Η αλήθεια για τον Τραμπ! Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ που δεν πρόκειται να παίξουν τα ΜΜΕ

Η αλήθεια για τον Τραμπ! Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ που δεν πρόκειται να παίξουν τα ΜΜΕ

1 Νοεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:837
Μοίρασέ το
 
 
Δίνουμε την άλλη πλευρά, καθώς μεγάλα ΜΜΕ στην Ελλάδα, με ακατανόητη εμμονή, παρουσιάζουν με υποστηρικτικά λόγια τον υποψήφιο του Βαθέος Κράτους των διεθνιστών, Τζο Μπάιντεν, ψέγοντας συνεχώς τον «πλανητάρχη», με το βλέμμα ίσως στο να επηρεάσουν την Ελληνική Ομογένεια, καθώς εκείνη ψηφίζει.

 
 
 
 
Μα γι αυτό πληρώνονται οι δημοσιογραφικές πόρνες… για να υποστηρίζουν ένα ερπετό, που ο γιός του βίαζε την ανιψιά του και κατέβαζε την κοκαϊνη, σαν… νερό…
TRAMP_FARAGE
Μια ομιλία που πρέπει να δει κυρίως η Ομογένεια της Αμερικής.

Ο δεξιός Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του Kόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010 ως τον Ιούλιο του 2016, γνωστός για την ευφράδεια και τον δηκτικό του λόγο ενάντια στην διεθνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, Nigel Farage, έκανε μία αξιοπρόσεκτη ομιλία, δύο περίπου λεπτών, προκειμένου να στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ στην νέα μάχη για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Θεωρήσαμε πως πρέπει να δείτε, μέσα από τα λίγα λόγια του Farage, την αλήθεια για τον Αμερικανό Πρόεδρο και το τι αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ.

Δίνουμε την άλλη πλευρά, καθώς μεγάλα ΜΜΕ στην Ελλάδα, με ακατανόητη εμμονή, παρουσιάζουν με υποστηρικτικά λόγια τον υποψήφιο του Βαθέος Κράτους των διεθνιστών, Τζο Μπάιντεν, ψέγοντας συνεχώς τον «πλανητάρχη», με το βλέμμα ίσως στο να επηρεάσουν την Ελληνική Ομογένεια, καθώς εκείνη ψηφίζει.

 

Είπε λοιπόν ο Farage:

Πρέπει να πω πως πριν τέσσερα χρόνια είχα την τιμή να έρθω στην Αμερική για να φέρω το μήνυμα του Brexit, το μήνυμα για το ότι μπορείτε να νικήσετε το (διεθνιστικό) κατεστημένο.

Αυτό έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ: Νίκησε τους δημοσκόπους. Νίκησε τα ΜΜΕ. Νίκησε όλες τις προβλέψεις.

Και τώρα έρχεται το χειρότερο κομμάτι: Δεν τον συγχώρεσαν ποτέ για αυτό. Δεν τον συγχώρεσαν σε καμία περίπτωση για αυτό. Ξόδεψαν τέσσερα χρόνια, προσπαθώντας να τον απονομιμοποιήσουν. Τέσσερα χρόνια με τα Hoax για την Ρωσία, τέσσερα χρόνια με ψεύτικες κατηγορίες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα τα είχαν παρατήσει εμπρός σε αυτό το σφυροκόπημα.

Αυτός εδώ είναι ο πιο ανθεκτικός, ο πιο γενναίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου.

Ψηφίζετε τον μοναδικό ηγέτη στον ελεύθερο κόσμο (σ.σ. δεν αναφέρει την Ρωσία επειδή ο όρος ‘Ελεύθερος Κόσμος’ παραπέμπει στην Δύση), αυτή την στιγμή, που έχει τα κότσια να σηκώσει ανάστημα και να αγωνιστεί υπέρ του έθνους-κράτους, υπέρ του πατριωτισμού, ενάντια στον διεθνισμό. Ψηφίζετε τον μοναδικό ηγέτη στον Δυτικό Κόσμο, με το πραγματικό θάρρος να σηκώσει ανάστημα απέναντι στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

Ψηφίζετε την αξιοπρέπεια, τα απλά (αληθινά) λόγια και έναν άνδρα, που σε τέσσερα χρόνια, όχι μόνο μείωσε τους φόρους σας, όχι μόνο βελτίωσε την οικονομία, αλλά έναν άνδρα, ο οποίος ενώνει, αυτή την στιγμή, το Ισραήλ με τις Αραβικές Χώρες, με τρόπο που κανείς δεν πίστευε πως μπορεί να συμβεί.

Αυτά έχει κάνει. Σου εύχομαι ο Θεός να είναι μαζί σου. Αλήθεια το εύχομαι!

 

 

Πηγή

Προβολές : 837


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα