ΗΛΙΑΣ: ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

ΗΛΙΑΣ: ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

5 Δεκεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:460
Μοίρασέ το

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΟΡΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ.

 

Έχω γράψει πολλές φορές, πως οι καλλίτεροι αρθρογράφοι και οι καλλίτεροι ρεπόρτερ, είστε εσείς… οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… και για μένα, η γνώμη σας έχει βαρύτητα.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και για τα σχόλιά σας…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Προσέξτε τα γράμματα στην παρακάτω εικόνα και θα καταλάβετε γιατί και Η ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, όπως πολύ ορθά γράφει ο ΗΛΙΑΣ, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το κρυφό νόημα αυτής της ημέρας…
ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡ λέει:

 

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ,
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ,
ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΠΕΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΟΣ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΥΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΟΡΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ.

ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΠΛΩΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΕΣ ME TIΣ ΑΜΑΞΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ, ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ.
ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ.
ΜΑΥΡΟΙ, ΛΕΥΚΟΙ, ΚΙΤΡΙΝΟΙ, ΜΕΛΑΜΨΟΙ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ
ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΟΥ.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 460


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα