(ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΟ ΧΟΥΝΤΑ!!!)

(ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΟ ΧΟΥΝΤΑ!!!)

19 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:213
Μοίρασέ το

Χαμός στη Βουλή – Η ΝΔ απορρίπτει το αίτημα Ράμμου (ΑΔΑΕ) για σύγκληση της επιτροπής Θεσμών 

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

 

 

Αθανάσιος Μπούρας: Δός του μια γουρουνοπούλα, και καθάρισες…

Κωνσταντίνος Τασούλας: Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, επιτέλους γίνεται γνωστή μέσα από το συγκλονιστικό βιβλίο του ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ “ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ” (εδώ).
Λυπάμαι, αλλά ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ…
Αντί να φεύγουν από την αίθουσα οι ΣΥΡΙΖΑίοι μπορούν να παραιτηθούν ως κόμμα και να πάμε στις εκλογές…
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ..
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ…
Όλοι στην πλάτη μας παίζουν και σε βάρος μας…
Καλλιόπη Σουφλή
Χαμός στη Βουλή - Η ΝΔ απορρίπτει το αίτημα Ράμμου (ΑΔΑΕ) για σύγκληση της επιτροπής Θεσμών - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ
Το σκάνδαλο των υποκλοπών παραμένει στην επικαιρότητα πλήττοντας το προφίλ της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών

Χαμός επικράτησε στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά έντονα στην άρνηση της κυβέρνησης να αποδεχθεί το αίτημα του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, για σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου να ενημερωθεί το Σώμα για τις ενέργειες του.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής (19/1/2023) συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα τις υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, ο πρόεδρος της επιτροπής, Αθανάσιος Μπούρας, απέρριψε το αίτημα του κ. Ράμμου.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που τελικά αποχώρησε από την αίθουσα με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να καταγγέλλει «συσκότιση του σκανδάλου» των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται πως μία ημέρα αφού διευκρίνισε ότι ουδέποτε είπε πως παύουν οι ελεγκτικές αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ, ο κ. Ράμμος δημοσιοποίησε το αίτημα του προς τον πρόεδρο της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τη σύγκληση της Επιτροπής με στόχο την ενημέρωση σχετικά «με ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος».

Οι κινήσεις του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, φαίνεται πως προκαλούν δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς το σκάνδαλο των υποκλοπών παραμένει στην επικαιρότητα πλήττοντας το προφίλ της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών.

 

Κατρούγκαλος: Ακόμα ένα βήμα συσκότισης του σκανδάλου υποκλοπών

 

«Λυπάμαι πολύ για όσα άκουσα. Δεν αναφέρομαι μόνο στις ανοίκειες επιθέσεις προς την Ανεξάρτητη Αρχή. Αναφέρομαι κυρίως στη δική σας απόφαση κ. Μπούρα. Διότι η απόφασή σας είναι ένα ακόμα βήμα συσκότισης του σκανδάλου», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος που στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποχώρηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το αίτημα του κ. Ράμμου, αναφέρεται: «Μετά από έξι μήνες συσκότισης και συγκάλυψης, η ώρα της αλήθειας για το σκάνδαλο των υποκλοπών έφτασε.
Μετά την επιστολή του Προέδρου της ΑΔΑΕ που ζητά να ενημερώσει τη Βουλή για τα ευρήματα των ερευνών της, ο Πρόεδρος της Βουλής, οφείλει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις να ορίσει συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών.

Οποιαδήποτε προσπάθεια κωλυσιεργίας από την κυβερνητική πλειοψηφία δεν έχει πλέον κανένα νόημα.

Η αλήθεια -είτε κάποιοι το επιθυμούν είτε όχι- είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιους και γιατί παρακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης μέσα από τον παρακρατικό του μηχανισμό».

 

Οι αποκαλύψεις για τους ελέγχους της ΑΔΑΕ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν το φως της δημοσιότητας, η ΑΔΑΕ αφού πραγματοποίησε ελέγχους στους τρεις μεγάλους τηλεφωνικούς παρόχους, διαπίστωσε την παρακολούθηση των τηλεφώνων έξι προσώπων σε κορυφαία θεσμικά αξιώματα.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας εν ενεργεία υπουργός, ένας στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, αξιωματικοί που χειρίζονται υποθέσεις εξοπλιστικών κι επίσης ένας πρώην σύμβουλος θεμάτων εθνικής ασφάλειας.

Εκτιμάται ότι αυτά τα ευρήματα είναι και ο λόγος που ο κ. Ράμμος αιτήθηκε τη σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η ανακοίνωση της ΑΔΑΕ για την ενημέρωση της Βουλής

 

Πιο αναλυτικά, στη σημερινή ανακοίνωση της ΑΔΑΕ αναφέρονται τα εξής:

«Η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών τιμώντας τη συνταγματική της αποστολή και ανταποκρινόμενη στην υποχρέωση κοινοβουλευτικής λογοδοσίας, υπέβαλε στις 17 Ιανουαρίου 2023, διά του Προέδρου της, Χρήστου Ράμμου, αίτημα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κο Κ. Μπούρα για σύγκληση της Επιτροπής.

Το αίτημα, που κοινοποιήθηκε και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κο Κ.Τασούλα, αφορά την ενημέρωση του σώματος σε σχέση με ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, που ανάγονται στις αρμοδιότητες της Αρχής.

Ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ
Χρήστος Ράμμος».

 

Πηγή

Προβολές : 213


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα