Εύα Καϊλή: Στις 22 Δεκεμβρίου η απόφαση για τη φυλάκισή της μέχρι τη δίκη

Εύα Καϊλή: Στις 22 Δεκεμβρίου η απόφαση για τη φυλάκισή της μέχρι τη δίκη

14 Δεκεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:234
Μοίρασέ το

 

Σε ετοιμότητα τρεις Έλληνες εισαγγελείς για την υπόθεση Καϊλή

Εεεε… αφού συμμετέχουν και “έλληνες” εισαγγελείς, ο Ισίδωρος και ο Δημητρακόπουλος, ησύχασα…
Θα έχει δώσει σαφείς εντολές στον Ισίδωρο ο Κούλης…
Θα κάνει Χριστούγεννα εκτός φυλακής, το Ευάκι…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Αναρωτιέμαι όμως, κατσίκα ή χοιρινό με μέλι θα φάει τα Χριστούγεννα η Εύα;;;
Ολοκληρώθηκε η ακρόαση για το Qatargate. Δεν παρέστη στο δικαστήριο η Εύα Καϊλή.

Ενώπιον του ανακριτή στις Βρυξέλλες βρέθηκε σήμερα η Εύα Καϊλή και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες για το μεγάλο σκάνδαλο Qatargate. Το δικαστικό συμβούλιο ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή του λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και τελικά έγινε γνωστό ότι η απόφαση για τη φυλάκισή της ή όχι μέχρι τη δίκη της θα ληφθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο ανταποκριτής στις Βρυξέλλες, Jack Parrock, έγραψε πριν από λίγο στο Twitter του ότι σύμφωνα με δικηγόρο της υπόθεσης η κ. Καϊλή είχε ζητήσει αναβολή, την οποία και από ότι φαίνεται έλαβε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν παρέστη στο δικαστήριο.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της εκπροσωπούνται από διαφορετικούς δικηγόρους.

Σε ετοιμότητα τρεις Έλληνες εισαγγελείς για την υπόθεση Καϊλή

Σε ετοιμότητα παραμένουν τρεις Εισαγγελείς που υπηρετούν σε δικαστικές υπηρεσίες της Ευρώπης, προκειμένου να παρέμβουν άμεσα για την υπόθεση της Εύας Καιλή, εάν προκύψει εμπλοκή της χώρας μας από τα στοιχεία της δικογραφίας, που έχουν στα χέρια τους οι Βέλγοι Εισαγγελείς.

Ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον έλληνα ευρωπαίο Εισαγγελέα στο Λουξεμβούργο Δημήτρη Ζημιανίτη, με την Αντεισαγγελέα Εφετών Αμαλία Μπακαλώνη, που εκπροσωπεί τη χώρα μας στη Eurojust (είναι εθνικό μέλος της Ευρωπαϊκής Δικαστικής Συνεργασίας), καθώς επίσης με τον Σύμβουλο Δικαιοσύνης και Ελληνικών Εσωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χρήστο Νάιντο, προκειμένου να δράσουν άμεσα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, επισήμως οι Ελληνικές Δικαστικές Αρχές δεν έχουν καν λάβει γνώση των αδικημάτων, για τα οποία κατηγορείται η Εύα Καιλή.

Επιπλέον, ακόμη δεν έχει υποβληθεί αίτηση αποδέσμευσης περιουσιακών στοιχείων της Εύας Καιλή, τα οποία έχει δεσμεύσει ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης, όπως προαναγγέλλει ο έλληνας συνήγορος της ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Πηγή

Προβολές : 234


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα