ΗΠΑ: Μελέτη του CDC Διαπιστώνει ότι ο εμβολιασμός για Covid-19 Αυξάνει τον Κίνδυνο να Πάθει Κανείς Αυτοάνοσο Νόσημα Μυοκαρδίτιδας κατά 13.200%

2 Μαΐου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από ερευνητές των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) καθώς και από διάφορα αμερικανικά πανεπιστήμια και νοσοκομεία, εξέτασε τις επιπτώσεις του εμβολιασμού με προϊόντα που παρασκευάζονται από τις εταιρείες Pfizer-BioNTech και Moderna.

Συμπερασματικά, οι συγγραφείς της μελέτης σημειώνουν ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τη λήψη εμβολίων COVID-19 με βάση το mRNA ήταν αυξημένος σε πολλαπλά στρώματα ηλικίας και φύλου και ήταν υψηλότερος μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού σε έφηβους άνδρες και νεαρούς άνδρες και ότι ο κίνδυνος αυτός θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στο πλαίσιο των οφελών του εμβολιασμού COVID-19.

 

Το … “περίφημο” CDC, αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως και το TEST είναι αναξιόπιστο…

Το CDC, διέγραφε χιλιάδες θανάτους από τα εμβόλια…

Το CDC, διέγραφε τα δεδομένα των παρενεργειών…

Το CDC, παραδέχθηκε ευθέως πως … χρησιμοποίησε κούκλες στις ΜΕΘ και σκηνοθέτησε περιστατικά, για να τρομοκρατήσει τον κόσμο…

Το CDC, και αλλοι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας, γνώριζαν από την αρχή της ψευτοπανδημίας, ότι ΔΙΕΠΡΑΤΤΑΝ ΑΠΑΤΗ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.

ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΛΑΔΕΣ;;;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η “δικαιοσύνη”;;;

ΠΟΤΕ, ΜΩΡΕ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

1 Μαΐου 2022, ΤΗΕEXPOSÉ Διάβαστε το εδώ

____________

Μελέτη που διεξήχθη από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ και τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων έδειξε ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID είναι περίπου 133 φορές μεγαλύτερος από τον κίνδυνο υποβάθρου στον πληθυσμό.

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός με το Covid αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης μυοκαρδίτιδας, μιας αυτοάνοσης νόσου που προκαλεί φλεγμονή της καρδιάς, κατά 13.200%.

Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από ερευνητές των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) καθώς και από διάφορα αμερικανικά πανεπιστήμια και νοσοκομεία, εξέτασε τις επιπτώσεις του εμβολιασμού με προϊόντα που παρασκευάζονται από τις εταιρείες Pfizer-BioNTech και Moderna.

Οι συγγραφείς της μελέτης χρησιμοποίησαν δεδομένα που ελήφθησαν από το σύστημα αναφοράς VAERS του CDC, τα οποία διασταυρώθηκαν για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τον ορισμό του CDC για τη μυοκαρδίτιδα- σημείωσαν επίσης ότι, δεδομένης της παθητικής φύσης του συστήματος VAERS, ο αριθμός των αναφερόμενων περιστατικών είναι πιθανό να υποεκτιμά την έκταση του φαινομένου.

Μελετήθηκαν 1.626 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το προϊόν Pfizer-BioNTech σχετιζόταν περισσότερο με υψηλότερο κίνδυνο, με 105,9 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά τη δεύτερη ένεση του εμβολίου στην ηλικιακή ομάδα 16 έως 17 ετών για τους άνδρες και 70,7 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά τη δεύτερη ένεση στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών για τους άνδρες. Στην ηλικιακή ομάδα των ανδρών 18 έως 24 ετών παρατηρήθηκαν επίσης σημαντικά υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας τόσο για τα προϊόντα της Pfizer όσο και για τα προϊόντα της Moderna (52,4 και 56,3 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο αντίστοιχα).

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο διάμεσος χρόνος μέχρι την έναρξη των συμπτωμάτων ήταν δύο ημέρες και ότι το 82% των περιπτώσεων αφορούσε άνδρες, γεγονός που συνάδει με προηγούμενες μελέτες. Περίπου το 96 τοις εκατό των προσβεβλημένων ατόμων νοσηλεύτηκαν, με τους περισσότερους να υποβάλλονται σε θεραπεία με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. 87 τοις εκατό των νοσηλευομένων είχαν υποχωρήσει τα συμπτώματα μέχρι την έξοδο από το νοσοκομείο.

Κατά τη στιγμή της επανεξέτασης των δεδομένων, δύο αναφορές θανάτου σε άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών με πιθανή μυοκαρδίτιδα παρέμεναν ακόμη υπό διερεύνηση και δεν συμπεριλήφθηκαν στον αριθμό των περιστατικών.

Μεταξύ των αναφερόμενων συμπτωμάτων ήταν: πόνος, πίεση ή δυσφορία στο στήθος (89%), δύσπνοια (30%), μη φυσιολογικά αποτελέσματα ΗΚΓ (72%) και μη φυσιολογικά ευρήματα καρδιακής μαγνητικής τομογραφίας (72%).

Οι συγγραφείς της μελέτης σημείωσαν ότι η μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό φάνηκε να υποχωρεί ταχύτερα από ό,τι σε τυπικές περιπτώσεις ιώσεων- ωστόσο, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός δεν θεωρείται πλέον αξιόπιστος τρόπος για την αποφυγή της μόλυνσης από τον κορονοϊό, δεν είναι σαφές εάν αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την ανάλυση κόστους-οφέλους του εμβολιασμού από τον κορονοϊό COVID, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τον χαμηλό κίνδυνο επιπλοκών μετά από μόλυνση από κορονοϊό για την ηλικιακή ομάδα που διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για επιπλοκές που σχετίζονται με την καρδιά μετά τον εμβολιασμό.

Δεδομένης της πληθώρας των μελετών που επιβεβαιώνουν τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και μυοκαρδίτιδας, το CDC έχει αρχίσει την ενεργό επιτήρηση των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων για την παρακολούθηση της εξέλιξής τους μετά από περιστατικά που σχετίζονται με την καρδιά μετά τον εμβολιασμό. Μακροπρόθεσμα δεδομένα για την έκβαση, ωστόσο, δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Εν τω μεταξύ, η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία και το Αμερικανικό Κολλέγιο Καρδιολογίας συμβουλεύουν ότι τα άτομα με μυοκαρδίτιδα πρέπει να απέχουν από ανταγωνιστικά αθλήματα για τρεις έως έξι μήνες και να επαναλαμβάνουν την έντονη άσκηση μόνο αφού ληφθούν φυσιολογικά αποτελέσματα ΗΚΓ και άλλων εξετάσεων. Επιπλέον, συμβουλεύουν να αναβληθούν περαιτέρω δόσεις εμβολίου mRNA.

Συμπερασματικά, οι συγγραφείς της μελέτης σημειώνουν ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τη λήψη εμβολίων COVID-19 με βάση το mRNA ήταν αυξημένος σε πολλαπλά στρώματα ηλικίας και φύλου και ήταν υψηλότερος μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού σε έφηβους άνδρες και νεαρούς άνδρες και ότι ο κίνδυνος αυτός θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στο πλαίσιο των οφελών του εμβολιασμού COVID-19.

——————

Δικτυογραφία :

CDC Study finds Covid-19 Vaccination increases risk of suffering Autoimmune Disease Myocarditis by 13,200% – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/05/01/cdc-study-covid-vaccine-risk-myocarditis-13200percent/

πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

 

 

 

Προβολές : 400


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα