον πόλεμο στη Ρωσία (το δήλωσε σήμερα επίσημα ο Κ.Μητσοτάκης) με αποτέλεσμα να επισημοποιηθεί η ενεργειακή κρίση.

Οι λογαριασμοί της ενέργειας σφίγγουν σαν θηλιά τους Έλληνες πολίτες και τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Στην επίσημη σελίδα του ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ειδική κατηγορία: Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης, όπου ενημερώνει για τις επικείμενες διακοπές, πάντα όλες με το πρόσχημα «κατασκευές» ή «συντήρηση».

Οι διακοπές πλέον ρεύματος είναι καθημερινό φαινόμενο και πολύωρο αφού φτάνουν ακόμα και τις πέντε ώρες φτάνοντας σε αδιέξοδο τους πολίτες.

 

Πηγή

Προβολές : 905


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα