Εφιαλτικά γεγονότα στο Οχάιο! Πρωτοφανής οικολογική καταστροφή με απρόβλεπτες συνέπειες για τις ζωές ανθρώπων και ζώων.

Εφιαλτικά γεγονότα στο Οχάιο! Πρωτοφανής οικολογική καταστροφή με απρόβλεπτες συνέπειες για τις ζωές ανθρώπων και ζώων.

13 Φεβρουαρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:699
Μοίρασέ το

 

 

Φωτιά που παραπέμπει σε πυρηνική έκρηξη

Πρόκειται για μία εφιαλτική κατάσταση που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι έργο των αρχών.

 

 

 

 

ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΟΧΟ…

ΕΤΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αναφέρονται νεκρά ψάρια, κοτόπουλα και βοοειδή έως και 100 μίλια μακριά από την τοποθεσία όπου εξελίσσεται η συγκεκριμένη φωτιά.

Οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την ιστορία έχουν συλληφθεί.

Ο πανικός έχει κυριεύσει τους κατοίκους.

Πρόκειται για μία εφιαλτική κατάσταση που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι έργο των αρχών.

Ο καπνός είναι ορατός ακόμα και από τους επιβάτες αεροσκαφών

Ο εφιάλτης φαίνεται ότι ξεκίνησε μετά την ελεγχόμενη καύση της εξαιρετικά επικίνδυνης χημικής ουσίας Βινυλοχλωρίδιο που διέρρευσε κατά τη διάρκεια εκτροχιασμού τρένου που τη μετέφερε.

Η κυβέρνηση και οι αρχές δέχονται σφοδρή κριτική από τους πολίτες για την διαχείριση του συγκεκριμένου ατυχήματος, ενώ η πλήρης συσκότιση από τα ΜΜΕ επιτείνει την οργή και την ανησυχία.

 

 

 

Πολίτες ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και από τα αυτοκίνητα τους, λέγοντας ότι οδηγούσαν σε απόσταση 70 μιλίων από το συμβάν με βροχή, και η βροχή ήταν τόσο τοξική που σημάδεψε τις λαμαρίνες των αυτοκινήτων!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή οικολογική καταστροφή με απρόβλεπτες συνέπειες για τις ζωές ανθρώπων και ζώων. Η προσπάθεια αποσιώπησης και απόκρυψης των γεγονότων, μόνο περιθώρια αισιοδοξίας δεν αφήνει…

 

Πηγή

Προβολές : 699


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα