ΗΠΑ – Δικηγόρος Ενάγοντος : Η Πληρωμή Της Αποζημίωσης Για Ψευδείς Αξιώσεις Στον Πληροφοριοδότη Για Τα Εμβόλια Της Pfizer Θα Μπορούσε Να Φτάσει Τα 3,3 Τρισεκατομμύρια Δολάρια “Θα Ήταν Αρκετό Για Να Χρεοκοπήσει Η Pfizer”

ΗΠΑ – Δικηγόρος Ενάγοντος : Η Πληρωμή Της Αποζημίωσης Για Ψευδείς Αξιώσεις Στον Πληροφοριοδότη Για Τα Εμβόλια Της Pfizer Θα Μπορούσε Να Φτάσει Τα 3,3 Τρισεκατομμύρια Δολάρια “Θα Ήταν Αρκετό Για Να Χρεοκοπήσει Η Pfizer”

29 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:391
Μοίρασέ το

Η Pfizer δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κυβέρνηση ως ασπίδα προστασίας από την ευθύνη για την υποβολή ψευδών ισχυρισμών σχετικά με το εμβόλιο COVID-19, υποστήριξαν οι δικηγόροι ενός πληροφοριοδότη σε απάντηση της αίτησης της Pfizer να απορρίψει μια αγωγή για ψευδείς απαιτήσεις.

“Οι εναγόμενοι ισχυρίζονται ότι οι δόλιες πιστοποιήσεις, οι ψευδείς δηλώσεις, τα παραποιημένα δεδομένα, οι μολυσμένες κλινικές δοκιμές και η απόλυση των πληροφοριοδοτών μπορούν να αγνοηθούν με βάση τη θεωρία ότι συνήψαν συμβόλαια για να παρακάμψουν την απάτη”, έγραψαν οι δικηγόροι της Brook Jackson, η οποία εργαζόταν ως περιφερειακή διευθύντρια σε μία από τις κλινικές δοκιμές που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του εμβολίου της Pfizer, στην απάντησή τους στις 22 Αυγούστου.

Αγνοώντας τον τρόπο που λειτουργούν τα δικαστήρια στις ΗΠΑ, αναρωτιέμαι αν αυτή η δικαστική αγωγή δικαιωθεί, τότε θα υπάρξει τεράστια ανατροπή, παγκοσμίως.

Είμαι βεβαία, πως εκατομμύρια νεκροί από τα εμβόλια της PFIZER, θα δικαιωθούν έστω και μετά θάνατον…

Δισεκατομμύρια θα ήθελαν να δουν τον ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ…

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Pfizer δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κυβέρνηση ως ασπίδα προστασίας από την ευθύνη για την υποβολή ψευδών ισχυρισμών σχετικά με το εμβόλιο COVID-19, υποστήριξαν οι δικηγόροι ενός πληροφοριοδότη σε απάντηση της αίτησης της Pfizer να απορρίψει μια αγωγή για ψευδείς απαιτήσεις.

“Οι εναγόμενοι ισχυρίζονται ότι οι δόλιες πιστοποιήσεις, οι ψευδείς δηλώσεις, τα παραποιημένα δεδομένα, οι μολυσμένες κλινικές δοκιμές και η απόλυση των πληροφοριοδοτών μπορούν να αγνοηθούν με βάση τη θεωρία ότι συνήψαν συμβόλαια για να παρακάμψουν την απάτη”, έγραψαν οι δικηγόροι της Brook Jackson, η οποία εργαζόταν ως περιφερειακή διευθύντρια σε μία από τις κλινικές δοκιμές που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του εμβολίου της Pfizer, στην απάντησή τους στις 22 Αυγούστου.  response.

Η αγωγή της Jackson ισχυρίζεται ότι η Pfizer και δύο υπεργολάβοι της παραβίασαν τον νόμο περί ψευδών απαιτήσεων παρέχοντας ψευδή αποτελέσματα κλινικών δοκιμών για να συγκεντρώσουν την έγκριση του FDA για το εμβόλιο COVID-19.

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, οι ιδιώτες μπορούν να υποβάλουν μήνυση εκ μέρους της κυβέρνησης και να κερδίσουν τριπλάσια αποζημίωση, εάν μπορούν να αποδείξουν ότι ένα άτομο ή μια εταιρεία είπε σκόπιμα ψέματα στην κυβέρνηση.

Ένας από τους δικηγόρους της Jackson, ο Warner Mendenhall, δήλωσε στους Epoch Times ότι η πληρωμή θα μπορούσε να φτάσει τα 3,3 τρισεκατομμύρια δολάρια.

“Θα ήταν αρκετό για να χρεοκοπήσει η Pfizer”, δήλωσε ο Mendenhall.

Ο Mendenhall, η δικηγορική εταιρεία του οποίου έχει κερδίσει υποθέσεις ψευδών απαιτήσεων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, βασίζει τις εκτιμήσεις του στα περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια που έχει καταβάλει η αμερικανική κυβέρνηση στην Pfizer για περισσότερες από 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου COVID-19.

Στις προτάσεις για την απόρριψη της αγωγής, η Pfizer και οι υπεργολάβοι της υποστήριξαν ότι, εκτός του ότι οι ισχυρισμοί του Jackson είναι ψευδείς, η κυβέρνηση, και όχι ένας ιδιώτης, μπορεί να κινήσει μια καταγγελία του False Claims Act και ότι η αγωγή εναντίον τους θα πρέπει, ως εκ τούτου, να απορριφθεί.

“Ο αναφέρων δεν μπορεί να ασκήσει τις αξιώσεις κατά της Pfizer χωρίς η κυβέρνηση να τις ασκήσει πρώτα σε διοικητική διαδικασία”, αναφέρει η πρόταση της Pfizer.

Οι εταιρείες υποστήριξαν επίσης ότι ο FDA γνώριζε καλά τους ισχυρισμούς της Jackson για τουλάχιστον δύο χρόνια πριν από την κατάθεση της αγωγής εναντίον τους και ότι απάντησε δημοσίως στους ισχυρισμούς της Jackson εκφράζοντας την “πλήρη εμπιστοσύνη” του οργανισμού στα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη του εμβολίου.

Ωστόσο, ο Mendenhall δήλωσε ότι μια αγωγή για ψευδείς ισχυρισμούς είναι ανεξάρτητη από τη γνώση της κυβέρνησης και ότι η Jackson πρέπει μόνο να αποδείξει ότι η Pfizer και οι υπεργολάβοι της παρουσίασαν δόλιες πληροφορίες στον FDA.

Η Jackson ήταν η τρίτη επικεφαλής των κλινικών δοκιμών που διεξήγαγε η Ventavia Research Group στο πλαίσιο της αίτησης της Pfizer για έγκριση επείγουσας χρήσης του εμβολίου COVID-19. Ήταν εκεί για μόλις 18 ημέρες προτού απολυθεί από τη Ventavia, αφού ανέφερε αυτό που αποκάλεσε “απόλυτο χάος” και πλήρη περιφρόνηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας και των ομοσπονδιακών κανονισμών κατά την ανάπτυξη του εμβολίου.

Η Jackson έχει υποβάλει πάνω από 400 τεκμήρια στο πλαίσιο της καταγγελίας της. Η Jackson δήλωσε ότι ένας πρώην ταμίας του Taco’s ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν αναλάβει να κάνουν ενέσεις στους ασθενείς με το πειραματικό εμβόλιο. Ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό της δοκιμής πλαστογράφησε τις υπογραφές των ασθενών στα έγγραφα συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση. Και περιέγραψε ένα καθημερινό χάος ανθυγιεινών συνθηκών.

Η Jackson απάντησε επίσης για πρώτη φορά στον χαρακτηρισμό της Pfizer ότι είναι ένα άτομο κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης που θέλει χρήματα ως εκδίκηση για την απόλυσή της.

Η Jackson έχει εργαστεί σε έναν μακρύ κατάλογο κυβερνητικών κλινικών δοκιμών για εμβόλια και δήλωσε ότι είναι υπέρ των εμβολίων. Επισήμανε ότι τα παιδιά της έχουν κάνει όλα τα παιδικά τους εμβόλια και ότι ολόκληρη η οικογένειά της κάνει κάθε χρόνο το εμβόλιο κατά της γρίπης. Η Jackson έλαβε το εμβόλιο COVID-19 αμέσως μόλις έγινε διαθέσιμο και αρχικά ήταν μία από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του.

Ενώ ζητά αποζημίωση για την καταγγελία της στο πλαίσιο των αγωγών της κατά της Pfizer και των άλλων εταιρειών, η Jackson δήλωσε ότι σκοπεύει να δωρίσει τα χρήματα που θα λάβει στο πλαίσιο της νομικής της αγωγής κατά των εταιρειών σε όσους έχουν υποστεί ζημία από το εμβόλιο.

“Όσον αφορά εμένα, είναι χρήματα αίματος”, δήλωσε. “Ο κόσμος θα έπρεπε να είναι αηδιασμένος από αυτό που συνέβη εδώ με τις επαίσχυντες ενέργειες πίσω από αυτό το επικίνδυνο εμβόλιο”.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στοZeroHedge News

***********

Δικτυογραφία:

Attorney: Pfizer Vaccine Whistleblower False Claims Suit Payout could Reach $3.3 trillion “It would be enough to bankrupt Pfizer,”

https://healthimpactnews.com/2022/attorney-pfizer-vaccine-whistleblower-false-claims-suit-payout-could-reach-3-3-trillion-it-would-be-enough-to-bankrupt-pfizer/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 391


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα