Ηνωμένο Βασίλειο: Ο εξέχων υποστηρικτής του Lockdown Παραδέχεται ότι έκανε Λάθος

Ηνωμένο Βασίλειο: Ο εξέχων υποστηρικτής του Lockdown Παραδέχεται ότι έκανε Λάθος

25 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:183
Μοίρασέ το

 

Σε ένα νέο βιβλίο με τίτλο The Year the World Went Mad, ο Woolhouse εκφράζει τη λύπη του για τη συμμετοχή της SAGE στην προώθηση μέτρων αποκλεισμού που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές, αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να καθυστερήσουν την εξάπλωση του ιού.

Ενώ εκείνοι που προειδοποίησαν σωστά ότι τα λουκέτα θα προκαλούσαν καταστροφή δαιμονοποιήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, συκοφαντήθηκαν, ακυρώθηκαν και αποπλανήθηκαν. 

Ποια τιμωρία, αν υπάρχει, θα αντιμετωπίσουν οι υποστηρικτές των λουκέτων που τα έκαναν όλα λάθος;

Πιθανώς καμία.

Το μεγαλύτερο και το πλέον καταστροφικό πείραμα που έγινε ποτέ…ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Μια “συγνώμη” χωρίς τιμωρία, είναι για τα σκουπίδια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος– 23 Φεβρουαρίου, 2022 , PSI
Γράφει ο Paul Joseph Watson


Ο καθηγητής Mark Woolhouse (φωτογραφία), ο οποίος συμβούλευε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, παραδέχεται σε ένα νέο βιβλίο ότι έκανε λάθος και ότι ποτέ δεν εξετάστηκε σωστά η καταστροφή που προκαλούν τα λουκέτα (lockdowns).

Ο Woolhouse είναι μέλος του SPI-M, της ομάδας μοντελοποίησης του SAGE, της ομάδας που συμβουλεύει τη βρετανική κυβέρνηση σχετικά με τα μέτρα lockdown.

Η SAGE έχει γίνει διαβόητη για τις συνεχείς προβλέψεις σεναρίων καταστροφής COVID που ποτέ δεν πλησιάζουν ούτε καν στο ελάχιστο των Αντιεπιστημονικών και αυθαίρετων υποθέσεων της, όπως η περσινή προειδοποίηση ότι το Omicron θα μπορούσε να προκαλέσει 6.000 θανάτους την ημέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς αυστηρότερους περιορισμούς.

Ακριβώς όπως το SAGE έκανε θεαματικό λάθος νωρίτερα το καλοκαίρι, χωρίς να επιβληθούν σημαντικά αυστηρότεροι περιορισμοί, το Omicron δεν προκάλεσε ούτε κατά διάνοια αυτό το επίπεδο θανάτων.

Σε ένα νέο βιβλίο με τίτλο The Year the World Went Mad, ο Woolhouse εκφράζει τη λύπη του για τη συμμετοχή της SAGE στην προώθηση μέτρων αποκλεισμού που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές, αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να καθυστερήσουν την εξάπλωση του ιού.

“Γνωρίζαμε από τον Φεβρουάριο [του 2020], πόσο μάλλον από τον Μάρτιο, ότι ο αποκλεισμός δεν θα έλυνε το πρόβλημα. Απλώς θα το καθυστερούσε”***, δήλωσε ο Woolhouse, προσθέτοντας ότι κανείς στην κυβέρνηση δεν φάνηκε να αναγνωρίζει την αποτυχία αυτής της στρατηγικής.

(*** Σημ.: Αντιεπιστημονικές ανοησίες, ουδέποτε έχει αποδειχθεί οτι ο εγκλεισμός/λουκέτο επηρεάζει την εξέλιξη μιας επιδημίας )

Η πρώιμη παγκόσμια ανταπόκριση στην πανδημία ήταν θλιβερά ανεπαρκής“, λέει ο Woolhouse, προσθέτοντας ότι ο ΠΟΥ επαινώντας την Κίνα για τη δρακόντεια προσέγγιση “μηδέν COVID” έθεσε το σκηνικό για παρόμοιες καταστροφές σε όλο τον κόσμο.

Ο Woolhouse ρωτήθηκε γιατί οι κυβερνήσεις άρχισαν να επιβάλλουν τέτοιους βάναυσους περιορισμούς χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειές τους.

Ποτέ δεν υπήρξε σε κανένα στάδιο, ακόμη και μέχρι το επόμενο έτος, οποιαδήποτε μορφή ανάλυσης των βλαβών που προκαλούν τα λουκέτα”, δήλωσε ο Woolhouse. “Εξετάστηκαν καν; Δεν έχω δει καμία απόδειξη ότι εξετάστηκαν και αυτό είναι πολύ, πολύ ανησυχητικό”.

Ήδη από τον Απρίλιο του 2020, η SAGE έλαβε πληροφορίες που επιβεβαίωναν ότι τα lockdowns “θα κόστιζαν τρεις φορές περισσότερα χρόνια από την ίδια την ασθένεια”, αλλά δεν ελήφθη ουσιαστικά καθόλου υπόψη το γεγονός ότι “οι άνω των 70 ετών είχαν τουλάχιστον 10.000 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από ό,τι οι κάτω των 15 ετών”.

Στη συνέχεια, η κυβέρνηση είπε ψέματα στο κοινό, ισχυριζόμενη ότι ο ιός “δεν κάνει διακρίσεις”, παρόλο που αυτό ήταν προφανώς αναληθές.

Άκουσα [το επίσημο] επιχείρημα να καρατομείται ως εξής: όλοι πέθαναν, αλλά τουλάχιστον κανείς δεν σώθηκε άδικα”, δήλωσε ο Woolhouse, προσθέτοντας: “Το BBC News υποστήριξε αυτή την εσφαλμένη αντίληψη αναφέροντας τακτικά σπάνιες τραγωδίες που αφορούσαν άτομα χαμηλού κινδύνου σαν να ήταν ο κανόνας”.

Ενώ εκείνοι που προειδοποίησαν σωστά ότι τα λουκέτα θα προκαλούσαν καταστροφή δαιμονοποιήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, συκοφαντήθηκαν, ακυρώθηκαν και αποπλανήθηκαν, ποια τιμωρία, αν υπάρχει, θα αντιμετωπίσουν οι υποστηρικτές των λουκέτων που τα έκαναν όλα λάθος;

Πιθανώς καμία.


Δείτε περισσότερα εδώ: summit.news

 

Πηγή

Προβολές : 183


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα