ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. Τρόποι απονομιμοποιησης και καταστροφής του τυρρανικου καθεστώτος που στήνεται.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. Τρόποι απονομιμοποιησης και καταστροφής του τυρρανικου καθεστώτος που στήνεται.

27 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:991
Μοίρασέ το

 

Η κατάφορη παραβίαση των πάντων μαζί με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΩΝΙΑ των εξωκοινοβουλευτικών οδηγεί κάθε σώφρονα πολίτη στην ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ μέσω ΑΠΟΧΗΣ.

Η αποχή ΔΕΝ ενισχύει τον εχθρό, τον ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ!

Τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ τον εχθρό.

Το 16% που έβγαλαν συνολικά προσέφερε 48/49 έδρες στα πέντε συστημικά προδοτικά κόμματα που μπήκαν στη Βουλή!

 

Αν δεν σας ενοχλεί να συμμετέχετε σε … θεατρικές παραστάσεις νομιμοποίησης των καταστροφέων της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, έχοντας την ψευδαίσθηση πως μπορείτε ν’ αλλάξετε τα προσχεδιασμένα, από τον παγκόσμιο δικτάτορα, όπως γράφει και στο παραπάνω απόσπασμά του στην εικόνα,  ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, τότε μπορείτε να ρίχνετε την ψήφο σας, νομίζοντας πως επιτελέσατε το καθήκον σας…
Ένας λογικός άνθρωπος, που έχει μάθει να ζει και να σκέπτεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ακολουθεί τα παρακάτω της παρούσας ανάρτησης.
Καλλιόπη Σουφλή
Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Είπαμε ΘΕΑΤΡΟ είναι!

 

Το καίριο ερώτημα πάντα είναι, άσχετα με τις μεθοδεύσεις του ζαβοκουλη και της ακριβής διαπλεκόμενης γλάστρας, οι υπόλοιποι ΓΙΑΤΙ δεν αντιδρούν;

Δεν έχουν βαρεθεί να μας αποκαλύπτουν με ΚΑΘΕ λέξη και ΚΑΘΕ πράξη τους ότι είναι ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΟΙ τους;

Για αυτήν την παραβίαση του Συντάγματος πήραν θέση οι εξωκοινοβουλευτικοί;

 

Έκαναν τις πρέπουσες ενέργειες;

 

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι ένα κόμμα έχει θεσμικό ρόλο, έστω και αν είναι εξωκοινοβουλευτικό.

 

Όπως με την ΝΟΘΕΙΑ έτσι και με αυτό μούγκα! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

 

Ξέρετε η παραβίαση του Συντάγματος από τον πρόεδρο ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και τιμωρείται!

 

Νομίζω ότι η κατάφορη παραβίαση των πάντων μαζί με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΩΝΙΑ των εξωκοινοβουλευτικών οδηγεί κάθε σώφρονα πολίτη στην ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ μέσω ΑΠΟΧΗΣ.

Όπως είχε αναφερθεί και εδώ (. https://attikanea.info/%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%B7/ ) οι απέχοντες πρέπει να κάνουμε και πράξεις απονομιμοποίησης καθώς και κατάρρευσης του συστηματος.

Ας μετρήσουμε δυνάμεις…

 

Πρωτη πράξη η ανάληψη των χρημάτων μας από τις τράπεζες, έτσι κι αλλιώς σαπακια είναι κατάρρευση θα στήσουν στο κοντινό μέλλον για να επιβάλουν και τον πλήρη ψηφιακό έλεγχο (αν τους βγει) συν ότι κινούμενοι οικονομικά μέσω τραπέζης ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ με χίλια δυο που έχουν σκαρφιστεί για να μας κλεβουν ποικιλοτρόπως…

 

Εξίσου σημαντικό βήμα είναι η απεξάρτηση από την ψηφιακή φυλακή…

 

Όλοι οι νοήμονες που δεν εντυπωσιάζονται με καθρεφτακια γνωρίζουν ότι ΚΑΘΕ διευκόλυνση και ΚΑΘΕ “παροχή” αναξιοπρέπειας (όπως τα διάφορα γελοία pass) είναι τυράκι για να μας οδηγήσουν στη φάκα.

Εκτός από αυτό σε κάνουν όλο και πιο εξαρτώμενο από το σύστημα και σε εγκλωβίζουν μεθοδικά στην ψηφιακή φυλακή που κτίζουν.

Παράλληλα γίνεσαι το κορόιδο που δίνεις από μόνος σου τα δεδομένα που χρειάζονται για να μπορούν να σε ελέγχουν ΠΛΗΡΩΣ!

Έτσι τροφοδοτούνται με δεδομένα για την περίφημη “τεχνητή νοημοσύνη” που θα αποφασίζει και άλλες μπούρδες που ακουγονται…

Ουσιαστικά η συλλογή δεδομένων είναι αυτή που τροφοδοτεί το τέρας και η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ταχύτατη επεξεργασία τους. Ένας αλγόριθμος (που έχει φτιαχτεί από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που του ΟΡΙΖΟΥΝ τι θα κάνει) κάνει την επεξεργασία και αυτό πλασάρεται ως “τεχνητή νοημοσύνη” που θα “μας πολεμήσει και θα μας καταστρέψει” επειδή είναι πολύ “έξυπνη”.

 

ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι πίσω από τις “αποφάσεις” της τεχνητής νοημοσύνης που φυσικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ποτέ να γίνει εξυπνότερη από τον άνθρωπο που την κατασκευάζει.

 

Αν δεν υπάρχουν δεδομένα προς επεξεργασία το σύστημα ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ και τα σχέδιά τους για ψηφιακό κόσμο και ψηφιακές φυλακές ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ.

 

Είπαμε η τεχνολογία είναι καλή και υπηρετεί τον άνθρωπο όταν βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια. Στα λάθος χέρια και τα διεστραμμένα μυαλά μπορεί να είναι καταστροφική!

Όταν ξέρεις τι στήνουν βρίσκεις και τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις.

Διψουν για δεδομένα αυτοί, τους κόβεις την τροφοδοσία εσύ.

Είναι και αυτοί τρόποι απονομιμοποιησης και καταστροφής του τυρρανικου καθεστώτος που στήνεται.

Σου ζητούν να πληρώνεις με ψηφιακά μέσα, εσύ πληρώνεις με μετρητά!

 

Θες να πληρώσεις με μετρητά και σου λένε μόνο μέσω τραπέζης;
Τους ζητάς να το κάνουν εγγράφως και τους λες πχ “με συγχωρείτε εγώ δε συνεργάζομαι με αυτήν την εταιρεία (τράπεζα), έχω όλη την πρόθεση να σας πληρώσω, όταν βρείτε τον τρόπο πείτε μου και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ μέχρι να βρουν τον τρόπο και αποσπώντας το χαρτί με σφραγίδες και υπογραφές!

 

Να μη σας πω να το τραβήξουμε παραπέρα και να τους πάμε στον εισαγγελέα για άρνηση αποδοχής πληρωμής που τους καθιστά υπεύθυνους για οποιαδήποτε περαιτέρω ταλαιπωρία η πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από αυτό!

 

Σας φαίνεται απίθανο να κάνετε κάτι τέτοιο;

 

Έχετε δοκιμάσει να αντισταθείτε σε ο,τι απαιτούν;

 

Όταν καλείσαι να πληρώσεις κάτι, δεν μπορούν να σου επιβάλουν τον τρόπο που θα πληρώσεις. Αυτό είναι δική σου επιλογή.

 

Επίσης δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να πληρώσεις μέσω κάποιας ιδιωτικής εταιρείας που κοστίζει.

 

Γιατί πρέπει να ξέρουμε ότι κάθε υπηρεσία και πράξη που διεκπεραιώνεται μέσω τραπεζών μας επιβαρύνει.

 

Ακόμη και αν φαίνεται ότι γίνεται δωρεάν πληρώνεται από την άλλη μας τσέπη, το δημόσιο χρήμα !

Θέλουν ψηφιακή φυλακή αυτοί;

Θέλουμε φυσικό κόσμο εμείς!

Για να οδηγήσουμε τα πράγματα σε μια ισορροπία πρέπει αρχικά να γίνουμε τελείως αρνητικοί και ανυπάκουοι…

 

Μπορώ να αναφέρω δεκάδες τρόπους αντίδρασης, νομίζω ότι έδωσα μια κεντρική ιδέα…

 

Και κάτι τελευταίο για την ΑΠΟΧΗ…

Η αποχή ΔΕΝ ενισχύει τον εχθρό, τον ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ!

Τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ τον εχθρό.

Το 16% που έβγαλαν συνολικά προσέφερε 48/49 έδρες στα πέντε συστημικά προδοτικά κόμματα που μπήκαν στη Βουλή!

Οι ΜΙΣΕΣ από αυτές, δηλαδή 24 πήγαν στον Κούλη τον “λαοπρόβλητο” και οι υπόλοιπες μοιράστηκαν στους υπολοιπους (υποθέτω αναλόγως του αποτελέσματος)

Αυτή ήταν η “απλή αναλογική” που διαφημίζονταν…

Και κάτι άλλο…

 

Όσοι σκούζουν ότι λόγω της αποχής “ενισχύθηκε” ο Κούλης να θυμούνται ότι “ενισχυθηκαν” αντίστοιχα και τα υπόλοιπα κόμματα!

Όταν λοιπόν σκούζουν ότι φταίει η αποχή θα απαντάμε ότι φταίνε τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που παρέσυραν τον κόσμο χωρίς να του πουν ότι το παιχνίδι είναι στημένο χωρίς δυνατότητα ελέγχου και έδωσαν στον Κούλη 24 έδρες καθώς και άλλες τόσες στους υπόλοιπους προδότες!

Δεν το λέμε εμεις οι “γραφικοί” υποστηριχτές της αποχής το είπε ο κος Αρβανίτης στην εκπομπή του Κυριακάκη της Πέμπτης (για τις έδρες, μπορείτε να το ακούσετε κάπου στην αρχή της εκπομπής)

Μάλλον λοιπόν διαφαίνεται ότι πήγαιναν για την τσέπη τους…

Και κάτι τελευταίο, όλοι αυτοί που μας έλεγαν ότι οι εκλογές τις 21ης Μαίου είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρια διότι οι επόμενες γίνονται με καλπονοθευτικο σύστημα (που έτσι είναι) τώρα γιατί ξανακατεβαινουν;

Τα αποτελέσματα τους ήταν καταστροφή… Ελπίζουν σε κάτι; Ή προσπαθούν να τραβήξουν κόσμο να μην γίνει μαζική αποχή;

Και άντε μπήκαν και πήραν 10-20 έδρες. Τι θα προσφέρουν; Σε εμάς όχι στην τσέπη τους!

 

Ο αντίλογος θα είναι (πιθανόν) ότι θα μειωθούν οι έδρες του Μητσοτάκη.

 

Ενταξει, ποιος λογικός νομίζει ότι θα τραβήξουν τόσο το σχοινί και θα πάνε για μονοκρατορία Μητσοτάκη (τίποτα φυσικά δεν είναι απίθανο, θέατρο είναι, τα ρέστα τους παίζουν…) νομίζω ότι το παιχνίδι όπως οδηγείται πάει για ξεφουσκωμα Μητσοτάκη και τέτοιες ισορροπίες που θα φτιαχτεί η τρικομματική.

 

Επειδή ο φασισμός και αυτά που καλούνται να διεκπεραιώσουν δεν μπορούν να γίνουν από έναν και μάλιστα με νοθεία , χωρίς αντιστοίχιση στον κόσμο.

 

Διότι ο κόσμος είναι φυσικά πρόσωπα, έχουν και χέρια να ρίξουν σφαλιάρες και πόδια να ρίξουν κλωτσιές!

 

Αν όμως αυτά γίνουν από μια κυβέρνηση που θα καλύπτει (θεωρητικά) μεγαλύτερο ποσοστό πληθυσμού και μάλιστα από όλο το φάσμα σε πρόσφατες εκλογές (ψήφισες και σκάσε μη μιλάς) που είχαν και ευρεία “συμμετοχή”…;

 

 

Υ.Γ. Σε κάποιο σχόλιο διάβασα ότι ο κ. Νατσιος κάνει κινήσεις για τη νοθεία που έγινε. Δεν θα αμφισβητήσω τις κινήσεις του, περιμένουμε όμως να δούμε που θα το πάει.

Αν δεν του παραδώσουν τα έγγραφα που απαιτεί θα το φτάσει μέχρι την απαίτηση ακύρωσης;

Θα το φτάσει μέχρι δίωξη των υπευθύνων διεξαγωγής των εκλογών;

(Όλοι θα έπρεπε να το κάνουν)

Και κάτι τελευταίο. Τώρα που έγιναν γνωστά όλα αυτά, ακόμη και οι σχέσεις της singular με το Μητσοτάκη, γιατί ΔΕΝ έχει γίνει απαίτηση και προϋποθεση διεξαγωγής εκλογών η διαφάνεια;

 

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 991


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα