ΗΠΑ: Αύξηση των θανάτων στο στρατό κατά 1100%

ΗΠΑ: Αύξηση των θανάτων στο στρατό κατά 1100%

2 Απριλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,273
Μοίρασέ το

 

 

Μια στρατιωτική βάση δεδομένων που διέρρευσε από το Υπουργείο Άμυνας μας δείχνει ότι ενώ στο κοινό έλεγαν ότι πρόκειται για «κρίση των μη εμβολιασμένων», ο Υπουργός Άμυνας και η Ανώτατη Διοίκηση γνώριζαν ότι το 71% όλων των νέων κρουσμάτων ήταν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

Το Υπουργείο Άμυνας γνώριζε τι έκαναν και η αρμόζουσα κατηγορία είναι γενοκτονία.

Τι είπε αμερικανός στρατηγός και δεν εισακούστηκε;;;

Προσέξτε καλά την φωτογραφία…

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ… ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και ο Μητσοτάκης, αποκάλεσε “θεό” τον Μπουρλά της Pfizer, που θα τον ευγνωμονεί όλος ο κόσμος… ΠΑΡΑΝΟΙΑ…

 

 

Απομαγνητοφώνηση από video του καναλιού Απαγορευμένη Γνώση“.

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Οι νέοι άνδρες και γυναίκες που έχουν προσφερθεί εθελοντικά για να προστατεύσουν τις κοινότητές τους ως μέλη του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών δέχονταν επίθεση από την ίδια την κυβέρνησή τους για πάνω από έναν αιώνα, έγιναν αντικείμενα πειραματισμού σαν ζώα εργαστηρίου, με αέριο μουστάρδας, πλουτώνιο, Agent Orange και απεμπλουτισμένο ουράνιο.

Ωστόσο αυτό που βιώνουμε τώρα είναι η τελική καταστροφή ολόκληρου του αμερικανικού στρατού από μέσα.

 

Όσοι έχουν αρκετή λογική να αρνηθούν τις ενέσεις γονιδιακής θεραπείας αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη στρατιωτική τους υπηρεσία.

 

Οι  υπηρετούντες στις ειδικές δυνάμεις ναυτικού, αεροπορίας και πεζικού που αρνήθηκαν το τρύπημα δεν έλαβαν την ανάπτυξη (deployment), ούτε καν την άδεια να ταξιδέψουν για ιατρική περίθαλψη.

 

Αλλά περισσότερα από τα δύο τρίτα του στρατού των ΗΠΑ έχουν επιλέξει να λάβουν αυτή την ένεση που αλλάζει τη ζωή, η οποία έχει πλέον αποδειχθεί καταστροφική.

 

Ο δικηγόρος Todd Callender, ο οποίος εκπροσωπεί τους US Navy SEALs απέναντι στον πρόεδρο Joe Biden, ανέφερε πρόσφατα αύξηση 1100% στους στρατιωτικούς θανάτους των ΗΠΑ ως αποτέλεσμα αυτών των ενέσεων mRNA και, με βάση τα τελευταία δεδομένα τους, αναμένουν ότι αυτός ο αριθμός  σύντομα θα αυξηθεί πάνω από 5000%.

 

Μια στρατιωτική βάση δεδομένων που διέρρευσε από το Υπουργείο Άμυνας μας δείχνει ότι ενώ στο κοινό έλεγαν ότι πρόκειται για «κρίση των μη εμβολιασμένων», ο Υπουργός Άμυνας και η Ανώτατη Διοίκηση γνώριζαν ότι το 71% όλων των νέων κρουσμάτων ήταν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

 

Το Υπουργείο Άμυνας γνώριζε τι έκαναν και η αρμόζουσα κατηγορία είναι γενοκτονία.

 

[TruNews clip] Todd Callender: «Αν δείτε όλη την τεκμηρίωση –  την τεκμηρίωση του εμβολίου της Pfizer – κάναμε φασματομετρία μάζας στα φιαλίδιά τους. Ξέρουμε τι υπάρχει σε αυτά τα πράγματα.

 

»Και στην πραγματικότητα, παραδέχτηκαν ακόμη και ότι πρόσθεσαν μια πρωτεΐνη HIV στα εμβόλια με σκοπό να απενεργοποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα (sic) των ανθρώπων.

 

»Δεν μπορούσαν να γλιστρήσουν αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια, τα οποία στην πραγματικότητα είναι μικρά βομβαρδιστικά που μεταφέρουν παθογόνες πρωτεΐνες για να πραγματοποιήσουν γονιδιακή τροποποίηση σε ένα άτομο – “γονιδιακή θεραπεία”, όπως την αποκαλούν.

 

»Για να ξεπεράσουν αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων την κυτταρική σας άμυνα, την άμυνα του σώματός σας, έπρεπε να αφοπλίσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα – και το έκαναν. Υπάρχει σε όλες τις επιστημονικές εργασίες.

 

»Αυτό που δεν έκαναν είναι να το αναιρέσουν και τώρα, έρχονται να το καταλάβουν αυτό. Οι άνθρωποι εμφανίζονται οροθετικοί. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει τρεις ενέσεις δεν έχουν κανένα ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να χαρακτηριστεί αυτό εκτός από την εκ προθέσεως ανθρωποκτονία, την εκ προθέσεως αφαίρεση ανθρώπινης ζωής – εκτός από το ότι είναι σε μεγάλους αριθμούς, γεγονός που την καθιστά γενοκτονία».

forbiddenknowledgetv.net

Video by Greg Reese

 

Ανάρτηση video στο brighteon.com από Δίκτυο Ελληνισμού

 

Πηγή και μετάφραση Μαρία Σεφέρου

 

Προβολές : 1,273


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα