Ευλογιά των πιθήκων: Τα πράγματα με τ΄ όνομα τους.

Ευλογιά των πιθήκων: Τα πράγματα με τ΄ όνομα τους.

5 Νοεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:465
Μοίρασέ το

 

Δήθεν για να αποφύγουν το στίγμα στις μειονότητες, επεκτείνουν το στίγμα στις πλειονότητες. Αυτή η τρέλα της πολιτικής ορθότητας που δεν διστάζει να καταργήσει την βιολογία στο θέμα των φύλων, δε θα κολλούσε να καταργήσει την βιολογία και στα λοιμώδη νοσήματα.

Για να κάνεις κάποιους να νοιώθουν διαφορετικοί, ισοπεδώνεις όλους τους άλλους. Τέτοιος Ναζί είσαι.

Πολλαπλοί πόλεμοι μαίνονται κατά του πολίτη, μεταμφιεσμένοι σε σωτήριες εκστρατείες, τις οποίες πρέπει να χρηματοδοτούν οι ίδιοι οι πολίτες με την συρρίκνωση της ποιότητας ζωής τους σε όλα τα επίπεδα.

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι όχι μόνο ο πόλεμος της ακρίβειας, αλλά και της ανακρίβειας.

Οι πολίτες, βουλιάζουν μέσα σε έναν Ωκεανό προπαγάνδας και παραπληροφόρησης απ’ όλες τις μπάντες.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, με το να πλήξουμε αυτές τις ανακρίβειες:

Όπως περιγράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η ευλογιά των πιθήκων είναι ένας ανακριβής, παραπλανητικός όρος. Επιλέχθηκε γιατί η ευλογία των πιθήκων εντοπίστηκε πρώτη φορά σε πιθήκους σε εργαστήριο την δεκαετία του 1950. Οι πίθηκοι δεν είναι η φυσική δεξαμενή του ιού, ο οποίος κάνει στους πληθυσμούς τους σποραδικά και συνήθως περιορισμένα ξεσπάσματα, όπως ακριβώς στους ανθρώπους.

Η ευλογιά των πιθήκων, δεν δύναται να θεωρηθεί μεγάλος κίνδυνος παγκόσμιας υγείας.

Αυτό που μας ανησυχεί είναι η παράδοξα έκτοπη μετάδοση του σε περιοχές στις οποίες σπανίως δημιουργεί ενδημικές εστίες, όπως η Δύση.

Το πώς και γιατί συμβαίνει αυτό, δεν αποτελεί αντικείμενο του παρόντος άρθρου.

Μέχρι τώρα, έχουν εντοπιστεί  16.000 κρούσματα, και (με κάθε επιφύλαξη), έχουν αναφερθεί 5 θάνατοι.

Το μοτίβα δηλαδή μετάδοσης του σε συνδυασμού με την χαμηλότατη θνησιμότητα καθιστά την ανακήρυξη του σε παγκόσμιο κίνδυνο υγείας από τον επικεφαλής του ΠΟΥ, ένα κακόγουστο αστείο, ένα φιάσκο ακόμη μεγαλύτερο από την ανακήρυξη κατάστασης εκτάκτου ανάγκης το 2004, με αφορμή την γρίπη των πουλερικών.

Αφού ο επικεφαλής του ΠΟΥ, ο Τέντρος, έδειξε παροιμιωδώς αργά αντανακλαστικά σε σχέση με την πανδημία κορονοϊού, σε μια πρωτόγνωρη απόπειρα συγκάλυψης που στόχο είχε να προστατέψει αφενός την Κίνα, με την οποία ο ίδιος είχε πολύ στενές σχέσεις, από απομόνωση, όπως είχε συμβεί με το μικρό ξέσπασμα του Sars-Cov-1 to 2002-2004 με μόλις 811 θανάτους παγκοσμίως και αφετέρου για να προστατευτεί ο Fauci και οι ΗΠΑ που χρηματοδοτούσαν το βιολογικό εργαστήριο της Γουχάν, ο ΠΟΥ ξαναπιάνει την παλιά του τέχνη, και με την ετσιθελική απόφαση του Τέντρος που παράκαμψε τις γνωμοδοτήσεις άλλων εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ, φωνάζει ξανά λύκος, για κάτι το οποίο δεν έχει πανδημική δυναμική.

Ποια είναι τα δεδομένα που έχουμε για την ευλογιά των πιθήκων;

Είναι κάτι που δεν αφορά τον γενικό πληθυσμό, όχι μόνο ως προς τον κίνδυνο υγείας αλλά και ως προς την μετάδοση του.

98% των περιστατικών αφορούν gay και αμφιφυλόφιλους, 41% είναι φορείς του HIV. 95% των μεταδόσεων αφορά σεξουαλική επαφή.

Βλέπουμε ένα χαμηλού προϋπολογισμού ρεμέϊκ του πανικού του AIDS, που ενώ αφορούσε πολύ συγκεκριμένες ομάδες του γενικού πληθυσμού, παρουσιάστηκε ως κάτι που αφορούσε τους πάντες.

(Περισσότερα για τα θέματα, στο βιβλίο ορόσημο “Θανάσιμες Θεραπείες“) 

Έτσι, αντί να αλλάξουν την συμπεριφορά τους οι ομάδες υψηλού κινδύνου, επιχειρήθηκε να αλλάξουν την συμπεριφορά τους ΟΛΟΙ, κάτι το οποίο το είδαμε να συμβαίνει με τον πιο φριχτά αυταρχικό τρόπο στην πανδημία Covid.

Βλέπαμε πρωθυπουργούς να φωνάζουν ψεκασμένους, να διώκουν και να αποκλείουν ανθρώπους που αρνήθηκαν τον μαζικό υποχρεωτικό πειραματισμό, να τους αποκαλούν δημοσίους κινδύνους, όταν οι εμβολιασμοί όχι μόνο δεν μπορούσαν να εμποδίσουν την μετάδοση, κι επομένως ήταν θέμα ατομικής επιλογής κι όχι κοινωνικής ευθύνης κι όλα αυτά τα κουραφέξαλα, αλλά βλέπουμε πλέον διαρκή εναλλασσόμενα κύματα, χαμηλής θνητότητας μεν, αλλά που είναι αμφίβολο αν το φαινόμενο θα είχε τέτοια πρωτοφανή διάρκεια αν δεν είχε προηγηθεί το πρωτοφανές φαινόμενο του μαζικού εμβολιασμού με απαρχαιωμένα εμβόλια που πλέον φλερτάρουν με αυξημένη μεταδοτικότητα και μηδενική αποτελεσματικότητα μετά το πέρας μερικών εβδομάδων.

Κανείς από αυτούς που βαπτίσαν την πλειονότητα των ανθρώπων στον πλανήτη δημοσίους κινδύνους, αυτούς που χωρίς αιδώ περιγράφαν την πανδημία, παντελώς αντιεπιστημονικά, πανδημία των ανεμβολίαστων, δε θα τολμούσε να πει την ευλογιά των πιθήκων, ευλογιά των gay, παρότι με βιολογικούς όρους, αυτός ο όρος είναι πολύ πιο ακριβής από αυτόν που χρησιμοποιείται. Γιατί φυσικά, όποιος τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο, θα υποστεί την στρεψοδικία κατηγοριών για εχθροπάθεια, διαχωρισμούς και ρατσισμό. Είπαν οι γάιδαροι τον πετεινό κεφάλα.

Δήθεν για να αποφύγουν το στίγμα στις μειονότητες, επεκτείνουν το στίγμα στις πλειονότητες. Αυτή η τρέλα της πολιτικής ορθότητας που δεν διστάζει να καταργήσει την βιολογία στο θέμα των φύλων, δε θα κολλούσε να καταργήσει την βιολογία και στα λοιμώδη νοσήματα.

Για να κάνεις κάποιους να νοιώθουν διαφορετικοί, ισοπεδώνεις όλους τους άλλους. Τέτοιος Ναζί είσαι.

Βιολογικά, η ευλογιά των πιθήκων , αφορά σε συντριπτικά ποσοστά τους gay. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, τα περιστατικά της ευλογιάς των πιθήκων είναι κατά μέσο όρο 38 χρονών, είχαν τους τελευταίους τρεις μήνες, 5 σεξουαλικούς παρτενέρ, κατά 20% μετείχαν σε μεγάλες συγκεντρώσεις όπως τα pride και 20% μετείχαν σε χημικό σεξ, δηλαδή σεξ με χρήση ναρκωτικών όπως μεφεδρόνη και κρύσταλ μεθ. Με βάση όλα τα παραπάνω, ποιος θα μπορούσε να θεωρήσει άδικο το να χαρακτηριστεί η ευλογιά των πιθήκων ως lifestyle νόσος; Εκτός φυσικά από τους ακτιβιστές της συγκεκριμένης “κοινότητας” και τους πολιτικούς τους πάτρωνες;  

Δεν θα κάνουμε το χατίρι των φαρμακευτικών που θέλουν να επιβάλλουν τα προϊόντα τους σε όλους. Δεν θα παίρνουμε ινσουλίνη προληπτικά για τον διαβήτη του άλλου, ούτε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο του άλλου, ούτε εμβόλια για την ασθένεια του άλλου.

Ο καθένας αξίζει την καλύτερη ιατρική μέριμνα για την κατάσταση του, ανεξαρτήτου φύλου, τάξης, φυλής, σεξουαλικών προτιμήσεων.

Αλλά κανένας δεν αξίζει να παίρνει φάρμακα ή εμβόλια ή μέτρα, για την κατάσταση του άλλου.

 

Πέτρος Αργυρίου

 

Πηγή

Προβολές : 465


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα