Ημέρα Βετεράνων 11 Νοεμβρίου – Σταματήστε να πεθαίνετε για την σατανιστική (μασονική) εβραϊκή ηγεμονία

Ημέρα Βετεράνων 11 Νοεμβρίου – Σταματήστε να πεθαίνετε για την σατανιστική (μασονική) εβραϊκή ηγεμονία

11 Νοεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:553
Μοίρασέ το

 

Για χρόνια τώρα, και οι τέσσερις κλάδοι του στρατού έχουν κάνει ό,τι μπορούσαν για να αποκλείσουν νέους, πατριώτες λευκούς άνδρες σαν εσάς από το να έχουν θέση στις τάξεις τους.

 

Το έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος.

 

Υπήρξαν πολύ ειλικρινείς δείχνοντάς σας πώς νιώθουν για εσάς και τη φυλή σας και διασφάλισαν ότι θα παραδοθείτε για προαγωγές υπέρ ατόμων με μικρότερη προσόντα απλώς και μόνο επειδή.

 

recruitment-down.jpeg
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, μετέτρεψαν τον αμερικανικό στρατό σε πουστηδες και …. ξέμειναν από στράτευμα…
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ…
ΑΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ’ ΕΜΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
«Αν είσαι λευκός, τότε σε ό,τι αφορά τον στρατό των ΗΠΑ, είσαι χαμηλός άνθρωπος στον πόλο του τοτέμ. 
Χαμηλότερα από τις γυναίκες. Χαμηλότερος από τους άνδρες άλλων φυλών. 
Κάτω από τους ομοφυλόφιλους. Χαμηλότερα από τα τραγανά. 
Είσαι πιο χαμηλά από την κοιλιά ενός φιδιού σε αυλάκι βαγόνι. “
Του Μάικ Στόουν
(henrymakow.com)
Είναι διάρκειας 30 δευτερολέπτων και περιλαμβάνει μια διμοιρία νεαρών λευκών ανδρών που πέφτουν με αλεξίπτωτο από ένα ελικόπτερο. Δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα, τρανς, ομοφυλόφιλος ή έγχρωμος. Τίποτα άλλο παρά αποφασιστικά και χαμογελαστά λευκά πρόσωπα.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, έτσι δεν είναι; Σημαίνει ότι ο στρατός σας θέλει πίσω και είναι πρόθυμοι να βουτήξουν.
Αυτή είναι η παλιά σου φίλη, αυτή που σε πέταξε και έφυγε τρέχοντας με την καλύτερή σου φίλη, λέγοντας ότι λυπάται και θέλει να φιληθεί και να μακιγιαριστεί.
Είναι η πρώην σύζυγός σας που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και πήρε το σπίτι σας, τα χρήματά σας και όλα τα παιδιά και στη συνέχεια ζήτησε από έναν γλοιώδη δικαστή να σας βάλει περιοριστικό διάταγμα και να σας αρνηθεί όλα τα δικαιώματα επίσκεψης, λέγοντας έκανε ένα λάθος και σε θέλει πίσω στη ζωή της.
Είναι το αφεντικό που σε απέλυσε μπροστά στους συναδέλφους σου, σε συνόδευσε από την ασφάλεια έξω από το κτίριο και προσπάθησε να εμποδίσει την ανεργία σου, καλώντας και παρακαλώντας σε να επιστρέψεις.
Θα το πέσεις;
Για χρόνια τώρα, και οι τέσσερις κλάδοι του στρατού έχουν κάνει ό,τι μπορούσαν για να αποκλείσουν νέους, πατριώτες λευκούς άνδρες σαν εσάς από το να έχουν θέση στις τάξεις τους. Το έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος. Υπήρξαν πολύ ειλικρινείς δείχνοντάς σας πώς νιώθουν για εσάς και τη φυλή σας και διασφάλισαν ότι θα παραδοθείτε για προαγωγές υπέρ ατόμων με μικρότερη προσόντα απλώς και μόνο επειδή.
Αν είσαι λευκός, τότε όσον αφορά τον στρατό, είσαι χαμηλών τόνων στον πόλο του τοτέμ. Χαμηλότερα από τις γυναίκες. Χαμηλότερος από τους άνδρες άλλων φυλών. Κάτω από τους ομοφυλόφιλους. Χαμηλότερα από τα τραγανά. Είσαι πιο χαμηλά από την κοιλιά ενός φιδιού σε αυλάκι βαγόνι. 
Τώρα όμως σε θέλουν πίσω.

US-tanks.jpeg

Προφανώς, αφού έχασαν έναν πόλεμο από έναν στρατό βοσκών στο Αφγανιστάν, έχασαν έναν πόλεμο αντιπροσώπων από τη Ρωσία στην Ουκρανία και με έναν πιθανό τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στον ορίζοντα, οι άνθρωποι που διοικούν τον στρατό μας κατάλαβαν επιτέλους το τεράστιο λάθος που έκαναν». έχω φταίξει. 
Γνωρίζουν ότι ο στρατός δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς λευκούς άνδρες σε βασικές θέσεις. Γνωρίζουν ότι ο στρατός είναι ανίκανος να κερδίσει έναν πόλεμο εναντίον οποιουδήποτε με το προσωπικό που διαθέτει αυτή τη στιγμή. Άρα σε θέλουν πίσω. Σε παρακαλούν να επιστρέψεις. Και δεν ντρέπονται.
Κόλαση Όχι, δεν θα πάμε!
Εάν είστε ένας νεαρός λευκός άνδρας ή μια νεαρή γυναίκα που διαβάζει αυτό, τότε η μόνη έξυπνη και κατάλληλη απάντηση σε αυτό το διαφημιστικό και σε οποιονδήποτε υπάλληλο στρατολόγησης ή σχολείου που προσπαθεί να σας εξαπατήσει να καταταγείτε στο στρατό είναι μια ηχηρή, “Κόλαση, όχι! “
Μόλις πριν από λίγους μήνες ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών στρατολογούσε ανοιχτά ομοφυλόφιλους και κυμάτιζε τη σημαία του ουράνιου τόξου. Τώρα θέλουν να δέχεσαι εντολές από τους ίδιους ομοφυλόφιλους.
Μόλις πριν από λίγους μήνες το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών ανέθεσε σε μια drag queen να γίνει ο πρώτος τους «ψηφιακός πρεσβευτής». Σκέψου το. Οι ναύαρχοι που διευθύνουν το σόου στο Πεντάγωνο στην πραγματικότητα θεώρησαν ότι ήταν καλή ιδέα να αντιπροσωπεύει το Πολεμικό Ναυτικό μια ομοφυλόφιλη drag queen. Ήταν οι Village People και το ομοφυλόφιλο τραγούδι τους «In the Navy» κυριολεκτικά ζωντανεύει. Τώρα θέλουν να τα ξεχάσεις όλα αυτά και να μπεις στο τσίρκο.
Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για κανέναν λευκό να καταταγεί στο στρατό και να «παλέψει για την πατρίδα του» σε καμία περίπτωση. Γιατί θα έπρεπε; Η χώρα δεν χαρίζεται γι’ αυτόν. Γιατί να δίνει δεκάρα για τη χώρα; Οι λευκοί άνδρες πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, όχι ένας διεφθαρμένος, μη εκλεγμένος ψεύτικος πρόεδρος και οι χειριστές του. 
Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να καταταγείτε στον στρατό. Όπως καλύψαμε προηγουμένως , όταν γίνεσαι στρατός γίνεσαι συνένοχος στη δολοφονία παιδιών. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο στρατός μας πολεμά τους πολέμους του και δεν αλλάζει σύντομα.
Το 2003, ο στρατός μας βομβάρδισε αδιακρίτως πολιτικούς στόχους στο Ιράκ, σκόπιμα δολοφονώντας όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Δεν ήταν διαφορετικός από τον τρόπο με τον οποίο το Ισραήλ σκόπιμα δολοφονεί παιδιά στην Παλαιστίνη σήμερα. 
Ο στρατός μας έκανε το ίδιο πράγμα στη Συρία. Το ίδιο πράγμα στο Βιετνάμ. Το ίδιο και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το έκαναν από τον Εμφύλιο Πόλεμο, όταν ο στρατηγός Γουίλιαμ Σέρμαν, υπό τις άμεσες διαταγές του Προέδρου Αβραάμ Λίνκολν, έτρεξε σκληρά πάνω από τις νότιες πολιτείες.
Ο στρατός του Σέρμαν δολοφόνησε και βίασε γυναίκες και παιδιά, έκαψε αγροκτήματα και πόλεις, έσφαξε άλογα και ζώα φάρμας και δεν άφησε κανένα ζωντανό ον ζωντανό, ούτε καν μια λεπίδα χόρτου.
Αυτή η μέθοδος πολέμου λειτούργησε τόσο καλά, που την ακολουθούμε από τότε. 

griggs.jpeg

Σύμφωνα με την Κέι Γκριγκς, σύζυγο υψηλόβαθμου στρατιωτικού, σχεδόν όλοι οι ανώτεροι στρατιωτικοί είναι ομοφυλόφιλοι. ( https://henrymakow.com/2023/02/insiders-wife-exposed-us-military.html )
Ίσως επειδή αυτοί οι ομοφυλόφιλοι αξιωματικοί βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν ως παιδιά, ή ίσως επειδή έχουν πάει στη σκοτεινή πλευρά και κυριολεκτικά λατρεύουν τον διάβολο και τις λεγεώνες του, αλλά φαίνεται να απολαμβάνουν μια αρρωστημένη, σεξουαλική απόλαυση να καταστρέφουν την αθωότητα των παιδιών και να τα δολοφονούν. Από όσα γνωρίζουμε, είναι συμμετέχοντες σε θυσίες παιδιών που επιστρέφουν στους Χαναναίους. Αυτοί είναι άρρωστοι, άρρωστοι άνθρωποι, και αν στρατολογηθείς, θα είσαι συνένοχος στα εγκλήματά τους, συνένοχος στη δολοφονία παιδιών.
Αυτή η νέα διαφήμιση του Στρατού έχει πάνω από 60.000 προβολές, αλλά μόνο 475 “μου αρέσει” και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η πλειονότητα αυτών των “μου αρέσει” είναι ψεύτικα. Τα πραγματικά σχόλια είναι καυστικά και είναι θέμα χρόνου να καταργηθούν όλα.
Άνθρωποι με κοινή λογική, ευφυΐα και αυτοσεβασμό λένε στον στρατό να κάνει μια πεζοπορία. Θα πρέπει να κάνετε το ίδιο.
—-
Ο Mike Stone είναι ο συγγραφέας του Teen Boy’s Success Book: the Ultimate Self-Help Book for Boys; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να γίνετε άντρας : https://amzn.to/3o0BQdO And A New America, μια σκοτεινή κωμωδία που διαδραματίζεται την ημέρα των εκλογών το 2016: http://amzn.to/2qsgbsf

 

 

Πηγή

Προβολές : 553


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα