Ζητείται γυναίκα που να ξέρει τι θέλει από τη ζωή της! Πληροφορίες εντός…

Ζητείται γυναίκα που να ξέρει τι θέλει από τη ζωή της! Πληροφορίες εντός…

16 Ιουλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:454
Μοίρασέ το

 

Πώς διάολο αντιστράφηκαν οι ρόλοι μου λες; Πότε χάσαμε το τόπι οι άντρες και μας παίζουν μπάλα οι γυναίκες με τέτοιο τρόπο;

Αγοράκια, να πάτε στους μπαμπάδες και στις μαμάδες σας, που σας ανάθρεψαν ως επιβήτορες και όχι ως ΑΝΤΡΕΣ…

Είναι οι ίδιοι “γονείς” που ανάθρεψαν τις κόρες τους σαν ΠΟΥΤΑΝΕΣ…

Τις ρίζες να κτυπάτε… οχι τα κλαδιά και τα φρούτα…

Γιατί ΟΙ ΡΙΖΕΣ ήταν ΣΑΠΙΕΣ και δεν έμαθαν στα κλαδιά να ‘ναι γερά και στα φρούτα να ‘ναι χωρίς σκουλίκια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του αναγνώστη μας, Γιώργου Κ.

Μπορείς να μου πεις πού πήγαν οι γυναίκες;
Δε σου μιλώ για εκείνες που θα ανοίξουν τα πόδια τους κι όποιος πρόλαβε χώθηκε κι από δω πάνε κι άλλοι…

Σου μιλάω για εκείνες, τις άλλες, τις σπάνιες ντε. Σαν αυτή που παντρεύτηκε ο αδερφός μου, που βρήκαν και νοικοκυρεύτηκαν οι φίλοι μου. Σου μιλάω για εκείνες τις γυναίκες που δε βγάζουν το βρακί τους με το χαίρω πολύ, που φλερτάρουν, που αφήνονται να διεκδικηθούν και δεν ορμάνε λυσσασμένα πάνω στο αντικείμενο του πόθου τους.

Ρε κορίτσια, σώνει πια η στενή πολιορκία. Τα αγοράκια θέλουμε το ρόλο μας στο φλερτ, μη μας ευνουχίζετε.


Το κυριότερο, γιατί μεταλαχθήκατε έτσι; Πού είναι η ρομαντική γυναικεία σας φύση; Πού είναι τα άστρα, τα φεγγάρια, τα δείπνα σας με κεριά και βιολιά.

Μαλάκα τι έχω πάθει; Εγώ δεν ήμουν έτσι. Οι λυσσάρες που θέλουν μόνο σεξ με έκαναν έτσι. Έγκωσα που λέει και η μάνα μου.

 

Δε θέλω γκομενάκια, θέλω μια πραγματική γυναίκα. Να σέβεται τον εαυτό της, να σέβεται και μένα. Θέλω να βγω ένα κανονικό ραντεβού και να μη με στριμώξει καμία στο αμάξι. Κάτω τα χέρια από το πουλί μου, έλεος πια!
Κι όχι, δεν είμαι κανένας παλιομοδίτης. Ένας απλός άντρας είμαι, δίχως κανένα τρομερό σεξ απίλ, που θέλει μια φυσιολογική γυναίκα. Που θα θέλει σχέση και θα πάρουμε το χρόνο μας να ανακαλύψουμε αν μπορούμε μαζί. Θα μιλήσουμε, θα βγούμε, θα γνωριστούμε ρε φίλε.

 

Σώνει πια με τα “δε θέλω σχέση, θέλω να περνάμε μόνο καλά”. Πώς διάολο αντιστράφηκαν οι ρόλοι μου λες; Πότε χάσαμε το τόπι οι άντρες και μας παίζουν μπάλα οι γυναίκες με τέτοιο τρόπο;

 

Εγώ κοπελιά θέλω και σχέση και οικογένεια. Κι αν εσύ δε θες, απλά δε μου κάνεις. Κι αν θέλω να ξεχαρμανιάσω, μια χαρά βολεύομαι και με τη χούφτα μου. Λιγότερο απειλητική τη νιώθω…

Κοντεύω τα 40 κι ακόμη προκοπή δεν είδα με καμιά. Ίσως να φταίω εγώ. Ίσως να είμαι πολύ πίσω σε μια κοινωνία προχώ, όπως τη λένε.

Θα την παλέψω, πού θα πάει παρότι δεν το κρύβω, πολύ έχω απογοητευτεί.
Ζητείται, λοιπόν,  γυναίκα που να ξέρει τι θέλει από τη ζωή της και το κυριότερο, να μη θέλει μόνο σεξ.
Πληροφορίες εντός…

 

 

Πηγή

Προβολές : 454


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα