Εύα Καϊλή: Στο μικροσκόπιο οι επαφές της με τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ

Εύα Καϊλή: Στο μικροσκόπιο οι επαφές της με τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ

13 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:297
Μοίρασέ το

 

«Φύλλο και φτερό» η συνεργασία της Εύας Καϊλή με εταιρείες τεχνολογίας

221217121836_kaili-600×400

Η … κιουρία είναι βίος και πολιτεία… ήθελε τη μεγάλη ζωή, θεωρούσε πως λόγω της ομορφιάς της την οποία εξαργύρωσε με θέσεις, όλοι και όλα θα ήταν στα πόδια της, και τώρα, ως μικρό ψαράκι, θα πληρώσει για να μείνουν στο απυρόβλητο τα μεγάλα ψάρια…

Κοινώς, είναι τελειωμένη…

Ας γίνει παράδειγμα αποφυγής για τα τσου-λα-κια που έχουν το ίδιο σκεπτικό… και δυστυχώς είναι πάρα πολλά σαν την μανταμίτσα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ας το διασκεδάσουμε και λίγο…

Επ’ αόριστον αναβλήθηκε η συμπληρωματική απολογία της Εύας Καϊλή, για ενδεχόμενη εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate.

Σύμφωνα με το Star, η ομάδα των διαδικτυακών ακτιβιστών με το όνομα Digital Courage, που σημαίνει «Ψηφιακό Κουράγιο»,  επιμένει ότι η πρώην αντιπρόεδρος που πρόσφατα πρότεινε νόμο για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών (chat) πρέπει να ελεγχθεί για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια ύποπτη συνεργασία της με τεχνολογικές εταιρείες.

Εύα Καϊλή: Στο μικροσκόπιο οι επαφές της με τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ

Δεν είναι όμως μόνο αυτή της η κίνηση που προκαλεί ενδιαφέρον.

Στις 16 Νοεμβρίου, πριν ξεσπάσει το QatarGate η Εύα Καϊλή είχε διοργανώσει εκδήλωση, στην οποία εξήρε τη συμβολή της εταιρείας τεχνολογίας «Thorn» του ηθοποιού Άστον Κούτσερ στην αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας.

Συνάδελφοί της, ευρωβουλευτές, σύμφωνα με το Star, λένε τώρα ότι η Εύα Καϊλή πέρασε τη διαχωριστική γραμμή και καταχράστηκε το αξίωμά της, διαφημίζοντας αμφίβολες τεχνολογίες εντός του Ευρωκοινοβουλίου.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα του βίντεο το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με  την ευρωβουλευτή να «εξυμνεί» το έργο της εταιρείας του star του Χόλιγουντ.

Εύα Καϊλή: Στις 19 Ιανουαρίου κρίνεται η αποφυλάκισή της

H αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή θα κριθεί στις 19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Η Εύα Καϊλή δεν βρέθηκε ενώπιον των ανακριτικών Αρχών του Βελγίου, χθες Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως εξήγησε ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τις εξελίξεις, μιλώντας στον ANT1.

«Στις 19 Ιανουαρίου θα βρεθούμε πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να δούμε εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή. Ο ανακριτής είπε την προηγούμενη φορά ότι δεν είχε στοιχεία για να στηρίξει την κατηγορία της δωροδοκίας σε βάρος της κυρίας Καϊλή ούτε βρήκε άλλα στοιχεία από την παρακολούθησή της επί έναν χρόνο. Εξέφρασα την απορία μου στην Πρόεδρο του δικαστηρίου για την απόφαση περί προφυλάκισης της κυρίας Καϊλή και ο κ. Κλες, ο ανακριτής, απάντησε ότι “δεν τα έχω τώρα, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται και μπορεί να τα έχω αργότερα και γι’ αυτό την κρατώ προφυλακισμένη”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

 

Πηγή

Προβολές : 297


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα