ΗΠΑ: Σε 48 ώρες το Κίεβο θα σβήσει! Ρωσία: Κατατέθηκε σχέδιο Νόμου για την αναγνώριση του Ντονμπάς

ΗΠΑ: Σε 48 ώρες το Κίεβο θα σβήσει! Ρωσία: Κατατέθηκε σχέδιο Νόμου για την αναγνώριση του Ντονμπάς

14 Φεβρουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:330
Μοίρασέ το

ΗΠΑ: Η ώρα της αλήθειας για CIA

Πλησιάζουμε την στιγμή της αλήθειας αναφέρουν οι αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών καθώς κάνουν λόγο για επιχείρηση “false flag” που θα λάβει χώρα αύριο Τρίτη και για εισβολή που θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες, CIA και στρατιωτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, το Κίεβο θα έχει πέσει σε 24 με 48 ώρες, τα ρωσικά στρατεύματα θα το περικυκλώσουν ενώ θα έχει προηγηθεί σφοδρή αεροπορική και πυραυλική επίθεση.

 

Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για την αναγνώριση του Ντονμπάς (Ντονέτσκ-Λουχάνσκ) ως ανεξάρτητο κράτος από την Ρωσία και πλέον η κατάσταση περνά στα χέρια της ρωσικής Δούμας και του Β.Πούτιν.

Οι Ρώσοι νομοθέτες καλούν τον Πρόεδρο Β.Πούτιν να αναγνωρίσει επισήμως τις περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας ως ανεξάρτητο κράτος. Η κίνηση αυτή αποτελεί προοίμιο για την ένωση του Ντονμπάς με την Ρωσία.

Μια κοινοβουλευτική επιτροπή ενέκρινε δύο εκδοχές του ψηφίσματος τη Δευτέρα. Και τα δύο έγγραφα(δείτε τα παρακάτω) θα εξεταστούν στη συνεδρίαση της Κρατικής Δούμας της Κάτω Βουλής αύριο Τρίτη.

Είναι αξιοσημείωτο πως οι Αμερικανοί εξέδωσαν πριν λίγο νέα ανακοίνωση με την οποία σημειώνουν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα… Ίσως η επιχείρηση “False Flag” που περιμένουν σχετίζεται με το σχέδιο νόμου για την αναγνώριση του Ντονμπάς.

Διαβάστε επίσης και ΕΔΩ

Η Ρωσία μεγαλώνει: Σχέδιο νόμου για τον εξοπλισμό & την Αναγνώριση του Ντονμπάς

ΗΠΑ: Δεν έχει αλλάξει κάτι – Σε 24-48 ώρες το Κίεβο πέφτει

Πλησιάζουμε την στιγμή της αλήθειας αναφέρουν οι αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών καθώς κάνουν λόγο για επιχείρηση “false flag” που θα λάβει χώρα αύριο Τρίτη και για εισβολή που θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες, CIA και στρατιωτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, το Κίεβο θα έχει πέσει σε 24 με 48 ώρες, τα ρωσικά στρατεύματα θα το περικυκλώσουν ενώ θα έχει προηγηθεί σφοδρή αεροπορική και πυραυλική επίθεση.

Αξιωματούχοι των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών ανέφεραν πριν λίγο στο CNN πώς “οι ΗΠΑ βλέπουν την ρωσική στρατιωτική απειλή εναντίον της Ουκρανίας να αυξάνεται.

Οι τελευταίες αξιολογήσεις μας δείχνουν πως η Ρωσία συνεχίζει να αυξάνει τις δυνάμεις της γύρω από την Ουκρανία και προετοιμάζεται για πιθανή στρατιωτική δράση αυτή τη βδομάδα”.

“Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως η ρωσική επίθεση θα ξεκινήσει με αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βασικές στρατιωτικές υποδομές, όπως αεροδρόμια, αεράμυνα και συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης.

Πράγματι όπως θα δείτε και σε βίντεο, οι Ρώσοι αυξάνουν τις δυνάμεις τους.

Διαβάστε επίσης και ΕΔΩ

Τελικό πόρισμα Πενταγώνου: “Σε 48 ώρες οι Ρώσοι μπαίνουν Κίεβο -Oι άξονες επίθεσης” – State Department: Θα γεμίσουν νεκρούς…

 

Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν, δήλωσε στο CNN ότι «αν υπάρξει στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία από τη Ρωσία, είναι πιθανό να ξεκινήσει με ένα σημαντικό μπαράζ πυραυλικών και βαλλιστικών επιθέσεων».

Στη συνέχεια ακολουθεί εισβολή στην Ουκρανία από πολλά σημεία στα ανατολικά και τα βόρεια της χώρας, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων περικύκλωσης του Κιέβου σε μία ή δύο ημέρες από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης.

Την αεροπορική επίθεση «θα διαδεχτεί χερσαία εισβολή όπου αθώοι πολίτες θα μπορούσαν να εγκλωβιστούν στα διασταυρούμενα πυρά ή να παγιδευτούν σε μέρη από τα οποία δεν μπορούσαν να μετακινηθούν», πρόσθεσε ο Σάλιβαν.

Οι ΗΠΑ πιστεύουν επίσης ότι η Ρωσία θα προβεί σε επιχείρηση “False Flag” πριν από την ανάληψη στρατιωτικής δράσης σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια δικαιολογία για περαιτέρω εισβολή όπως επίθεση της Ρωσίας κατά των δικών της δυνάμεων. Η Μόσχα στη συνέχεια θα κατηγορήσει τον ουκρανικό στρατό.

Τί αποκαλύπτει το Politico

Σύμφωνα με το Politico, Αμερικανοί αξιωματούχοι έδωσαν την συγκεκριμένη ημερομηνία, 16 Φεβρουαρίου, για την έναρξη της ρωσικής επίθεσης.

Αμερικανοί Αξιωματούχοι ενημέρωσαν τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ ότι πριν το μπαράζ των πυραυλικών και βαλλιστικών επιθέσεων θα προηγηθούν κυβερνοεπιθέσεις.

Άτομα που ήταν μπροστά στην αμερικανική ενημέρωση, ανέφεραν ότι οι κυβερνοεπιθέσεις είναι «επικείμενες» ενώ ένας άλλος είπε ότι οι πληροφορίες είναι «συγκεκριμένες και ανησυχητικές».

Διαφωνούν Βρετανοί και Ευρωπαίοι

Ο Σάλιβαν ανέφερε ότι οποιαδήποτε επίθεση στην Ουκρανία θα μπορούσε να ξεκινήσει με «αεροπορικούς βομβαρδισμούς και πυραυλικές επιθέσεις».

Οι Ευρωπαίοι, ωστόσο, διαφώνησαν λέγοντας πως έχουν διαφορετική εικόνα.

Ένας Βρετανός αξιωματούχος είπε ότι «έχουμε διαφορετική ερμηνεία» των πληροφοριών για την 16η Φεβρουαρίου.

Εν τω μεταξύ, δύο διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μοιράστηκαν ακόμη πιο δύσπιστες απόψεις, με έναν να λέει ότι «εξακολουθούν να αρνούνται να το δεxτούν. Θα ήταν ένα λάθος του Πούτιν. Ο πόλεμος είναι δαπανηρός, η Ουκρανία θα τους πολεμήσει με τα πάντα».

Δείτε βίντεο από τις μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων εδώ

Image

Image

Πηγή

Προβολές : 330


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα