Ε ρε μπλεξίματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, με το θέμα Κασιδιάρη...

Ε ρε μπλεξίματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, με το θέμα Κασιδιάρη...

15 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:991
Μοίρασέ το

 

Τι θα κάνει το Εκλογοδικείο αν κάτσει η «στραβή»; – Θα μοιράσει τις έδρες Κασιδιάρη ή θα …επαναλάβει τις εκλογές

 

Ήταν που ήταν εκλογές ΝΟΘΕΙΑΣ εδώ και δεκαετίες, τώρα θα γίνουν και με την βούλα…

Γελάνε και τα τσιμέντα… γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια…

Μόνο αυτοί που έχουν αντιληφθεί εδώ και χρόνια πόσο στημένο είναι το παιχνίδι των εκλογών σε βάρος του ελληνικού λαού, δεν γελάνε…

Ένα τέτοιο ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, δεν το πολεμάς με τη συμμετοχή σου…

ΑΠΕΧΕΙΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ…

Και μην ξεχνάς, αυτό που γράφει η παρακάτω φωτογραφία…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μπλέξαμε για τα καλά – Τι απαντούν Γεραλής και Τζαβάρας στο ερώτημα για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που Άρειος Πάγος και ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο αποφασίσουν διαφορετικά.

Από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (14/03), ο υπογράφων είχε θέσει το ερώτημα τι θα γίνει εάν το Εκλογοδικείο αποφασίσει διαφορετικά από τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή ή όχι του κόμματος Κασιδιάρη στις προσεχείς εκλογές: «Η προσφυγή στα ευρωπαϊκά όργανα γίνεται εφόσον εξαντληθούν όλα τα ένδικα μέσα στη χώρα. Συνεπώς, θα πρέπει να υπάρξει προηγουμένως προσφυγή στο Εκλογοδικείo. Kαι σε μια τέτοια περίπτωση, αν το Εκλογοδικείο αποφασίσει ότι ορθώς αποκλείστηκε, όλα καλά. Αν αποφασίσει το αντίθετο, τι γίνεται; Φαντάζομαι εκλογές δεν μπορεί να ξαναγίνουν», γράφαμε στα Red Carpet.

Ο πρώην υπουργός και επιφανής νομικός, Κώστας Τζαβάρας, που – καλοσύνη του – μας τηλεφώνησε, μας ενημέρωσε πως σε μια τέτοια περίπτωση προβλέπεται πως οι εκλογές θα επαναληφθούν! Αν και, βεβαίως, επειδή δεν υπάρχει προηγούμενο, θα δοθεί η ερμηνεία από τα αρμόδια θεσμικά όργανα, που όμως αν απαντήσουν θετικά, ο Κασιδιάρης και οι …αντ’ αυτού θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Θέση στο θέμα, όμως, πήρε και ο επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Χρήστος Γεραλής, με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» του Σαββατοκύριακου. Τι λέει ο Χρήστος Γεραλής για την περίπτωση που Άρειος Πάγος και Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (που με ειδική σύνθεση λειτουργεί ως Εκλογοδικείο) αποφασίσουν διαφορετικά;

– Στην περίπτωση που ο Άρειος Πάγος επιτρέψει τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές και το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο την ακυρώσει εκ των υστέρων, τότε θα ανακατανείμει, για πρώτη φορά στα χρονικά, τις έδρες του στα υπόλοιπα κόμματα!

– Στην περίπτωση που ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει τη συμμετοχή του και το ΑΕΔ αποφασίσει πως η απόφαση ήταν λανθασμένη, τότε θα αποφασίσει επαναληπτικές εκλογές σε όλη την επικράτεια.

Γι’ αυτό σας λέμε, με τους ερασιτεχνισμούς, τις σκοπιμότητες και την προχειρότητα του Μαξίμου, μπλέξαμε! Και δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση, ακολούθησε και το ΠΑΣΟΚ!

Β. Σκ.

 

Πηγή

Προβολές : 991


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα