Ηλίας Μίχος: “”Αν δεν αποφυλακιστώ μέχρι τον Δεκέμβρη θα σας πάρω όλους στον τάφο μου”. Ο ρόλος του συνταξιούχου Αεροπαγίτη!!!

Ηλίας Μίχος: “”Αν δεν αποφυλακιστώ μέχρι τον Δεκέμβρη θα σας πάρω όλους στον τάφο μου”. Ο ρόλος του συνταξιούχου Αεροπαγίτη!!!

9 Νοεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,024
Μοίρασέ το

 

Οι φίλοι του παιδοβιαστή σε ΕΛΑΣ και δικαιοσύνη!

Το τηλεφώνημα από την φυλακή και το μήνυμα που έστειλε με φίλο του αστυνομικό που υπηρετεί στο ΑΤ Ομονοίας σε πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης ο Ηλίας Μίχος!

 

 

 

 

 

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοητική ικανότητα και έχει γίνει από την πρώτη στιγμή κατανοητό, πως αυτό ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, έχει πολλά και σημαίνοντα πρόσωπα στην ατζέντα των βιασμών της 12χρονης…

Οι απειλές του, έχω την αίσθηση πως… θα τον φέρουν στην θέση του…ΕΠΣΤΕΪΝ…

Σιγά μην τον αφήσουν να ζήσει τα … μεγάλα κεφάλια των παιδοβιαστών…

Βέβαια, ενέχει και η περίπτωση να φοβούνται πως έχει δώσει στοιχεία και σε άλλους, προς φύλαξη…

Οπότε σ’ αυτή την περίπτωση, μην σας κάνει εντύπωση αν οι … εντιμότατοι δικαστές και εισαγγελείς τον κρίνουν… “αθώο”!!!

Μην ξεχνάτε πως ζούμε στην πλέον διεφθαρμένη και διεστραμμένη χώρα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Άρη Σπίνου
 

Οι συλλήψεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό για όσους γνωρίζουν την δικογραφία θεωρούνται αστείες ως προς τα πρόσωπα που θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί ή τουλάχιστον να έχουν προσέλθει για εξηγήσεις.

Αντί αυτού το κατώφλι της ανακρίτριας έχουν περάσει πρόσωπα άγνωστα ενώ οι γνωριμίες του Μίχου όπως έχει αποδειχθεί μόνο αυτούς δεν συμπεριλάμβανε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση πριν λίγες μέρες ο Ηλίας Μίχος επικοινώνησε με φίλο του αστυνομικό που υπηρετεί στο ΑΤ Ομονοίας.
Το τηλέφωνο που χρησημοποίησε ο αστυνομικός δεν άνηκε στον ίδιο αλλά σε καταστηματάρχη της περιοχής.
Ο Μίχος του ζήτησε να μεταφέρει σε κοινό τους γνωστό, που είναι κολλητός φίλος πρωτοκλασάτου υπουργού ότι “αν δεν βγω από την φυλακή μέχρι να γίνει το δικαστήριο μου θα τους πάρω στο τάφο μου, μαζί”.
Ο αστυνομικός προσπάθησε να το καθησυχάσει αλλά ο Μίχος ήταν εκνευρισμένος.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο edolio5 ότι μεταξύ άλλων που μίλησε ο Μίχος ήταν και ένας συνταξιούχος αεροπαγίτης.
Το τι ειπώθηκε  ανάμεσα τους δεν μας είναι γνωστό.
Μας δημιουργείται όμως μια απλή απορία.
Τι μπορεί να κουβέντιασε ένας κατηγορούμενος με τέτοια ειδεχθή εγκλήματα με έναν π. ανώτατο δικαστικό που δεν ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου;
Είχε εμπλοκή ο π. δικαστικός με τις “δουλειές” του Μίχου ;

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,024


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα