ΗΠΑ σε Ζελένσκι: “Αύριο η D-DAY – Μην φύγεις από τη χώρα” – Η FSB έχει ορίσει πολιτικούς στόχους & μεταβατική κυβέρνηση!

ΗΠΑ σε Ζελένσκι: “Αύριο η D-DAY – Μην φύγεις από τη χώρα” – Η FSB έχει ορίσει πολιτικούς στόχους & μεταβατική κυβέρνηση!

19 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:339
Μοίρασέ το

Θα χτυπήσουν την πολιτική & στρατιωτική ηγεσία

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν πληροφορίες ότι η Ρωσία έχει ετοιμάσει ήδη μεταβατική ουκρανική κυβέρνηση. Πριν φτάσει όμως εκεί θα “αποκεφαλίσει” την τωρινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας.

Έχουν καταρτιστεί κατάλογοι Ουκρανών πολιτικών και προσωπικοτήτων που θα αποτελέσουν Νο1 στόχο σύλληψης ή δολοφονίας σε περίπτωση ρωσικής εισβολής. 

Οι χώρες που συμμετέχουν στην Κοινοπραξία “Τα Πέντε Μάτια” (Βρετανία-ΗΠΑ, Ν.Ζηλανδία, Καναδάς, Αυστραλία) έχουν παρακολουθήσει τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, όπως την FSB και την GRU, να συντάσσουν την λίστα με τους στόχους καθώς και την λίστα των δολοφονιών.

 

Βρετανία-ΗΠΑ, Ν.Ζηλανδία, Καναδάς, Αυστραλία… και στο βάθος ΝΑΤΟ, Γερμανία και Ισραήλ…  δηλαδή όλο το εβραιοχαζαροσιωνιστικό γκοβέρνο μιλιτάρε… που παίζει τα ρέστα του και στην ψευτοπανδημία…

Θα σπάσουν τα μούτρα τους.

Ο Πούτιν είναι σκληρός παίκτης στο … πολεμικό σκάκι…

Η Ουκρανία θα χάσει τον πόλεμο και θα διαμελιστεί…

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ … ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΤΥ…

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Αρθρογράφος: Bασίλης Καπούλας

Οι Αμερικανοί παρακαλούν τον πρόεδρο της Ουκρανίας να μην φύγει αύριο από την χώρα του γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μπορεί να είναι η D-DAY της ρωσικής επιχείρησης.

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν πληροφορίες ότι η Ρωσία έχει ετοιμάσει ήδη μεταβατική ουκρανική κυβέρνηση. Πριν φτάσει όμως εκεί θα “αποκεφαλίσει” την τωρινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας.

Έχουν καταρτιστεί κατάλογοι Ουκρανών πολιτικών και προσωπικοτήτων που θα αποτελέσουν Νο1 στόχο σύλληψης ή δολοφονίας σε περίπτωση ρωσικής εισβολής.

 

Αμερικανοί σε Ζελένσκι: Mην φύγεις από την χώρα αύριο

Ο Β. Ζελένσκι πρόκειται να παρευρεθεί στην Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου, μια διάσκεψη που η ρωσική ηγεσία αρνήθηκε να παρευρεθεί για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια.

Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν πως η Μόσχα μπορεί να δώσει εντολή και να κλείσει ο ουκρανικός εναέριος χώρος έτσι ώστε ο Ζελένσκι να μην προσγειωθεί στο Κίεβο.

Ταυτόχρονα, Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν πολύ πιθανό, πως η Μόσχα μπορεί να εξαπολύσει αύριο την επίθεση. Η αρχή μπορεί να γίνει με μια αεροπορική και πυραυλική επίθεση που θα έχει ως στόχο τον αποκεφαλισμό της ουκρανικής κυβέρνησης, την υποβάθμιση των δυνατοτήτων του ουκρανικού στρατού καθώς και την ικανότητα των Ουκρανών πολιτών να προετοιμαστούν ώστε να αντισταθούν σε μια επακόλουθη ρωσική εισβολή.

ΗΠΑ: Αύριο η D-DAY

Δυτικοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι τα ρωσικά στρατεύματα έχουν λάβει θέσεις εισβολής τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι ακόλουθες πρόσθετες συνθήκες και δείκτες υποδεικνύουν την 19η Φεβρουαρίου ως τη βέλτιστη ημερομηνία για μια ρωσική επίθεση:

  • Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymir Zelensky θα βρίσκεται στη Γερμανία στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου. Έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στις 15.30 ώρα Μονάχου.

Η απουσία του από την Ουκρανία θα υποβαθμίσει την ικανότητά συντονισμού και απάντησης σε οποιαδήποτε ρωσική επίθεση. Αυτό θα δημιουργήσει πιο ευνοϊκές συνθήκες για μια απόπειρα πραξικοπήματος που θα υποστηριχθεί από τη Ρωσία. Άλλωστε η Ρωσική Αεροπορία μπορεί να του κλείσει, όπως προαναφέραμε, τον εναέριο χώρο.

  •  Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα επιβλέπει ο ίδιος τις ρωσικές πυρηνικές ασκήσεις το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου. Συμπτωματικά, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο θα συνοδεύει τον Β.Πούτιν.

Αυτές οι ασκήσεις διεξάγονται εκτός του συνηθισμένου κύκλου ασκήσεων και προορίζονται ξεκάθαρα να αποτρέψουν οποιαδήποτε δυτική απάντηση σε μια επίθεση.

 

Ο Β.Πούτιν και ο Α.Λουκασένκο θα παρακολουθήσουν τις ασκήσεις από ένα απροσδιόριστο «κέντρο καταστάσεων» στη Μόσχα, πιθανότατα το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας (NDCC).

Αυτό θα τους φέρει στην καλύτερη θέση καθώς θα επιβλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις συμβατικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

  •  Οι ρωσικές προκλήσεις στην ανατολική Ουκρανία έχουν αυξηθεί δραματικά από τις 16 Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένου ενός μπαράζ πυροβολικού που κατέστρεψε ένα νηπιαγωγείο στο Ντονμπάς. Σήμερα εξάλλου ξεκίνησε και η μαζική εκκένωση των περιοχών του Ντονμπάς.

 

Έχουν καθοριστεί οι στόχοι – Που θα κτυπήσει η Μόσχα

Αμερικανικές υπηρεσίες αναφέρουν πως η Μόσχα έχει ολοκληρώσει την λίστα στόχων. Η λίστα αυτή έχει παραδοθεί τόσο στην Ουκρανία όσο και σε συμμαχικές χώρες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απέκτησαν πληροφορίες ότι η Ρωσία μπορεί να στοχεύσει εξέχοντες πολιτικούς αντιπάλους, ακτιβιστές κατά της διαφθοράς, Λευκορώσους και Ρώσους αντιφρονούντες που ζουν εξόριστοι στην Ουκρανία.

Τέσσερα άτομα που γνωρίζουν τις πληροφορίες αυτές δήλωσαν ότι η Ρωσία έχει συντάξει λίστες με ουκρανικά πολιτικά πρόσωπα και άλλα εξέχοντα άτομα που θα στοχοποιηθούν. Αυτοί είτε θα συλληφθούν είτε θα δολοφονηθούν σε περίπτωση ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει επίσης τρομάξει από το πόσο “έτοιμες” είναι οι λίστες, οι οποίες φαίνεται να στοχεύουν οποιονδήποτε θα μπορούσε να αμφισβητήσει τη ρωσική ατζέντα.

Οι χώρες που συμμετέχουν στην Κοινοπραξία “Τα Πέντε Μάτια” (Βρετανία-ΗΠΑ, Ν.Ζηλανδία, Καναδάς, Αυστραλία) έχουν παρακολουθήσει τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, όπως την FSB και την GRU, να συντάσσουν την λίστα με τους στόχους καθώς και την λίστα των δολοφονιών.

Ένας βοηθός του Κογκρέσου, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι οι κινήσεις είναι χαρακτηριστικές του ρωσικού δόγματος. Η Μόσχα χρησιμοποιεί τις Ένοπλες Δυνάμεις για την κατάληψη στρατιωτικών στόχων ενώ ειδικοί πράκτορες διαμορφώνουν το σχεδιασμό της σύγκρουσης και οι χειριστές πληροφοριών έρχονται στη χώρα για να απαλλαγούν από στοιχεία της αντιπολίτευσης.

“Έχουν ετοιμάσει μεταβατική κυβέρνηση”

Το βρετανικό αμυντικό think tank “Royal United Services Institute” αναφέρει ότι οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν πετύχει εκτεταμένη διείσδυση στις δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης της Ουκρανίας.

Έχουν χαρτογραφήσει δίκτυα ατόμων στους οποίους θα μπορούσε να βασιστεί η Μόσχα για τη διοίκηση των τοπικών κυβερνήσεων σε περίπτωση ρωσικής εισβολής.

Σύμφωνα με την έκθεση, η 9η Διεύθυνση της υπηρεσίας ασφαλείας της FSB της Ρωσίας ξεκίνησε τα πολεμικά σενάρια τον περασμένο Δεκέμβριο με την ηγεσία των Ρωσικών Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων.

«Μαζί χαρτογράφησαν ποιους ντόπιους θα υποστήριζαν μια τέτοια κίνηση και άρχισαν να εργάζονται πάνω σε λίστες στόχων που δεν θα το έκαναν.

Η πρόθεση ήταν να δημιουργηθούν οι δεσμοί διοίκησης και ελέγχου μεταξύ των στοιχείων πληροφοριών και των στρατιωτικών μονάδων για την εξασφάλιση ζωτικής σημασίας υποδομής, κυβερνητικά κτίρια και τον εντοπισμό και την εξάλειψη Ουκρανών ηγετών που θα συσπείρωναν την ουκρανική αντίσταση».

 

Δείτε τα βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 339


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα