Ζούμε σε έναν διεστραμμένο κόσμο. Ο κόσμος παρασύρεται, ξεγελιέται από τη σατανική εξαπάτηση, από τον πατέρα όλων των ψεμάτων, τον Σατανά!

Ζούμε σε έναν διεστραμμένο κόσμο. Ο κόσμος παρασύρεται, ξεγελιέται από τη σατανική εξαπάτηση, από τον πατέρα όλων των ψεμάτων, τον Σατανά!

28 Φεβρουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:658
Μοίρασέ το

 

 

Ό,τι είναι καλό μετατρέπεται σε κακό, και ό,τι είναι κακό μετατρέπεται σε καλό! 

Αυτοί του κόσμου διαστρέφουν το καλό για να προωθήσουν μια ατζέντα φίλοι μου, μια ατζέντα της οποίας ηγείται ο ίδιος ο Σατανάς! Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αρνηθεί τον Θεό και έχουν παραδοθεί σε ένα ταπεινό μυαλό.

 

 

Στον ανάποδο και διεστραμμένο κόσμο που μας ετοιμάζουν, έχε Πίστη και Δύναμη και μείνε έξω από το μαντρί.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σχεδόν τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο έχουν διαστρεβλωθεί, η αλήθεια μετατρέπεται σε ψέματα και το ψέμα σε αλήθεια. 

Τίποτα δεν φαίνεται να έχει νόημα πια, τουλάχιστον για έναν δίκαιο άνθρωπο, εκείνους που πιστεύουν στον Ιησού Χριστό.

(Άρθρο του Γκόρντον Κινγκ αναδημοσιεύτηκε από το EndTimeBibleProphecy.Wordpress.com )

Οι κυβερνητικοί μας ηγέτες μας λένε τι να πιστέψουμε και πώς να πιστέψουμε, και αν δεν συμφωνούμε μαζί τους, τότε χαρακτηριζόμαστε ως μισητές, υποκινητές, αγκιτάτορες, ακόμα και τρομοκράτες! Η κοινωνία γενικά χαρακτηρίζει όσους αμφισβητούν τις εγκόσμιες απόψεις ως ρατσιστές, ως κακούς και κακούς.

Αυτά είναι διαστροφές, είναι η διαστροφή της αλήθειας, η απομάκρυνση από το καλό, το αληθινό και το ηθικά σωστό.

Merriam-Webster ορισμός του  perverted :

διεστραμμένος; διαστρέφοντας? διεστραμμένοι

1α :  να προκαλέσει την απομάκρυνση ή την απομάκρυνση από ό,τι είναι καλό ή αληθινό ή ηθικά σωστό  ΔΙΑΦΘΡΩΜΕΝΟ

β :  να προκαλέσει την απομάκρυνση ή την απομάκρυνση από ό,τι γενικά γίνεται ή αποδεκτό  :  ΛΑΘΟΣ

2α :  εκτροπή σε λάθος σκοπό ή σκοπό  : ΚΑΚΟΧΡΗΣΗ

β :  για να στρίψετε το νόημα ή την έννοια του  : ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ

« Διαφθείρουν » ό,τι είναι καλό, αληθινό και ηθικά σωστό, «κατευθύνουν λάθος»  από την αλήθεια για να παραπλανήσουν, « κακοποιούν » την αλήθεια για τον δικό τους σκοπό και « παρερμηνεύουν » την αλήθεια για να προωθήσουν την κοσμική και ασεβή ιδεολογία τους .

Εδώ είναι μια σύντομη λίστα με μερικές από τις διαστροφές στον κόσμο σήμερα.

  • Οι άνδρες μπορούν να γίνουν γυναίκες και οι γυναίκες μπορούν να γίνουν άντρες. 
  • Οι άνδρες έχουν έμμηνο κύκλο και μπορούν να μείνουν έγκυες.
  • Υπάρχουν τουλάχιστον εκατοντάδες φύλα.
  • Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν το φύλο τους.
  • Το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος
  • Κλιματική αλλαγή
  • Τα εμβόλια κατά του Covid είναι ασφαλή και αποτελεσματικά
  • Ο Ιησούς Χριστός ήταν απλώς ένας δάσκαλος και όχι Θεός
  • Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον παράδεισο
  • Όλοι θα φτάσουν στον παράδεισο τελικά

 

Ό,τι είναι καλό μετατρέπεται σε κακό, και ό,τι είναι κακό μετατρέπεται σε καλό! 

Αυτοί του κόσμου διαστρέφουν το καλό για να προωθήσουν μια ατζέντα φίλοι μου, μια ατζέντα της οποίας ηγείται ο ίδιος ο Σατανάς! Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αρνηθεί τον Θεό και έχουν παραδοθεί σε ένα ταπεινό μυαλό.

Ακόμα και η οικονομία μας είναι στριμμένη και διεστραμμένη! Το νόμισμα fiat που χρησιμοποιούμε είναι ουσιαστικά άχρηστο, ολόκληρο το σύστημα είναι χτισμένο πάνω σε ένα σπίτι από κάρτες. 

Η ελίτ σε αυτόν τον κόσμο βρίσκεται στη διαδικασία να τον καταστρέψει και να τον αντικαταστήσει με κάτι ακόμα πιο απαίσιο, ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας, που υπαγορεύεται από ένα κοινωνικό πιστωτικό σύστημα, το οποίο οδηγεί στο επερχόμενο σύστημα Mark of the Beast.

Η προσφορά τροφίμων μας καταστρέφεται συστηματικά, καθώς η Παγκόσμια Ελίτ προσπαθεί να αντικαταστήσει τα τρόφιμα που ο Θεός όρισε ως καλά με τρόφιμα που είναι ανθυγιεινά και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, όπως κρέατα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο!

Το σύστημα υγείας μας αγοράζεται τώρα και πληρώνεται από την Παγκόσμια Ελίτ. Γιατροί και νοσηλευτές έχουν δωροδοκηθεί για να ακολουθήσουν δρακόντεια πρωτόκολλα και εντολές. Βασικός σκοπός των φαρμακευτικών εταιρειών είναι να βγάζουν χρήματα σε βάρος της ανθρώπινης ζωής! 

Το να ακολουθείς την επιστήμη δεν έχει καμία σχέση πλέον με την επιστήμη, αλλά το να ακολουθείς μια παγκόσμια ατζέντα. Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, ως επί το πλείστον, δεν έχει να κάνει με το να κρατάς τους ανθρώπους υγιείς, αλλά να τους κρατάς στο σύστημα για να βγάλουν κέρδος!

Το ενεργειακό μας δίκτυο καταστρέφεται συστηματικά και αντικαθίσταται με μια μη βιώσιμη πηγή, που δεν είναι ούτε καθαρή ούτε φιλική προς το περιβάλλον. Είναι κάτι που μπορεί εύκολα να ελεγχθεί από την Ελίτ! Δεν έχει να κάνει πραγματικά με τη διατήρηση του περιβάλλοντος καθαρού, αλλά με τον έλεγχο.

Ουσιαστικά τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο αλλάζουν, διαστρέφονται έχοντας κατά νου έναν τελικό στόχο, μια Κυβέρνηση ενός κόσμου, μια παγκόσμια οικονομία και μια παγκόσμια θρησκεία!

Τι σε αυτόν τον κόσμο δεν διαστρέφεται; Ακόμα και οι εκκλησίες μας διαστρέφονται!

Πολλοί άνθρωποι που λένε ότι είναι Χριστιανοί δεν πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο μόνος δρόμος για τον ουρανό, κάποιοι δεν πιστεύουν καν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Θεός!

Ο Πάπας θεωρείται από πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα από τους Καθολικούς, ως παγκόσμιο θρησκευτικό ηγέτη. Οδηγεί τους ανθρώπους σε ένα σκοτεινό μονοπάτι που οδηγεί σε μια Παγκόσμια Θρησκεία! Η προσευχή μαζί με άλλες θρησκείες είναι αποστασία φίλοι μου, όχι αλλιώς!

Τι είπε ο απόστολος Παύλος στην εκκλησία της Θεσσαλονίκης για την αποστασία; Στο  2 Θεσσαλονικείς 2  τους είπε για μια επερχόμενη μεγάλη αποστασία που θα συνέβαινε πριν από την αρπαγή της εκκλησίας.

Όλα σε αυτόν τον κόσμο διαστρέφονται! Ο πολιτισμός μας, τα ήθη μας, οι αξίες μας, η οικονομία μας, η τροφή μας, η ενεργειακή μας προσφορά, η υγειονομική μας περίθαλψη, ακόμα και η πίστη μας! Τίποτα δεν ξεφεύγει από τη διαστροφή που διαπερνά τον κόσμο, τίποτα.

Ο κόσμος παρασύρεται, ξεγελιέται από τη σατανική εξαπάτηση, από τον πατέρα όλων των ψεμάτων, τον Σατανά!

Μας είπαν ότι τις τελευταίες μέρες θα ερχόντουσαν επικίνδυνοι καιροί, τώρα είναι μπροστά μας! Και αν είναι ήδη τόσο κακοί, τότε πόσο ακόμη θα μπορούσε να περάσει πριν από την αρπαγή της εκκλησίας και την έναρξη της περιόδου της Θλίψης;

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που περιορίζει το κακό και εμποδίζει τον Αντίχριστο να εμφανιστεί στη σκηνή, και ότι οι φίλοι μου είναι η εκκλησία γεμάτη το Άγιο Πνεύμα! Μόλις η εκκλησία απομακρυνθεί από τον κόσμο, τότε το κακό θα κυριαρχήσει ελεύθερα στον πλανήτη και ο Αντίχριστος θα αποκαλυφθεί, πυροδοτώντας την έναρξη της περιόδου της Θλίψης με την επιβεβαίωση μιας διαθήκης με πολλούς.

Τότε θα επιβεβαιώσει μια διαθήκη με πολλούς για μια εβδομάδα.
Αλλά στα μέσα της εβδομάδας θα τερματίσει τη θυσία και την προσφορά.
Και πάνω στην πτέρυγα των βδελυγμάτων θα είναι κάποιος που ερημώνει, μέχρις ότου η ολοκλήρωση, που είναι καθορισμένη να
χυθεί στον έρημο».

Ως πιστοί στον Ιησού Χριστό, γεμάτοι με Άγιο Πνεύμα, συγκρατούμε το κακό σε αυτόν τον κόσμο, τίποτα άλλο. Είναι με τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Μείνετε σταθεροί στην πίστη σας στον Θεό, αφήστε το Άγιο Πνεύμα να σας οδηγήσει και να σας καθοδηγήσει, χρησιμοποιήστε το θάρρος και τη δύναμή Του.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος προς τον παράδεισο, και αυτός ο τρόπος είναι να πιστέψεις και να αποδεχτείς τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και Σωτήρα σου!

Διαβάστε περισσότερα στο:  EndTimeBibleProphecy.Wordpress.com

 

Πηγή: newstarget.com

 

Πηγή

Προβολές : 658


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα