Ευκαιρία ψάχνουν οι εθνοκτόνοι!

Ευκαιρία ψάχνουν οι εθνοκτόνοι!

21 Φεβρουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:585
Μοίρασέ το

 

Ακυρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις και η παρέλαση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους (επειδή πέθανε ο εβραίος δήμαρχος!)

Άντε να τα γράψω άλλη μια φορά…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΛΛΗΝ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

Αυτό, το γνωρίζουν μέχρι και τα γατοσκυλούδια μου, αλλά φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει τη πλέμπα που τους ψηφίζει παρ’ όλα τους τα εγκλήματα.

Αρχίζω να πιστεύω πως αυτή η πλέμπα είναι της ίδιας γονιδιακής καταγωγής…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ακυρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις και η παρέλαση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους (επειδή πέθανε ο εβραίος δήμαρχος!)

σχόλιο Γ.Θ : Έτσι θα πάνε να προσκυνήσουν και στην κηδεία του αφέντη τους (Μπαϊντεν) και του κάθε μασοναριού.
Μην πέφτουμε από τα σύννεφα τον ίδιο εξαποδίτη θεό προσκυνάνε…

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και όρθια άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ακυρώνεταιη παρέλαση λόγω πένθους. ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το έθιμο της Τζαμάλας"

Πηγή

Προβολές : 585


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα