ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ;;;

ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ;;;

24 Φεβρουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,116
Μοίρασέ το

 

Για να γίνει αυτό θα πρέπει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ (και οι ισχυρές χώρες της Ε.Ε δηλαδή οι οποίες δίνουν τις εγγυήσεις προστασίας(μαζί με το Ισραήλ) στη Κυπριακή Κυβέρνηση)……

Το άνωθεν μπορεί να ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ: Έχουμε ταυτόχρονα προδοτικό αφοπλισμό και σε Ελληνικά Νησία (με το πρόσχημα της αποστολής πολεμικού υλικού στην Ουκρανία)……

Τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η ομάδα Ιωάννης Κομνηνός, είναι συγκλονιστικά…
Η Κύπρος, ήταν πάντα στα σχέδια των εβραίων… όπως και το Αιγαίο… όπως και η Κρήτη… και η Μακεδονία… και η Θράκη, για να δημιουργήσουν το ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ…
Και μπορεί οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας να ελέγχονται από τους εβραιοσιωνιστές, αλλά… ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ…
Αυτό, δεν σημαίνει εφησυχασμός… αντιθέτως πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση…
Καλλιόπη Σουφλή
                                                            

 

Γεγονότα αποδεκτά και δημοσιευμένα :

  1. Εδώ και 4-5 χρόνια το Ισραήλ πραγματοποιεί κοινές ασκήσεις με την Εθνική Φρουρά στο δάσος Τροόδους.(εύκολα διαπιστώνεται εάν ανατρέξετε σε βίντεο και ειδήσεις από συστημικά ΜΜΕ)

2. Εδώ και Χρόνια’Εχουμε πολλάκις αναφέρει μέσω διαφόρων email μας και άρθρων σε ΜΗ συστημικά ΜΜΕ ότι σκοπός αυτών των ασκήσεων ΔΕΝ ήταν η προστασία της Κύπρου όπως διαφημίζουν τα Βοθροκάναλα αλλά εξυπηρετούσε την εκπάιδευση των Ισραηλινών της IDF καθότι η μορφολογία του Ορεινού όγκου του Τροόδους ομοιάζει με αυτήν του Λιβάνου και προφανώς οι Ισραηλινοί είχαν βρει πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιήσουν προσομοιώσεις επιχειρήσεων.

Υπήρχε επίσης ΜΟΝΙΜΑ τα τελευταία χρόνια στρατοπέδευση μικρής Ισραηλινής Δύναμης στο Τρόοδος η οποία και αποχώρησε όπως πληροφορηθήκαμε με την έναρξη της Ισραηλινής Εισβολής στη Γάζα.

Το περίεργο είναι πως τα πολιτικά πρόσωπα και οι στρατιωτικοί κύκλοι του νησιού πίστευαν και πιστεύουν ότι ο σκοπός της συνεργασίας ήταν αμφίδρομος και οι Ισραηλινοί θα βοηθούσαν σε περίπτωση Τουρκικής εισβολής

3. Γεγονός 3ο: Mεταξύ Χριστουγέννων του 2023 και Πρωτοχρονιάς του 2024 Τουρκικά Αρματαγωγά “κατέβασαν” πλήθος ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ οπλικών συστημάτων στο Κατεχόμενο Λιμάνι της Αμμοχώστου.Σε αυτό το γεγονός το οποίο προβλήθηκε ΚΑΙ από όλα τα συστημικά ΜΜΕ θορυβήθηκαν ακόμη και οι πλέον ΦΙΛΟΝΑΤΟΪΚΟΙ δημοσιογράφοι.Ο πρόεδρος της Κύπρου όμως σε δηλώσεις του,περιέργως….. φάνηκε καθησυχαστικός.(ίσως μάλλον γιατί πιστεύει τις εγγυήσεις του ΝΑΤΟ ,της Ε.Ε και του…ΙΣΡΑΗΛ!!!)….

4.Γεγονός 4ο:Γεωγραφικά εάν δείτε το χάρτη της Κύπρου θα παρατηρήσετε ότι το τμήμα των Βρεττανικών βάσεων Δεκέλειας αποκόπτει τη περιοχή Άχνας-Κοκκινοχωρίων και Ελεύθερης Αμμοχώστου από την υπόλοιπη Ελέυθερη Κύπρο δημιουργώντας ένα άτυπο….ΘΥΛΑΚΑ!!!!

5.Γεγονός 5ο:’Eχει προβληθεί από ΟΛΑ τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο η προώθηση των Τούρκων κατά μήκος της πράσινης γραμμής στο χωριό Πύλα το οποίο βρίσκεται περιέργως από την άλλη πλευρά των Βρεττανικών Βάσεων Δεκέλειας….Αυτό σε περίπτωση κατάλυψης του ΘΥΛΑΚΑ Αμμοχώστου -Κοκκινοχωρίων από τους Τούρκους ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ με 2η Τουρκική Γραμμή το Κατεληφθέν Τμήμα!!!!!!

6.Γεγονός 6ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Πληροφορούμε ΑΠΑΝΤΕΣ τους αναγνώστες μας ΟΤΙ κατά τη περίοδο του ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ οι Αγγλικές Δυνάμεις προκειμένου να δελεάσουν τη Κυπριακή Κυβέρνηση δήλωσαν ΟΤΙ θα αποχωρήσουν απο τις βάσεις Δεκέλειας καθ ότι η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ τους παρουσία στη περιοχή εξασφαλιζόταν ΠΛΗΡΩΣ από τις Βρεττανικές Βάσεις Ακρωτηρίου(όπου βρίσκεται και το αεροδρόμιο τους από το οποίο αυτή τη στιγμή απογειώνονται τα μαχητικά που χτυπούν την Υεμένη…Αναφέρθηκε από πολλούς ερευνητές δημοσιογράφους και είναι αποδεκτό πλέον ότι οι Βρεττανοί έχουν και Πυρρηνικά ‘Οπλα στις Βάσεις Ακρωτηρίου αλλά αυτό δεν είναι του θέματος.

7.Γεγονός 7o: Στρατιωτικοί κύκλοι αλλά και Κύπριοι πολίτες που εργάζονται σαν προσωπικό ΕΝΤΟΣ των βάσεων Δεκέλειας μαρτυρούν ότι από τη στιγμή που εκφράστηκε από τους Βρεττανούς η θέληση να αποχωρήσουν από τις βάσεις Δεκέλειας είχαμε την επίσκεψη ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ στις Βάσεις Δεκέλειας και συνομιλίες αυτών με την εκεί Βρεττανική Στρατιωτική Διοίκηση.Προφανώς οι Τούρκοι κοιτάνε πως να παραχωρηθεί σε αυτούς το φιλέτο Δεκέλειας σε περίπτωση αποχώρησης των Βρεττανών αλλά ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ των Βρεττανών σαν εγγυήτρια Δύναμη σε περίπτωση που δεν παραχωρήσουν το τμήμα Δεκέλειας (το οποίο το κατέχουν επί ΕΝΟΙΚΙΟΥ σύμφωνα με τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου,ενοίκιο που εννοείται ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ούτε πληρώνουν στη Κυπριακή Δημοκρατία)

8.Γεγονός 8ο:Eκφράστηκαν ανά καιρούς πάρα πολλά παράπονα σε Υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Φ για υποστελέχωση και παροπλισμό της Ε.Φ, κατασπατάληση των Αμυντικών Κονδυλίων από τις Κυπριακές Κυβερνήσεις, Εγκατάλειψη των ορυγμάτων που έσκαψαν με κόπο και προσωπικό χρόνο οι ΕΦΕΔΡΟΙ κατά μήκος της πράσινης γραμμής μετά το 1974 .

Οι άνωθεν διπλές και τριπλές γραμμές ορυγμάτων που καλύπτουν ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ της πράσινης γραμμής στην Ελληνοκυπριακή πλευρά (μιλάμε για τεράστια γραμμή ορυγμάτων πολλών χιλιομέτρων με ενσωματωμένα πολυβολεία)ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ κατα το πέρασμα του χρόνου και ειναι σε ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Γεγονός που μαρτυρούν περιπατητές,ορειβάτες,κυνηγοί κα κάτοικοι των περιοχών. Επίσης έτοιμα καλουπωμένα πολυβολεία από μπετόν είναι πεταγμένα κατά μήκος της πράσινης γραμμής(σε ορισμένες περιπτώσεις όπως στο Καϊμακλί βλέπουν προς την ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ!!!! ενώ σε άλλες περιπτώσεις όπως στην Αθηένου είναι πεταμένα σε αποθήκες….

Τα ορύγματα και τα πολυβολεία συνεχίζουν να ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ σύγχρονο τρόπο άμυνας όπως αποδεικνείεται στον πόλεμο της Ουκρανίας και για τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ τους δε θα απαιτούνταν τεράστια αμυντικά κονδύλια (τα οποία κλάπηκαν απο τα Κυπριακά Κόμματα) αλλά προσωπικός χρόνος εργασίας ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ε.Φ οι οποίοι εδώ και 40 χρόνια τουλάχιστον έχουν καταντήσει ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΧΑΚΙ ΠΕΡΙΒΟΛΗ που πληρώνονται ΠΑΧΥΛΟΥΣ μισθούς για να σχολάνε μεσημεράκι,να γυροφέρνουν με τις Harley και πανάκριβα Τζιπ σε καφετέριες και όταν δεν επισκέπτονται με τις συζύγους τους ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ θέρετρα να σκοτώνουν την ώρα τους σε διαλέξεις Αμφιθεάτρων συνομιλόντας με το Γιάννο Χαραλαμπίδη για απόκτηση …σμήνους μαχητικών και Βαλλιστικών!!!! πυράυλων την ώρα που οι ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΥΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ…ο ίδιος ο Στρατηγικός Αναλυτής ενώ γνωρίζει τα άνωθεν δεν τολμά να τους ΚΡΙΝΕΙ και να τους τα αναφέρει γιατί θα χάσει το ακροατήριο και προτιμά να επαναλαμβάνει μόνο την ακύρωση του ενιάιου αμυντικού δόγματος και των ασκήσεων Δήμητρα-Τοξότης ….

Βεβάιως αντί των άνωθεν η ηγεσία της Ε.Φ και οι Μονιμοί Αξιωματικοί της επέδειξαν εξαίρετο ζήλο στον εμβολισμό με γενετικά σκευάσματα 18χρονων κληρωτών οπλιτών και τη στρατολόγηση τους για τον έλεγχο απείθαρχων στα μέτρα εγκλεισμού πολιτών ..Για τα άνωθεν παρείχαν στους κληρωτούς ….18χρονους οπλίτες σαν θέλγητρο/δόλωμα ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όλα τα άνωθεν αποδεκτά ΓΕΓΟΝΟΤΑ αποδεικνύουν ότι απο τη μια μεριά (ΤΟΥΡΚΙΚΗ) έχουμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΛΟΠΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ:

Καθ’ ότι τα άνωθεν ΓΕΓΟΝΟΤΑ είναι ΑΠΟΔΕΚΤΑ από όλους ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, καθ’ ότι ενώ γίνονται ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!! αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, καθ’ ότι δεν αναφέρονται από τα ΜΜΕ αλλά αντίθετα μεταδίδεται κλίμα εφησυχασμού εκτιμούμε ότι έχουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ το ότι δημόσια πλέον Τούρκοι από τη κατεχόμενη πλευρά του νησιού εμπαίζουν τους Ελληνοκύπριους ότι “σύντομα η περιοχή Κοκκινοχωρίων/Αμμοχώστου θα είναι ΌΛΗ υπό τουρκική κατάληψη και η απάθεια της Κυπριακής Κυβέρνησης οδηγεί στο ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στο όλο αισχρό σκηνικό που έχει ήδη στηθεί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ:

Θεωρώντας πλέον δεδομένο ότι οι Τούρκοι θα χτυπήσουν και ότι έχουμε ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ εντός της Κυπριακής Βουλής, μένει να προβλέψουμε το πότε θα χτυπήσει ο Τούρκος…

Για να γίνει αυτό θα πρέπει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ (και οι ισχυρές χώρες της Ε.Ε δηλαδή οι οποίες δίνουν τις εγγυήσεις προστασίας(μαζί με το Ισραήλ) στη Κυπριακή Κυβέρνηση)……

Το άνωθεν μπορεί να ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ: Έχουμε ταυτόχρονα προδοτικό αφοπλισμό και σε Ελληνικά Νησία (με το πρόσχημα της αποστολής πολεμικού υλικού στην Ουκρανία)……

ΑΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ (έλεγχος κοιτασμάτων που βρίσκονται μεταξύ Ισραήλ και θαλάσσιας περιοχής ΛΆΡΝΑΚΑΣ /ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σε συνεργασία φυσικά ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!!

 ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ: OΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ,Η Ε.Ε ΚΑΙ Ο ……ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …ΙΣΡΑΗΛ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ!!!!

ΟΤΑΝ Ο ΙΣΡΑΗΛ ,Η Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , Η Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΣΙΑ!!!!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΗ ΜΕ ΝΑΤΟ, Ε.Ε, ΙΣΡΑΗΛ (έχει ήδη μάθει η Τουρκία το μυστικό)

Αυγουστίνος Καντιώτης : «Μιαν τέτοια ημέρα, καταραμένη, θα τους δείτε αυτούς με τα ελικόπτερα να φεύγουν από την Ελλάδα με τους ράβδους τους…και να μένει αυτός ο ελληνικός λαός εδώ… να υποφέρει…»
ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2024
Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός     

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,116


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα