Η άλλη ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος. (Αξίζει ανάγνωσης)

Η άλλη ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος. (Αξίζει ανάγνωσης)

1 Ιουνίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1300
Μοίρασέ το

 

Στην περίπτωση των Τεμπών μόνο το 7% των πολιτών είχε τη συναισθηματική ευφυΐα να σταθεί αλληλέγγυο με την ψήφο του στους γονείς των παιδιών και να αντιληφθεί ότι ίσως θα έλθει και η σειρά του, όταν τα παιδιά του θα συμπεριληφθούν στα θύματα ενός νέου πολιτικού εγκλήματος

Αν και δεν γίνεται καμία αναφορά στο άρθρο του Καθηγητή Αλκιβιάδη Κεφαλά, για την προκλητική και εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών της 21ης Μαϊου 2023, θεωρώ πως το … ψυχολογικό πορτραίτο της “ελληνικής” κοινωνίας, έχει μια πραγματική αποτύπωση, που δείχνει ξεκάθαρα πως υπάρχει τόση σήψη, ώστε η πορεία προς τον αφανισμό, είναι δεδομένη…
Καλλιόπη Σουφλή

Στην εκλογική μάχη συμμετέχουν δύο εμπλεκόμενοι. Ο πρώτος είναι το πολιτικό σύστημα και ο δεύτερος όλοι οι υπόλοιποι. Τα ΜΜΕ προβάλλουν την εικόνα της δήθεν πολιτικής διαφοροποίησης.

Η πολιτική διαίρεση είναι μία εικονική πραγματικότητα που συνιστά το «φαίνεσθαι» της πολιτικής εξουσίας.

Το «είναι» είναι εντελώς διαφορετικό, επειδή τα κόμματα εξουσίας υπηρετούν την πολιτική αρχή της παγκοσμιοποίησης, του διεθνισμού και του κέρδους της ελίτ.

Η αποστολή τους είναι ο απόλυτος έλεγχος των πολιτών και η απογύμνωσή τους από όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία. Το φακέλωμα των πολιτών μέσω της τεχνολογίας και της Τεχνητής Νοημοσύνης είναι καθολικό.

 

Οι αποθηκευμένες πληροφορίες δεν αφορούν μόνο τα περιουσιακά στοιχεία και τον έλεγχο της ροής του χρήματος, αλλά και τη χαρτογράφηση της στάσης των πολιτών απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και την ανελευθερία.

 

Σήμερα στην Αμερική οι πολίτες φακελώνονται με κριτήριο τον βαθμό επικινδυνότητάς τους για το σύστημα. Κατηγοριοποιούνται σε ακίνδυνους «πράσινους», δυνητικά επικίνδυνους «κίτρινους» και επικίνδυνους «κόκκινους».

Οι τελευταίοι, μέσω των διοικητικών προστίμων και της φορολογικής αφαίμαξης, αποτελούν ύλη προς εξαΰλωση.

 

Το χρωματικό φακέλωμα εφαρμόζεται και στην Ευρώπη, πρωτοστατούσης της Ελλάδας.

 

Οι παρακολουθήσεις πολιτικών, πολιτών και δημοσιογράφων μέσω του Predator εντάσσονται στο πλαίσιο του ολοκληρωτικού φακελώματος της κοινωνίας. Ταυτόχρονα οι πολίτες φακελώνονται εκουσίως μέσω της κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έλεγχος της πληροφορίας και των διαθέσεων της μάζας χρησιμοποιείται από το πολιτικό σύστημα για τη χειραγώγηση της.

 

Στις τελευταίες εκλογές η μεγάλη διαφορά ψήφων μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων ήταν το αποτέλεσμα της επαγγελματικής συλλογής και της διαχείρισης της πληροφορίας.

 

Οι παράγοντες που επηρέασαν την ψήφο των πολιτών ήταν ήδη γνωστοί πριν από τις εκλογές στους «χειριστές».

 

Γνώριζαν ότι η ψήφος των πολιτών θα επηρεαστεί σε ποσοστό 6%-7% από το έγκλημα των Τεμπών και επίσης ότι θα επηρεαζόταν ελάχιστα από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρωθυπουργός ενέκρινε την υποψηφιότητα του πολιτικού υπευθύνου του δυστυχήματος στις εκλογές.

Ο τελευταίος την αποδέχτηκε με χαρά, ενώ ο «σοφός» λαός τον έφερε πρώτο σε σταυρούς στην εκλογική του περιφέρεια.

 

Ο λαός επίσης «σταύρωσε» πρώτη και τη Ν.Δ., που ήλθε πρώτη σε ψήφους στον νομό Λαρίσης και στα Τέμπη.

 

Η Ν.Δ. μέσω της κοινωνικής μηχανικής, της Τεχνητής Νοημοσύνης και της στατιστικής επιβεβαίωσε και αξιοποίησε εκείνο που όλοι γνωρίζουν από τις μετρήσεις και τις στατιστικές του ΟΗΕ και των διεθνών οργανισμών, ότι δηλαδή ο ελληνικός λαός είναι τελευταίος μετά τη Νιγηρία στα θέματα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης και ότι ο δείκτης ευφυΐας του από τις μετρήσεις της PISA κυμαίνεται γύρω στο 90, όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι περίπου 100.

Χειραγώγηση

 

Ο δείκτης εθνικής ευφυΐας δεν είναι γονιδιακό ή φυλετικό αποτέλεσμα, αλλά χειραγωγείται από το πολιτικό σύστημα μέσω της παιδείας και της ποιότητας της εκπαίδευσης.

 

Ο δείκτης εθνικής ευφυΐας περιλαμβάνει δύο αλγορίθμους μέτρησης.

 

Ο πρώτος αναφέρεται στην ικανότητα να κατανοεί κάποιος απλά κείμενα και ειδήσεις, να τα αναλύει, να βρίσκει τις κρυφές παραμέτρους και ακολούθως να αποτυπώνει γραπτώς το περιεχόμενό τους.

 

Ο δεύτερος αναφέρεται στην ικανότητα εκτέλεσης απλών αριθμητικών πράξεων.

Στην περίπτωση των Τεμπών μόνο το 7% των πολιτών, αφενός, είχε τη συναισθηματική ευφυΐα να σταθεί αλληλέγγυο με την ψήφο του στους γονείς των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα και, αφετέρου, είχε την ευφυΐα να αντιληφθεί ότι ίσως την επόμενη φορά θα έλθει και η σειρά του, όταν τα παιδιά του θα συμπεριληφθούν στα θύματα ενός νέου πολιτικού εγκλήματος.

 

Η φτώχεια, τα Μνημόνια, η αδικία, η μετατροπή της χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο, ο πλουτισμός των ολίγων και όλα όσα απεχθή βιώνουμε δεν προέρχονται από παρθενογένεση, αντιθέτως εκπορεύονται από τις επιλογές του ελληνικού λαού.

 

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα