Ηθικόν δίδαγμα: ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΡΑ...

Ηθικόν δίδαγμα: ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΡΑ...

15 Μαΐου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,055
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και συμφωνώ…

 

Ένα εύκολο Quiz! Ο «γαλάζιος» θεοσεβούμενος – παντρεμένος βουλευτής και η 29χρονη γραμματέας που πήρε την θέση της πρώην αφού απεδείχθη με καλύτερα «προσόντα» εν ώρα εργασίας.

 

Είναι καρατσεκαρισμένο, φίλτατοι…

Σεν υπάρχει μεγαλύτερη ΛΕΡΑ, από τους ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΥΣ…

Η ΥΠΟΚΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΑΒΑΝΙ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ…

Γι αυτό, όπου βρίσκετε “θεοσεβούμενους” πολιτικούς, ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ…

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ…

Στην ουσία, είναι ΚΡΥΠΤΟΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 



Εκείνος είναι πάνω από 50 και εκείνη κάτω από 30. Εκείνος είναι παντρεμένος, άνθρωπος που στηρίζεται στο θεοσεβούμενο προφίλ που πλασάρει στους ψηφοφόρους του της συντηρητικής παράταξης.

Εκείνη ξεκίνησε ως γραμματέας μια νεαρή που αναβαθμίστηκε γρήγορα γιατί είχε… «προσόντα» σε επικεφαλής του γραφείου του.

Όπως ακριβώς δηλαδή έγινε με την προηγούμενη στενότατη συνεργάτρια του το 2019 (που πρωτοκατέβηκε για βουλευτής στην περιφέρεια του) πριν αντικατασταθεί ως αντ’ αυτού από τη νυν.

«Στη φοιτητριούλα που σ’ έχει ερωτευτεί, θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή…», τραγούδαγε προφητικά κάποτε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Τώρα όμως που η προεκλογική περίοδος τα ψάχνει όλα η άσπονδοι φίλοι ενημερώνουν δεξιά και αριστερά για τον κανακάρη.

Και είναι πολλοί που του την έχουνε στημένη στη γωνία «του άντρα του πολλά βαρύ»  φιλοδοξεί να συμμετάσχει (όπως δήλωνε και παλιά) στην επόμενη κυβέρνηση, παρακαλώντας νυχθημερόν το Μαξίμου να τον υπουργοποιήσει.

 

ΥΓ

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

 

Πηγή

Προβολές : 1,055


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα