ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ! Εμβόλια Pfizer mRNA: Κίνδυνοι πνευμονικής εμβολής, μυοκαρδίτιδας, θρόμβων αίματος.

ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ! Εμβόλια Pfizer mRNA: Κίνδυνοι πνευμονικής εμβολής, μυοκαρδίτιδας, θρόμβων αίματος.

19 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:470
Μοίρασέ το

 

 

Επιτέλους δόθηκαν στη δημοσιότητα τα δεδομένα της ανησυχητικής επιτήρησης του FDA.

 

 

 

Γι αυτή την έρευνα, και γι αυτά τα στοιχεία που δόθηκαν από τον FDA, τι έχουν να πουν οι… ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΤΙΠΟΤΑ;;;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΡΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΟ … ΔΗΘΕΝ “ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ”, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ…

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

Κάποια στιγμή, θα στηθούν στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ…

Και να το εύχονται αυτό, γιατί υπάρχει και το … ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ευελπιστώ στο λιντσάρισμα… θα το απολαύσω με όλη μου την ψυχή…

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Τις τελευταίες εβδομάδες, το British Medical Journal κατηγόρησε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων επειδή είχε αποκρύψει το αποτέλεσμα μιας μεγάλης μελέτης ενεργού φαρμακοεπαγρύπνησης, όχι μόνο με βάση μεμονωμένες και δωρεάν αναφορές στη βάση δεδομένων (EudraVigilance που διαχειρίζεται ο EMA στην Ευρωπαϊκή Ένωση και VAERS από το CDC στις ΗΠΑ), αντ’ αυτού εστίασε επίσης σε παρακολούθηση ορισμένων εμβολίων.

Η στατιστική έρευνα με την ονομασία « Παρακολούθηση της ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 μεταξύ ηλικιωμένων ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω» κυκλοφόρησε τελικά από τον FDA και δημοσιεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου 2022 από το εξειδικευμένο Journal of Vaccine and Elsevier από την Science Direct.

Ο πρώτος που υπογράφει είναι ο Hui-Lee Wong,  Αναπληρωτής Διευθυντής Καινοτομίας και Ανάπτυξης Γραφείο Βιοστατιστικής και Επιδημιολογίας, Κέντρο Βιολογικής Αξιολόγησης της  Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, Silver Spring, MD, ΗΠΑ. Η μελέτη επικεντρώνεται σε δεδομένα που καλύπτουν 30.712.101 ηλικιωμένους.

Παρακάτω αναφέρουμε την Περίληψη στην οποία η FDA επιβεβαίωσε τους συναγερμούς που κυκλοφόρησαν από πολλές άλλες μελέτες εδώ και δύο και πλέον χρόνια σχετικά με τον κίνδυνο 4 σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών μερικές φορές θανατηφόρες: πνευμονική εμβολή, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, διάχυτη ενδαγγειακή πήξη και ανοσοθρομβοπενία.

Αυτές είναι οι ίδιες παρενέργειες που καταγγέλλει το Gospa News σε πολλά επιστημονικά άρθρα που βασίζονται σε κλινικές έρευνες ή λογοτεχνικές μελέτες.

Το τεράστιο ανησυχητικό ζήτημα αφορά την πνευμονική εμβολή επειδή ο κίνδυνος αυτής της αυτοάνοσης βλάβης με ορούς mRNA επισημάνθηκε από δύο κινεζικά πανεπιστήμια τον Οκτώβριο του 2020, όταν οι επιστήμονες ζήτησαν να σταματήσουν την κλινική προηγμένων δοκιμών σε ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια και να ξαναρχίσουν την έρευνα από το ξεκινώντας από ποντίκια.

 

Αντίθετα, αυτή η μελέτη αγνοήθηκε από την επιστημονική κοινότητα και οι FDA, CDC, EMA και στην Ιταλία η AIFA συνέχισε με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης υπό τον Τύπο της βούλησης των δυτικών κυβερνήσεων, κυρίως των ΗΠΑ, της ΕΕ, της Γερμανίας και της Ιταλίας, η οποία ασκήθηκε πίεση από Bill Gates, Pfizer και GSK (συνεργάτης Pfizer) όπως δείξαμε σε πολλές έρευνες του κύκλου WuhanGates.

 

Πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν από αυτές τις επιλογές;

 

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ σημαντικοί περιορισμοί σε αυτήν τη μελέτη του FDA. Πρώτα απ ‘όλα, η μελέτη αναφέρει στατιστικά στοιχεία που αφορούν μόνο το εμβόλιο mRNA που παράγεται από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer στη Νέα Υόρκη και όχι το παρόμοιο από τη Moderna στο Cambridge.

Αυτό μπορεί να καθορίστηκε από την ακριβή επιθυμία να μην κουνηθεί το δάχτυλο στη βιοτεχνολογία της Moderna, η οποία χρηματοδοτήθηκε απευθείας από τον Gates και την κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω τριών μέσων: Operation Warp Speed ​​(την οποία η Pfizer αποκήρυξε), επιχορηγήσεις από τη στρατιωτική υπηρεσία DARPA του Πενταγώνου και αυτά του NIAID του Anthony Fauci.

Όπως γνωρίζουμε καλά, χάρη σε αυτά τα χρήματα, η Big Pharma του Cambridge κατάφερε να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη δραστική ουσία του αντι-Covid εμβολίου της τον Μάρτιο του 2019, ή εννέα μήνες πριν από την πανδημία Covid-19.

Ένα άλλο κάπως ύποπτο ζήτημα είναι ότι ο FDA , αφού ενέκρινε δισθενείς ενισχυτές ακόμη και για μωρά 6 μηνών, συνεχίζει να πιστεύει αυθαίρετα ότι ο κίνδυνος αυτών των πολύ σοβαρών παρενεργειών είναι χαμηλότερος από αυτόν που προέρχεται από μια συμπτωματική μόλυνση με Covid-19, αν και Μέχρι τώρα, κάθε γιατρός στη γη γνωρίζει ότι μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί με αντιφλεγμονώδη, αντιικά και αντιβιοτικά εάν χορηγηθεί με τα πρώτα συμπτώματα (και όχι μετά τα 72, όπως υποστηρίζεται από το ποινικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας ).

Το τρίτο στοιχείο που κάνει αυτή την έρευνα ελάχιστα χρήσιμη για την κατανόηση της πραγματικής σοβαρότητας των ανεπιθύμητων ενεργειών του γονιδιακού ορού Comirnaty της Pfizer-Biontech προέρχεται από το γεγονός ότι περιορίζεται σε άτομα άνω των 65 ετών, ενώ  οι πιο σοβαρές παρενέργειες και οι ανεξήγητες ξαφνικές ασθένειες είναι ακόμη πιο συνηθισμένο μεταξύ των κάτω των 4 ετών και ακόμη περισσότερο μεταξύ των κάτω των 20 ετών.

Γι’ αυτό, αν και η μελέτη του FDA επιβεβαιώνει αυτό που ήδη υποστηρίζουν χιλιάδες σοβαροί γιατροί και επιστήμονες εδώ και δύο χρόνια, εξακολουθεί να αποδεικνύεται ότι είναι υπερβολικά υπέρ της Big Pharma που επηρεάζει τις επιλογές των δυτικών κυβερνήσεων εδώ και χρόνια.

Ακολουθεί η περίληψη και ένα σχολιαστικό άρθρο του επιστημονικού δημοσιογράφου του The Epoch Time Zachary Stieber.

Fabio Giuseppe Carlo Carisio
© COPYRIGHT GOSPA NEWS


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

GOSPA NEWS – WUHAN-GATES ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΩΝ COVID-19 & VACCINES

 

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 470


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα