Η αλήθεια για το Eretz (Μεγάλο) Ισραήλ

Η αλήθεια για το Eretz (Μεγάλο) Ισραήλ

12 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:438
Μοίρασέ το

 

Οι Βρετανοί είναι το Ισραήλ, και οι άνθρωποι που αναφέρονται στη Βιβλική προφητεία, και οι σημερινοί κάτοικοι του Ισραήλ σήμερα ΔΕΝ είναι.

Οι «Ισραηλινοί» ΔΕΝ είναι Εβραίοι (απόγονοι του Ιούδα/Ιουδαία), αλλά είναι απόγονοι του Ασκενάζ, εγγονού του Ιάφεθ, του αδελφού του Σημ, και επομένως ΟΥΤΕ καν Σημίτες – Σημίτες.

 

Όπως δημοσιεύτηκε αρχικά από το Gibraltar Messenger στις 24 Νοεμβρίου 2023

Η Βιβλική προφητεία σχετικά με το «Eretz» (Μεγάλο) Ισραήλ που κατείχε τη γη από τον Ευφράτη μέχρι τον Νείλο είχε ήδη εκπληρωθεί πριν από 106 χρόνια, όταν οι Βρετανικές Δυνάμεις (Ισραήλ) απελευθέρωσαν την Ιερουσαλήμ και τους Αγίους Τόπους από την κυριαρχία των Εθνών στις 9 Δεκεμβρίου , 1917, κατά τη διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, ακριβώς μέχρι σήμερα, όπως προφητεύτηκε 2520 χρόνια νωρίτερα.

Οι Βρετανοί είναι το Ισραήλ, και οι άνθρωποι που αναφέρονται στη Βιβλική προφητεία, και οι σημερινοί κάτοικοι του Ισραήλ σήμερα ΔΕΝ είναι. Οι «Ισραηλινοί» ΔΕΝ είναι Εβραίοι (απόγονοι του Ιούδα/Ιουδαία), αλλά είναι απόγονοι του Ασκενάζ, εγγονού του Ιάφεθ, του αδελφού του Σημ, και επομένως ΟΥΤΕ καν Σημίτες – Σημίτες.

Γένεση 10:1 Αυτές είναι οι γενεές των γιων του Νώε, του Σημ, του Χαμ και του Ιάφεθ· και σ’ αυτούς γεννήθηκαν γιοι μετά τον κατακλυσμό.
10:2 Οι γιοι του Ιάφεθ . Γόμερ, και Μαγώγ, και Μαδάι, και Ιαβάν, και Τουβάλ, και Μεσέχ και Τιράς.
10:3 Και οι υιοί του Γόμερ· Ασκενάζ και Ριφάθ και Τογκάρμα.
10:4 Και οι υιοι Ιαβαν. Ελισά, και Ταρσίς, Κιτίμ και Δωδανίμ.

 

Οι «Ισραηλινοί» υποδύονται δόλια το Ισραήλ, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι είναι Ισραήλ και Εβραίοι, όταν έδιωξαν τους Βρετανούς, το ΑΛΗΘΙΝΟ Ισραήλ, από τους Αγίους Τόπους χρησιμοποιώντας την τρομοκρατία για να πετύχουν τους στόχους τους, όπως είναι η τυπική διαδικασία λειτουργίας τους.

Βομβιστική επίθεση στο ξενοδοχείο King David: Η βρετανική διοικητική έδρα για την Υποχρεωτική Παλαιστίνη, που στεγάζεται στη νότια πτέρυγα του ξενοδοχείου King David στην Ιερουσαλήμ, βομβαρδίστηκε σε τρομοκρατική επίθεση στις 22 Ιουλίου 1946, από την μαχητική δεξιά σιωνιστική υπόγεια οργάνωση Irgun κατά τη διάρκεια η (πλαστό)-εβραϊκή εξέγερση.

Οι επιθέσεις 9/11 στη Νέα Υόρκη και το Πεντάγωνο και οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο στις 7/7/2005.

Αποκάλυψη 2:9 Γνωρίζω τα έργα σου, και τη θλίψη και τη φτώχεια, (αλλά είσαι πλούσιος) και [γνωρίζω] τη βλασφημία αυτών που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και ΔΕΝ είναι, αλλά [είναι] (Ιδουμαίοι και Ασκενάζι) οι συναγωγή του Σατανά.

Αποκάλυψη 3:9 Ιδού, θα τους κάνω από τη συναγωγή του Σατανά, που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και ΔΕΝ είναι, αλλά ΨΕΜΑΤΑ (Ιδουμαίους και Ασκενάζι). ιδού, θα τους κάνω να έρθουν και να προσκυνήσουν μπροστά στα πόδια σου, και να μάθουν ότι σε αγάπησα.

Προσπαθούν ψευδώς να αποκτήσουν κάτι που δεν ήταν ποτέ δικό τους και εκπληρώνουν προφητεία που δεν ισχύει για αυτούς, καθώς παραδέχονται ότι δεν είναι ο ισραηλίτης λαός της Βίβλου και η προφητεία εκπληρώθηκε ήδη πριν από 106 χρόνια από το αληθινό Ισραήλ – Οι Βρετανοί .

Δυστυχώς για τους Βρετανούς τιμωρούνται επειδή δεν τήρησαν ποτέ τις Διαθήκες που έκαναν με τον Θεό: η πρώτη στο Σινά με τον Μωυσή και μετά η δεύτερη στο Γολγοθά – Γολγοθάς με τον Χριστό.

Η προφητεία των 2520 ετών δηλώνει ότι οι Βρετανοί (αληθινό Ισραήλ) θα εξορίζονταν από την Ιερουσαλήμ και τους Αγίους Τόπους για επτά φορές, δηλαδή 2520 χρόνια, και ότι αν εξακολουθούσαν να βαδίζουν αντίθετα με τον Θεό, όπως έκαναν, τότε θα ήταν τιμωρήθηκε επτά φορές (επταπλάσια) αυστηρότερα.

Αυτή η τιμωρία σήμαινε την απώλεια της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και του πλούτου, την εκ νέου εξορία από τους Αγίους Τόπους το 1948 και τον θάνατο και την ήττα στον Αρμαγεδδώνα, με σκλαβιά για τους επιζώντες.

Ιεζεκιήλ 11:15 Γιε ανθρώπου, αδελφοί σου, [ακόμα] οι αδερφοί σου, οι άνδρες της συγγένειας σου, και ολόκληρος ο Οίκος του Ισραήλ, είναι αυτοί στους οποίους είπαν οι κάτοικοι της Ιερουσαλήμ: Φύγε μακριά από το « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ»: σε εμάς δόθηκε αυτή η γη στην κατοχή (Idumean and Ashkenazi Sionists – 1948).

Αποκάλυψη 11. Οι Τέσσερις Ιππείς της Αποκάλυψης και οι Δύο Μάρτυρες

Παρακολουθείτε αυτό να συμβαίνει και τώρα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε, γιατί είναι πολύ αργά, και αυτοί που σας οδηγούν σας παρασύρουν στην ίδια σας την καταστροφή. Ακριβώς όπως σας είχε προειδοποιήσει πριν από χιλιάδες χρόνια μέσω του Ησαΐα του Προφήτη:

Ησαΐας 3:12 [Όσο για] τον λαό μου, τα παιδιά [είναι] οι καταπιεστές τους, και οι γυναίκες κυριαρχούν πάνω τους. Ω λαέ Μου, αυτοί που σε οδηγούν σε κάνουν να πλανηθείς και σε παρασύρουν στην καταστροφή σου.

Σας προειδοποιώ να επιστρέψετε στην τήρηση της Διαθήκης για χιλιάδες χρόνια, μέσω των προφητών, μετά ως Ιησούς, και για δεκαετίες κατά τη διάρκεια αυτής της παρούσας ενσάρκωσής μου ( Μαλαχίας 4 ).

Δεν υπάρχουν τόσο τυφλοί όσο εκείνοι που δεν θα δουν, και τόσο κουφός όσο εκείνοι που δεν θα με ακούσουν.

Δεν έχετε κανέναν να κατηγορήσετε, παρά μόνο τον εαυτό σας.

Χριστός

 

Πηγή

Προβολές : 438


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα