η Αγάπη, δεν μπαίνει σε κλουβί... (μουσικό βίντεο και ταινία)

η Αγάπη, δεν μπαίνει σε κλουβί... (μουσικό βίντεο και ταινία)

22 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:173
Μοίρασέ το

 

Όταν λες “Σ’ Αγαπώ”, βάλε δίπλα και την λέξη “Πόλεμος”…

 

… γιατί πόλεμος είν’ η Αγάπη…

… πόλεμος απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό και στο “εγώ” σου, που σε κρατάνε χαμηλά και δεν σ’ αφήνουν να πετάξεις ελεύθερος…

… να γίνεις αέρινος κι ουράνιος…

 

Μάθε να δέχεσαι τη χαρά και τον πόνο σαν δώρα της Αγάπης, όσο δύσκολο κι αν είναι..

 

Η Αγάπη, δεν μπαίνει σε κλουβί…

… ελεύθερη ζει…

 

Άφησέ τη να πετάξει και συντρόφευέ τη μ’ ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, μια λέξη, που όλα μέσα τους θα περικλείουν ΑΓΑΠΗ…

 

 

καληνύχτα… καλοξημέρωτη μέρα…

 

Καλλιόπη

 

 

 

 


 

 

Προβολές : 173


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα