Εύα Καϊλή: Ο δρόμος για τη φυλακή είναι αναπόφευκτος

Εύα Καϊλή: Ο δρόμος για τη φυλακή είναι αναπόφευκτος

19 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:286
Μοίρασέ το

 

Η πλευρά της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, υποστηρίζει ότι η κατάθεση που έδωσε η ίδια μεταφέρθηκε λανθασμένη.

Η Εύα Καϊλή σημειώνει ότι πίστευε πως υπήρχαν βαλίτσες με χρήματα, κάτι για το οποίο όμως δεν μπορούσε να είναι και σίγουρη.

 

 

Και τι είναι οι βαλίτσες μωρέ; Καρφίτσες και δεν τις εύρισκε;;;

Πόσο υποτιμούν την νοημοσύνη μας αυτοί που είτε υπερασπίζονται την τσου-λα-λα-λα, είτε γράφουν τέτοιες μαλακίες…

Το θεμα είναι πως η μανδάμ ήταν… περπατημένη…

Ήξερε τι θέλουν οι … “άντρηδες”, και τους το έδινε με “σωστή δόση” ώστε σε κάθε δόση να την ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά…

Γιατί εκτός απο εξωτερική εμφάνιση και που…τανιά-λα -λα ψυχή, δεν διέθετε τίποτε άλλο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου αναμένεται να απολογηθεί για το QatarGate η Εύα Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής θα οδηγηθεί στον ανακριτή του Βελγίου για να δώσει εξηγήσεις ενώ «κλειδί» για τον επηρεασμό των δικαστών είναι το αν θα καταφέρει να τους πείσει πως δεν γνώριζε ότι υπήρχαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της.

Η πλευρά της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, υποστηρίζει ότι η κατάθεση που έδωσε η ίδια μεταφέρθηκε λανθασμένη.

Η Εύα Καϊλή σημειώνει ότι πίστευε πως υπήρχαν βαλίτσες με χρήματα, κάτι για το οποίο όμως δεν μπορούσε να είναι και σίγουρη.

Η κυρία Καϊλή αφού πίστευε πως υπήρχαν βαλίτσες με χρήματα και το πει στον ανακριτή, τότε οι πιθανότητες να οριστεί προφυλακιστέα είναι… συντριπτικές, αφού το… ναι μεν αλλά δεν θα πείσει τους αυστηρούς Βέλγους δικαστές.

Το αφήγημα της υπερασπιστικής γραμμής της Εύας Καϊλή αναμένεται να είναι το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει ασχοληθεί με άλλες χώρες εκτός του Κατάρ με δεδομένο ότι οι έρευνες στρέφονται τουλάχιστον στο Μαρόκο για την ώρα.

 

Πηγή

Προβολές : 286


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα