Η ανάλυση των βίντεο και των φωτογραφιών της τραγωδίας στη Λιβύη από ειδικό-Τι βλέπει. (ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Η ανάλυση των βίντεο και των φωτογραφιών της τραγωδίας στη Λιβύη από ειδικό-Τι βλέπει. (ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ)

20 Σεπτεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:753
Μοίρασέ το

 

Η φωτιά φαίνεται να έχει ταχεία και μεγάλη ανάπτυξη σε όλες τις κατευθύνσεις, γεγονός περίεργο και μη συμβατό και σύνηθες σε κοινές πυρκαγιές μετά από σύγκρουση οχημάτων. Εικάζω παρουσία μεγάλης ποσότητας καυσίμων, πέραν αυτών των οχημάτων…

 

Ερωτήσεις ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ:

1. Ισχύει πως το Προξενείο της Ελλάδας στη Λιβύη, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ;;;

 

2. ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑ 1970, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ;;;

 

3. ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ;;;

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ;;;

Ο δικαστικός πραγματογνώμονας και άλλοτε αξιωματικός της πυροσβεστικής υπηρεσίας , στο ανακριτικό για φωτιές και εμπρησμούς, Βασίλης Κοκοτσάκης, μιλώντας στον 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη,για την τραγωδία που έπληξε τις Ε.Δ και την ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη, αναφέρεται στη σοβαρή πιθανότητα ύπαρξης μεγάλων ποσοτήτων καυσίμων , πέραν των οχημάτων που ενεπλάκησαν στη σφοδρή- φονική πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Όπως λέει, από την μελέτη των φωτογραφιών και του βιντεοληπτικού υλικού που έχει δημοσιευτεί παρατηρεί τα εξής :

1. Το σημείο του συμβάντος δεν είναι ένας κοινός δρόμος, αλλά μάλλον μια ανοικτή τσιμεντένια αλάνα με μεγάλη ορατότητα. Σε αυτήν υπάρχουν πολλά φερτά υλικά(από την πλημμύρα),γεγονός που δυσκολεύει ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων.

2. Το λεωφορείο έχει κλίση λοξά δεξιά, γεγονός που αποδεικνύει ότι οδηγός του,έκανε προσπάθεια αποφυγής προς τα δεξιά της πορείας του.

3. Το βλέπω δύσκολο να μετακινήθηκε από την σύγκρουση γιατί αυτή δεν έγινε μετωπικά πιθανότατα, αλλά πλάι προς την μέση του λεωφορείου από την πλευρά οδηγού,σημείο στο οποίο διακρίνονται τα συντρίμμια του άλλου οχήματος εμπλοκής.

4. Δεν υπάρχουν συντρίμμια εκτίναξης- έκρηξης άρα αποκλείουν της παρουσία εκρηκτικών

 

5. Η φωτιά φαίνεται να έχει ταχεία και μεγάλη ανάπτυξη σε όλες τις κατευθύνσεις, γεγονός περίεργο και μη συμβατό και σύνηθες σε κοινές πυρκαγιές μετά από σύγκρουση οχημάτων. Εικάζω παρουσία μεγάλης ποσότητας καυσίμων, πέραν αυτών των οχημάτων..

6. Πέραν των νεκρών φαίνεται ότι δεν υπήρξε εγκλωβισμός των διασωθέντων και η ιατρική πραγματογνωμοσύνης θα ενισχύσει ή θα αποδυναμώνει τις όποιες υποψίες για παρουσία περίσσειας ποσότητας υγρών καυσίμων. Εάν έχουν εγκαύματα τότε μάλλον αυτό συμβαίνει.

Πηγή

Προβολές : 753


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα