Ζούμε στη χώρα που αργόσχολες ψυχούλες ασχολούνται με μία Μποφίλιου και επίσης αργόσχολες ψυχούλες απαντούν (προς υπεράσπιση) για μία Μποφίλιου

Ζούμε στη χώρα που αργόσχολες ψυχούλες ασχολούνται με μία Μποφίλιου και επίσης αργόσχολες ψυχούλες απαντούν (προς υπεράσπιση) για μία Μποφίλιου

6 Δεκεμβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:659
Μοίρασέ το

 

 

 

Εδώ ο κόσμος σε πλανητική κλίμακα συγκλονίζεται και αλλάζει και σε αυτή τη βραχώδη γλώσσα της βαλκανικής χερσονήσου του μαλλί χτενίζεται.

Μας τα κάνατε τσουρέκια με την Μποφίλιου!

Ας κάνει ότι θέλει. Γελοιότητα είναι να ξεσπά “πόλεμος” για μία Μποφίλιου.

 

Το βέβαιο είναι πως δεν θ’ ασχολούμην ούτε στο ελάχιστο μ’ αυτό το σούργελο…
Το τραγικό, δεν είναι αυτή… το τραγικό είναι ο κόσμος που ασχολείται μαζί της… κι αυτός ο κοσμος, αποτελεί κομμάτι της ελληνόφωνης υποκουλτούρας που κυριαρχεί…  αυτής της υποκουλτούρας επιπέδου καταγώγιου, που χέστηκε για την Πατρίδα… αυτής που μπολιάζεται… αυτής που ψηφίζει…
Πιθανότητα σωτηρίας σ’ αυτά τα άτομα, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο…
ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ…ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…
ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΕΣ… 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ντρέπομαι και που την έβαλα στην ενότητα “Πολιτισμός”… Πρέπει να πω στον τεχνικό μου, να μου φτιάξει μια άλλη ενότητα, που να γράφει… ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

Γράφει η Πυθία

 

Αν είχα, τα @@ μου θα είχαν ζαλιστεί.

Τα τελευταία 24ωρα χαζεύω τα σόσιαλ μίντια.

Και βλέπω όρδές πικραμένων αργόχολων του διαδικτύου να ασχολούνται με τα ρούχα και τα ταξίδια μίας μετριότατης (κατά τη γνώμη της υπογράφουσας το παρόν κείμενο) καλλιτέχνιδος, την οποία με κάποιον τρόπο (και για άγνωστη αιτία) την έχει επιβάλλει ένα υποσύστημα και για κάποιον (άγνωστο) λόγο ένα τμήμα του πολιτικού, μιντιακού και πολιτιστικού υποσυστήματος την αντιμετωπίζει σαν ιερό τοτέμ.

Στη συνέχεια, άλλες ορδές αργόχολων πικραμένων του διαδικτύου, αντί να κοιτάζουν πως θα βγει ο χειμώνας και πως θα αλλάζουν τα πράγματα τσιρίζουν προς υπεράσπιση της μετριότατης καλλιτέχνιδος. Δημοσιογράφοι κάθονται και γράφουν κείμενα σε ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και κάθονται κάποιοι σοβαροί άνθρωποι και αναρωτιούνται “Ποια είναι η Μποφίλιου;”, “Τι είναι η Μποφίλιου”.

Εδώ ο κόσμος σε πλανητική κλίμακα συγκλονίζεται και αλλάζει και σε αυτή τη βραχώδη γλώσσα της βαλκανικής χερσονήσου του μαλλί χτενίζεται.

Μας τα κάνατε τσουρέκια με την Μποφίλιου!

Ας κάνει ότι θέλει.

Γελοιότητα είναι να ξεσπά “πόλεμος” για μία Μποφίλιου.

 

ΥΓ: Αν η Μποφίλιου είχε να πει κάτι πραγματικά ως τραγουδίστρια, οι ορδές των αργόσχολων θα ασχολούνταν τουλάχιστον με την ιδιότητά της και όχι με το με παρακμιακές – κιτς φωτογραφίσεις στα Λονδίνα.

 

Πηγή

Προβολές : 659


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.