Ζουν ανάμεσα μας και σχεδιάζουν τον αφανισμό μας.. Ποιοι είναι;;

Ζουν ανάμεσα μας και σχεδιάζουν τον αφανισμό μας.. Ποιοι είναι;;

6 Δεκεμβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:873
Μοίρασέ το

 

Αν ο κόσμος τους γύριζε την πλάτη, θα έπεφταν σαν χάρτινος πύργος…
Καλλιόπη Σουφλή

Ζουν ανάμεσα μας και σχεδιάζουν τον αφανισμό μας.. Ποιοι είναι;; Είναι άνθρωποι;; Είναι κάτι άλλο;; Το ψάχνουμε, γιατί ο τρόπος που σκέφτονται και ειδικότερα όλα όσα κάνουν μόνον άνθρωπο δεν θυμίζουν.. Καμία σχέση με την ανθρώπινη ιδιότητα δεν έχουν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι μισούν ότι έχει σχέση με εμάς…Και το όνομα αυτών;;

Αντιανθρωπιστές

Παρακαλάνε για τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας και όπως είπαμε και στον τίτλο, ζουν ανάμεσά μας.. Και θεωρούν εαυτούς ανώτερους από εμάς..

Δεν μας βλέπουν και δεν μας αντιμετωπίζουν ως ίσους..

Δεν μας θεωρούν καν ως κάτι σημαντικό όπως ένα ανθρώπινο δημιούργημα, αλλά ως ασήμαντους και επικίνδυνους για την δική τους διαβίωση στον πλανήτη..

Μπορεί να είναι υπερβολικό αυτό που θα γράψουμε, αλλά μας βλέπουν ως έντομα.. Ως μυρμήγκια.. Ως παράσιτα!!!! Που καταστρέφουμε τον πλανήτη τους…

Και θεωρούν βέβαια ότι ο πλανήτης τους ανήκει επειδή πιστεύουν ότι τους τον έχει χαρίσει ο Θεός που λατρεύουν.. Ένας Θεός αιμοβόρος που χρειάζεται θυσίες για να είναι ευχαριστημένος..

Και αυτοί φροντίζουν πρώτα από όλα για αυτό..

Να κάνουν θυσίες σε αυτόν τον Θεό δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες για να πεθαίνουν άνθρωποι με σκοπό βέβαια την εξάλειψη, τον αφανισμό μας…

Οι πόλεμοι είναι ένα πρώτο και σημαντικό παράδειγμα του πως καταφέρνουν να θυσιάζουν ανθρώπους..

Επίσης πολύ σημαντικό παράδειγμα είναι η πανδημία που δημιούργησαν και τα εμβόλια με τα οποία γέμισαν τον οργανισμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων με ένα θανατηφόρο υγρό..

Ένα ολόκληρο σύστημα εργάζεται για την υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής.

Το λεγόμενο κίνημα του “ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ” έχει αρχίσει και απλώνει τα “πλοκάμια” του με τον ξεμωραμένο 75χρονο ιδρυτή του, Les Knight, να απολαμβάνει ολοένα και περισσότερη δημοσιότητα από τα διεθνιστικά ΜΜΕ.

Το ότι οι πολιτικοί, οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι και άλλοι είναι τσιράκια και υπηρέτες τους, είναι από τα ουκ άνευ…

Βασικό κέντρο αποφάσεων βέβαια, είναι το Νταβός…

 

Η κεντρική ιδέα του κινήματος αυτού είναι πως το ανθρώπινο γένος είναι ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ και θα πρέπει να…αφανιστεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ (αλλά ειρηνικά), καθώς κάνει κακό στο περιβάλλον και καταστρέφει δήθεν τον πλανήτη.

Οι ιδέες αυτές “συνενώνονται” με τους λεγόμενους “κλιματικούς ακτιβιστές”, οι πιο ακραίοι από τους οποίους προσπαθούν να εμφυσήσουν την ιδέα των “κακών ανθρώπων” που πρέπει να εκλείψουν από τον πλανήτη Γη ή έστω να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός τους.

Και οποιονδήποτε ακούτε, από όπου και αν τον ακούτε να μας μιλάει για την κλιματική αλλαγή και την κλιματική κρίση, είναι δικός τους και δουλεύει για το σχιζοφρενικό τους σχέδιο..

Συν τοις άλλοις προσπαθούν με ότι μέσο έχουν να μας επιβάλουν υπογεννητικότητα.. Υποστηρίζουν ότι μέσω της ατεκνίας οι “τελευταίοι των ανθρώπων θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε έναν πλανήτη…καθαρότερο, που θα μοιάζει με τον Κήπο της Εδέμ”!!!

«Η τεκνοποίηση σήμερα ισοδυναμεί με παιδική κακοποίηση», διαδίδουν ευθαρσώς! Πόσο άρρωστος μπορεί να είναι και επικίνδυνος οποιοσδήποτε υποστηρίζει κάτι τέτοιο και έχει και το θράσος να βγαίνει και να το ανακοινώνει δημόσια;;

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, σύμφωνα με όλα όσα μεταδίδονται, οι εξωφρενικές οι ιδέες των ανθρώπων αυτών προωθούνται παντού, από τις πολυτελείς αίθουσες συνεδριάσεων της Silicon Valley μέχρι τις αγροτικές κοινότητες και τα διάφορα μεγάλα πανεπιστήμια!

Όταν ο κόσμος συνειδητοποιήσει πόσο κακό έχουν κάνει οι επιστήμονες στους ανθρώπους και τι βασικό ρόλο έχουν παίξει για τον έλεγχο μας και τον αφανισμό μας, τότε μόνο θα καταλάβει την παγίδα στην οποία όλοι μας κάποια στιγμή πέσαμε..

 

Η κάθε επιστήμη, όπως την έχουν καταντήσει και την ελέγχουν, είναι το μεγάλο όπλο τους για να μας πείθουν πάντα να ακολουθούμε την εκάστοτε ατζέντα που θέλουν να περάσουν.. Μεγαλύτερο παράδειγμα από την πανδημία και τα εμβόλια της δεν θα μπορούσαμε να βρούμε..

Έτσι “ψαρεύουν” συνεχώς οπαδούς.

 


Πηγή

Προβολές : 873


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα