ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!!! Η Ρωσία στοχοποιεί με πυρηνικά το υπερ-ηφαίστειο του Yellowstone και το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια!

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!!! Η Ρωσία στοχοποιεί με πυρηνικά το υπερ-ηφαίστειο του Yellowstone και το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια!

27 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:279
Μοίρασέ το

 

«Θα προκαλέσουμε ντόμινο σεισμών – Θα “καταρρεύσει” η ανατολική ακτή των ΗΠΑ»

«Ο διηπειρωτικός πύραυλος Sarmat μπορεί να πλήξει μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά το εθνικό πάρκο Yellowstone προκαλώντας έκρηξη ενός υπερηφαιστείου που μπορεί να αφανίσει καταρχήν τις ΗΠΑ και τον Καναδά από προσώπου γης».

 

 

 

Και μετά από το άρωμα Ελλάδας, στη μπόχα και στον εφιάλτη της ωμής πραγματικότητας…

Γιατί μόνον ως εφιάλτης μπορεί να λογιστεί αυτός ο πόλεμος και η πυρηνική του πιθανότητα, αν και φαίνεται κάθε μέρα και περισσότερο πως είναι στημμένος, για να οδηγήσει τους λαούς στην απόλυτη ένδοια και στον απόλυτο τρόμο, ώστε να δεχθούν αδιαμαρτύρητα την έλευση του Σατανά στα πρόσωπα μιας κλίκας ψυχοπαθών.

Για μια ακόμη φορά, οι λαοί θα πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Ρωσία στοχοποιεί με πυρηνικά το υπερ-ηφαίστειο του Yellowstone και το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια!

Φαίνεται πως η Ρωσία έχει στοχοποιήσει το αμερικανικό… ηφαίστειο του Yellowstone. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες προτείνουν από εκπομπή της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης να πλήξουν το εθνικό πάρκο των ΗΠΑ.

Μιλώντας σε ένα νυχτερινό πάνελ στην εκπομπή του διαβόητου Βλαντιμίρ Σολοβίοφ, ο Konstantin Sivkov ναύαρχος ε.α. μίλησε για το πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οι πυρηνικοί πύραυλοι, της Ρωσίας.

Ο ειδικός, ο οποίος φορούσε μάλιστα στρατιωτική στολή, είπε ότι ο νεότερος και ισχυρότερος πύραυλός της Ρωσίας ο  «Sarmat είναι ένα ειδικό όπλο» που μπορεί να εξαπολύσει  «μεγάλο αριθμό πυρηνικών κεφαλών ταυτόχρονα» σε έναν στόχο.

Ο ναύαρχος ε.α. πρότεινε τη βολή της πυρηνικής τορπίλης Poseidon από το υποβρύχιο  Belgorod  κατά του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και του πυρηνικού πυραύλου Sarmat κατά του ηφαιστείου στο Yellowstone.

Στη συνέχεια, και σε μια σαφή απειλή κατά των ΗΠΑ είπε:

«Είναι αδύνατο να οικοδομηθεί  ένα αμυντικό σύστημα που να αναχαιτίζει όλες τις απειλές, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ευάλωτες, αυτό είναι το πρώτο σημείο», είπε ο Konstantin Sivkov για να συνεχίσει:

«Και το δεύτερο σημείο είναι ότι το Sarmat αποτελεί απειλή για την πιο επίφοβη εγκατάσταση στην επικράτεια των ΗΠΑ, το ηφαίστειο Yellowstone».

Και ο Ρώσος ναύαρχος συνέχισε:

«Κάτω από το ήρεμο περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Yellowstone στις ΗΠΑ βρίσκεται ένας τεράστιος θάλαμος μάγματος.

Είναι υπεύθυνο για τους θερμοπίδακες και τις θερμές πηγές που ορίζουν την περιοχή.

Αλλά είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες φυσικές απειλές για τον ανθρώπινο πολιτισμό όπως τον ξέρουμε – ένα πιθανό υπερηφαίστειο».

«Εάν κοιτάξετε, το υποβρύχιο Belgorod πλέει στον Ειρηνικό και όχι στον Ατλαντικό.  Και αυτό είναι ενδεικτικό ότι δεν βρίσκεται στον Ατλαντικό.

 

 

 

Αυτό σημαίνει ότι η δυτική ακτή των ΗΠΑ και το περίφημο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα και του San Jacinto. Εάν ενεργοποιηθούν αυτά ρήγματα τότε θα υπάρξουν κατακλυσμιαίες επίπτωσης σε όλο το δαχτυλίδη της φωτιάς στον Ειρηνικό.

Μετά έρχεται το Yellowstone και μετά το σύμπλεγμα των ηφαιστείων του Αλεούτιες νήσοι, μετά τα δικά μας ηφαίστεια στην Καμτσάτκα και μετά την Ιαπωνία.

Εάν γίνει κάτι τέτοιο και εκραγεί το Yellowstone  τότε όλη η ανατολική ακτή των ΗΠΑ θα καταρρεύσει», είπε ο Ρώσος.

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπως αναφέρθηκε που οι Ρώσοι απειλούν να κτυπήσουν το συγκεκριμένο ηφαίστειο προκαλώντας τεράστιο αριθμό θυμάτων.

 

 

Τον Δεκέμβριο ένας άλλος Ρώσος ειδικός είχε εκτιμήσει το ίδιο λέγοντας:

«Ο διηπειρωτικός πύραυλος Sarmat μπορεί να πλήξει μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά το εθνικό πάρκο Yellowstone προκαλώντας έκρηξη ενός υπερηφαιστείου που μπορεί να αφανίσει καταρχήν τις ΗΠΑ και τον Καναδά από προσώπου γης».

Ο Sarmat είναι πύραυλος υγρών καυσίμων και μπορεί να μεταφέρει πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές επανεισόδου (MIRV) μεταξύ 10 και 15 ή αριθμό από από πολυηχητικά οχήματα επανεισόδoυ γνωστά ως Avangard. Η εμβέλειά του εκτιμάται στα 18.000 χλμ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 279


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα