ζητιάνος συναισθημάτων... (τρία βίντεο και μια ταινία)

ζητιάνος συναισθημάτων... (τρία βίντεο και μια ταινία)

12 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:183
Μοίρασέ το

 

 

Όλος σου ο εαυτός, αυτό το … “εγώ”…

… νόμισμα κάλπικο στην αγάπη…

…  αυτή την αγάπη που έχει τεράστιο κόστος, γιατί πρέπει να χάσεις το “εγώ” σου…

… σύννεφο και καπνός…

… όνειρο εφιαλτικό μα δεν το βλέπεις κι υπηρέτης τους έγινες…

 

Δεν άφησες χώρο γι αυτόν που βρίσκεται δίπλα σου…

…για τον συνάνθρωπο…

Άφησε τα “πρέπει”…

… άφησε τους “τρόπους”…

… μην ψάχνεις για “συνταγές” αν θες να λέγεσαι Άνθρωπος…

 

Σου φόρτωσαν κλουβιά στους ώμους και συνθήκες συμβατικές..

…σου φόρτωσαν καθωσπρεπισμό κι εγωισμό λανθασμένο…

… και στην ουσία, μόνος σου πορεύεσαι στη ζωή, αλλά όχι σαν συνταξιδιώτης της, μα σαν ζητιάνος συναισθημάτων που ποτέ δεν θα βιώσεις ως τα βάθη της ψυχής σου…

καλησπέρα… βλέπεις, θάνατος είναι η εγκατάλειψη του “εγώ” σου… θάνατος που τον φοβάσαι… που δεν θες να δεις, πως αυτός ο θάνατος, είναι Ανάσταση… γιατί μόνο πεθαίνοντας το “εγώ σου”, θα έχεις επιλέξει την ΑΓΑΠΗ!

 

 

Καλλιόπη

 

μουσικά βάθη… εδώεδώ… κι εδώ

 

 

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 183


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα