Ζωτικής σημασίας! «Ο εμβολιασμός με mRNA του Covid-19 μπορεί να προκαλέσει σκλήρυνση κατά πλάκας». Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ζυρίχης και Προειδοποίηση ΠΟΥ

Ζωτικής σημασίας! «Ο εμβολιασμός με mRNA του Covid-19 μπορεί να προκαλέσει σκλήρυνση κατά πλάκας». Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ζυρίχης και Προειδοποίηση ΠΟΥ

1 Ιουνίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,207
Μοίρασέ το

 

273 Περιπτώσεις ΣΚΠ σε Ανεπιθύμητες Ενέργειες VAERS. Αλλά σύμφωνα με έναν επιστήμονα του MIT μπορεί να είναι πιθανώς 25.000

«Η μόλυνση από τον κοροναϊό SARS-CoV-2 μπορεί να οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων οξείας και επίσης χρόνιας νόσου. Τα ταχέως αναπτυσσόμενα εμβόλια είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων και έχουν αποδειχθεί ασφαλή.

Τόσο η φυσική λοίμωξη όσο και, σε πολύ μικρότερο βαθμό, οι εμβολιασμοί που βασίζονται στο mRNA μπορεί να συνοδεύονται από παροδικά αυτοάνοσα φαινόμενα ή εμφάνιση αυτοάνοσωννοσημάτων ».

Πόσες χιλιάδες και εκατομμύρια αναρτήσεις στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με την προειδοποίηση για την επικινδυνότητα των εμβολίων… κι όμως δισεκατομμύρια τα έκαναν…
Τώρα, πληρώνουν την αδιαφορία  και την υποταγή τους στην τρομοκρατία των σατανικών κυβερνήσεων και των ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Εισαγωγή Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Όλα τα συνδεδεμένα ιταλικά άρθρα Gospa News μπορούν να διαβαστούν στα Αγγλικά με διαθέσιμη αυτόματη μετάφραση

Αμερικανός επιστήμονας του MIT: «Τα εμβόλια για τον COVID-19 πιθανότατα προκάλεσαν πάνω από 25.000 νέες περιπτώσεις σκλήρυνσης κατά πλάκας (ΣΚΠ)»

«Δεδομένου ότι τα μέσα ενημέρωσης κρύβουν τα στοιχεία της αιτιότητας, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Τότε αναρωτηθείτε, γιατί το CDC παραμένει σιωπηλό; Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο για τα δεδομένα;».

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που προτείνει ο Steve Kirsh στο Substak του στο ανησυχητικό άρθρο «Τα εμβόλια για τον COVID-19 πιθανότατα έχουν προκαλέσει πάνω από 25.000 νέα περιστατικά σκλήρυνσης κατά πλάκας (ΣΚΠ)».

Ο Steven Todd Kirsch είναι Αμερικανός επιχειρηματίας. Έχει ξεκινήσει πολλές εταιρείες και ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που εφηύραν ανεξάρτητα το οπτικό ποντίκι. Ο Kirsch υπήρξε φιλάνθρωπος υποστηρικτής της ιατρικής έρευνας σχετικά με τα εμβόλια COVID-19. Ο Kirsch έλαβε Bachelor of Science και Master of Science στην ηλεκτρολογική μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης το 1980.

Στην ανάρτησή του αποκάλυψε τις ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν από το αμερικανικό σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης VAERS, αλλά κυρίως μια έρευνα που δημοσιεύτηκε ακόμη και από τον επίσημο ιστότοπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με την ονομασία «Ο εμβολιασμός Covid-19 μπορεί να προκαλέσει σκλήρυνση κατά πλάκας μέσω διασταυρούμενων κυττάρων CD4+ T που αναγνωρίζουν τον SARS-CoV-2 πρωτεΐνης ακίδας και πεπτίδια μυελίνης », στο οποίο οι συγγραφείς είναι γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ziirich στην Ελβετία (Νευρολογία και Νευροακτινολογία).

The Research Published by WHO and Multiple Sclersi Journal, τόμος 28, 2022 με αριθμό EP0942

Y. Qiu et αϊ. κυκλοφόρησαν μια ανατριχιαστική προειδοποίηση στην περίληψή τους, η οποία επιβεβαίωσε τις μελέτες πολλών άλλων επιστημόνων: 

«Η μόλυνση από τον κοροναϊό SARS-CoV-2 μπορεί να οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων οξείας και επίσης χρόνιας νόσου. Τα ταχέως αναπτυσσόμενα εμβόλια είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων και έχουν αποδειχθεί ασφαλή. Τόσο η φυσική λοίμωξη όσο και, σε πολύ μικρότερο βαθμό, οι εμβολιασμοί που βασίζονται στο mRNA μπορεί να συνοδεύονται από παροδικά αυτοάνοσα φαινόμενα ή εμφάνιση αυτοάνοσων νοσημάτων ».

«Αναφέρουμε εδώ δύο περιπτώσεις σκλήρυνσης κατά πλάκας (ΣΚΠ) με κλινικά και νέα ακτινολογικά σημεία που ξεκινούν σε στενή χρονική σχέση με εμβολιασμούς με βάση το mRNA πρωτεΐνης ακίδας (S)» μπορείτε να διαβάσετε στην εργασία.

Πολύ πικρό το συμπέρασμα των επιστημόνων:

«Λεπτομερείς μελέτες των CD4+ Τ κυττάρων προερχόμενων από περιφερικό αίμα και ΕΝΥ δείχνουν ότι η εμφάνιση ΣΚΠ σε αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να προκαλείται από κλώνους κυττάρων CD4+ Τ που διασταυρώνουν τα πεπτίδια και πεπτίδια που προέρχονται από πρωτεΐνη SARS-CoV-2 που προέρχονται από πρωτεΐνες μυελίνης, οι οποίες έχουν προηγουμένως εμπλακεί στην ΠΣ».

Fabio Giuseppe Carlo Carisio
© COPYRIGHT GOSPA NEWS
απαγόρευση αναπαραγωγής χωρίς εξουσιοδότηση 
ακολουθήστε τις ειδήσεις Gospa στο Telegram


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

GOSPA NEWS – ΑΝΑΦΟΡΕΣ COVID 19

GOSPA NEWS – ΕΡΕΥΝΕΣ WUHAN-GATES


Τα εμβόλια κατά του COVID πιθανότατα έχουν προκαλέσει πάνω από 25.000 νέα κρούσματα σκλήρυνσης κατά πλάκας (ΣΚΠ)

περίληψη των κυριότερων σημείων

από τον Steve Kirsh , που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Substack του

Όλοι οι σύνδεσμοι προς τα άρθρα του Gospa News προστέθηκαν στη συνέχεια λόγω της συνάφειάς τους με τα θέματα που εξετάζονται.

Μια περίληψη χαρτιού που εμφανίστηκε στον ιστότοπο του ΠΟΥ προκάλεσε μεγάλη αναταραχή επειδή έδειξε τον βιολογικό μηχανισμό για το πώς τα εμβόλια κατά του COVID μπορούν να προκαλέσουν σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σημείωση: ο σύνδεσμος σάς οδηγεί σε έναν «έλεγχο δεδομένων» που αποδεικνύει ότι η περίληψη ήταν στον ιστότοπο του ΠΟΥ επειδή ο ΠΟΥ το αφαίρεσε αφού το παρατήρησαν οι άνθρωποι.

Αυτό που δεν ανέφερε η εφημερίδα είναι πόσο συχνό είναι αυτό ή αν είναι αιτιολογικό. Σίγουρα φαίνεται αιτιολογικό, αλλά η αιτιότητα απαιτεί κάτι περισσότερο από απλή βιολογική αληθοφάνεια.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω:

  1. Πώς μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των κρουσμάτων (πάνω από 25.000)
  2. Πώς μπορείτε να αποδείξετε ότι πληρούνται και τα 5 κριτήρια αιτιότητας

Αυτό δείχνει επίσης ότι τοCDC είναι διεφθαρμένοότι κρύβει αυτές τις πληροφορίες. Θα μπορούσαν εύκολα να έχουν κάνει την ίδια έρευνα που έκανα εγώ και να επαληθεύσουν ότι πληρούνταν και οι πέντε απαιτήσεις αιτιότητας. Είστε έκπληκτοι που δεν το έκαναν αυτό;

Οι παρατηρήσεις (στο VAERS και στα έγγραφα που αναφέρονται παρακάτω) δεν μπορούν να εξηγηθούν με άλλο τρόπο. Εάν κάποιος έχει μια πιο εύλογη εξήγηση για την αύξηση κατά 28 φορές στα ποσοστά αναφοράς στο VAERS, είμαι άκυρο (για συμπτώματα που δεν σχετίζονται με το εμβόλιο, τα ποσοστά αναφοράς στα ερωτήματα είναι συγκρίσιμα).

Πολλές εργασίες υποστηρίζουν την υπόθεση ότι τα εμβόλια κατά του COVID προκαλούν σκλήρυνση κατά πλάκας

Ακολουθούν πέντε παραδείγματα:

  1. Μια σπάνια παρουσία μη διαγνωσμένης σκλήρυνσης κατά πλάκας μετά το εμβόλιο COVID-19
  2. Πρώτη εκδήλωση σκλήρυνσης κατά πλάκας μετά την ανοσοποίηση με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19
  3. Νέα διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας στο πλαίσιο της έκθεσης mRNA στο εμβόλιο COVID-19
  4. Υποτροπή της πολλαπλής σκλήρυνσης μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19: Συστηματική ανασκόπηση που βασίζεται σε αναφορά περιστατικού
  5. Το ίδιο το νέο χαρτί (που φαίνεται να μην μπορεί να βρεθεί τώρα ), αλλά δείτε το βίντεο του Dr. Been . Ακολουθεί ένας σύνδεσμος προς την έκδοση webarchive της εφημερίδας .

Το βίντεο του Dr. Been στο χαρτί

Ο Δρ. Been έκανε ένα εξαιρετικό βίντεο σε αυτό το χαρτί (όταν ήταν ακόμα στο site) το οποίο θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα επειδή εξηγεί τη βιολογική αληθοφάνεια για το πώς συμβαίνει αυτό.

Ακόμα κι αν το χαρτί εξαφανιστεί, δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε το κουδούνι. Τώρα ξέρουμε ότι είναι εύλογο.

Το ερώτημα VAERS για MS μας επιτρέπει να δείξουμε ότι όλα τα κριτήρια BH πληρούνται

Εδώ υπάρχουν 28 φορές περισσότερες περιπτώσεις σκλήρυνσης κατά πλάκας για το εμβόλιο για τον COVID σε σύγκριση με το εμβόλιο γρίπης . Αυτό είναι πρόβλημα. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία. οι απόλυτες μετρήσεις είναι πολύ μεγάλες (είναι άνοδος 16 σίγμα). Δείτε την ενότητα για τις λοιμώξεις του αυτιού και θα δείτε πώς φαίνονται οι μετρήσεις VAERS για ένα συμβάν που δεν σχετίζεται με τα εμβόλια.

Εδώ είναι το ερώτημα σχετικά με τη μυοκαρδίτιδα

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν 100 φορές περισσότερες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας για το εμβόλιο για τον COVID σε σύγκριση με το εμβόλιο για τη γρίπη που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι κάθε χρόνο (γι’ αυτό συμπεριέλαβα από το 2015 και μετά). Ουάου. Δεν είναι καταπληκτικό; Μερικοί άνθρωποι (όπως οι «ελεγκτές δεδομένων») πιστεύουν ότι το VAERS είναι σκουπίδια, αλλά μπορείτε να δείτε το σήμα, έτσι δεν είναι;

Αυτό το ερώτημα δείχνει για συμπτώματα που δεν είναι σημαντικά αυξημένα από τα εμβόλια για τον COVID, οι μετρήσεις είναι συγκρίσιμες με άλλα εμβόλια

Εδώ οι μετρήσεις για λοιμώξεις του αυτιού είναι ελαφρώς αυξημένες στο εμβόλιο κατά του COVID (15) έναντι του εμβολίου της γρίπης (11). Αν και μπορεί να είναι αλήθεια ότι η γρίπη και ο COVID αυξάνουν τις μολύνσεις των αυτιών, αυτό θα απαιτούσε περισσότερη έρευνα. Το σημαντικό εδώ είναι ότι οι # αναφορές είναι συγκρίσιμες για τη γρίπη και τον COVID  για αυτό το σύμπτωμα το οποίο πιστεύουμε ότι δεν αυξάνει τα εμβόλια.

Τα κριτήρια του Bradford Hill (BH) για τον προσδιορισμό της αιτιότητας

Τα κριτήρια Bradford Hill είναι ευρέως αναγνωρισμένα για τον καθορισμό της αιτιότητας. Εάν πληρούνται και τα 5 κριτήρια Bradford Hill , έχετε αιτιότητα.

Από τις γνώσεις από αυτό το νέο έγγραφο, έχουμε βιολογική αληθοφάνεια. Παρόλο που το χαρτί έχει φύγει, το βίντεο του Dr. Been εξηγεί τον μηχανισμό. Δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε το κουδούνι κάνοντας το χαρτί να «φύγει».

Όταν προσθέτουμε τα παραπάνω ερωτήματα VAERS, έχουμε ικανοποιήσει και τα 5 κριτήρια αιτιότητας. Μην παίρνετε τα λόγια μου για αυτό. Είμαι απλώς ένας υπερδιανομέας παραπληροφόρησης. Επιβεβαιώστε το μόνοι σας πηγαίνοντας στη λίστα ελέγχου.

Εκτίμηση του αριθμού των περιπτώσεων

Το VAERS υπο-αναφέρεται κατά έναν παράγοντα 41 για πολύ σοβαρούς τραυματισμούς . Λιγότερο σοβαρά συμβάντα όπου κάποιος δεν πεθαίνει αναφέρονται πολύ λιγότερο συχνά, π.χ. ένας συντελεστής υποαναφοράς 100 είναι λογικός.

Άρα το 273*100 δίνει μια πρόχειρη εκτίμηση 27.300 περιπτώσεων.

Ο λόγος που δεν έχουμε καλύτερο σύστημα για αυτό (πλήρης διαφάνεια των ανωνυμοποιημένων αρχείων) είναι επειδή στις φαρμακευτικές εταιρείες αρέσει έτσι γιατί αν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα VAERS μπορείτε να πείτε ότι το σύστημα είναι “αναξιόπιστο”. Οι αντι-κυνηγοί βασίζονται σε αυτό το επιχείρημα που κουνάει το χέρι όταν υποστηρίζει την αφήγησή τους.

Ποσοστά ιστορικού MS

Το ιστορικό ποσοστό νέων περιπτώσεων ΣΚΠ είναι περίπου 10.000 ετησίως . Υποψιάζομαι ότι και άλλα εμβόλια μπορεί να βοηθήσουν και σε αυτό.

Έλεγχος δεδομένων αυτού του άρθρου

Εάν θέλετε να «ελέγξετε τα δεδομένα» αυτό το άρθρο, απλώς δείξτε με στοιχεία ποια κριτήρια του Bradford Hill δεν πληρούνται. Προφανώς, πολλοί άνθρωποι σχολίασαν στο βίντεο του Dr. Been ότι τώρα έχουν μια εξήγηση για το γιατί έπαθαν σκλήρυνση κατά πλάκας μετά τον πυροβολισμό. Άρα δεν είναι καθόλου σπάνιο.

Περίληψη

Τα εμβόλια για τον COVID πιθανότατα έχουν προκαλέσει πάνω από 25.000 περιπτώσεις Σκλήρυνσης κατά Πλάκας. 

Το CDC αρνείται να αναγνωρίσει τη σύνδεση ακόμη και μετά την εμφάνιση του μηχανισμού.

Ούτε θα συμμετάσχουν σε κανένα διάλογο σχετικά με αυτό ή οποιοδήποτε άλλο από τα 770 σήματα ασφαλείας στο VAERS , συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η επιστήμη σήμερα. Τώρα όμως ξέρετε την αλήθεια.

Εάν πάθατε σκλήρυνση κατά πλάκας μετά τη λήψη εμβολίου για τον COVID, είναι πιο πιθανό να προκληθεί από το εμβόλιο, ειδικά εάν εμφανιστεί εντός 30 ημερών από την εμβολιασμό.

Steve Kirsh , που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Substack του


 

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,207


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα